Behani v Portugalsku
Praha|Dresden
dees 17.10.2006 14:18:23
Dneska rano jsem poprve vybehla v daleke cizine. Uz behem prvniho dne jsem ve meste potkala asi 6 bezcu, coz me prijemne prekvapilo a dostatecne navnadilo.
Nejdriv jsem to zkusila podel ulice na temer jedinem chodniku v okoli (byla jsem varovana, ze chodniku tu moc neni a lide jezdi jak prasata), ale vzhledem k hustemu provozu jsem to obratila asi za dve minuty zpet k ubytovne. Nakonec se mi ale splnil bezecky sen-na druhou stranu jsem asi 50 metru od me residence narazila na oploceny parcik, kam se dokonce nesmi se psy (Mirek jiste zavidi)-krouzilo tam asi 20 osob (evidentne se tam stahuji kvuli slozite dopravni situaci vsichni bezci). Anglicky sice neumel nikdo (sami starsi panove), ale nechali me krouzit s nimi a pekne se na me culili:-). Hlavni okruh okolo celeho parku obehnu asi za 5 minut (takze tak 800–850 metru), ale da se tam behat i do osmicky. Takze zadneho vypadku se bat nemusim.
Mnozstvi behajicich me prijemne prekvapilo, zrovna v Portugalsku jsem to tolik necekala. Manzel me soucasne sefky navic o prazdninach bezel svuj prvni pulmaraton a chysta se na maraton, tak mi slibil ukazat nejake delsi trasy. Ten nastesti anglicky umi:-).
Tak se tam v Cechach mejte.
Melounek 17.10.2006 16:36:00
Ahoj dees, v Portugalsku je ted i Ofelie z tohodle fora.. V Coimbre, myslim. Treba byste to mohly dat dohromady. :) Mej se tam fajn.
Praha|Dresden
dees 17.10.2006 17:05:55
Ja jsem v Braze (50 km od Porta). Muzu ji napsat maila, dik za info.
Ofelie 17.10.2006 20:15:27
Ahoj Dees, to je výborná náhoda. Já jsem odjela na rok studovat do Coimbry, ale v Braze mám kamarády, chystám se tam v listopadu na výlet. Máme to k sobě vlakem kousek, můžeme se někdy sejít! Tady taky běhá hodně lidí, většina ovšem v parku, do kterého to já mám pěkně daleko, musela bych běžet přes centrum a kolem dálnice a pak teprve běžecký okruh a pak zpátky do kopce. Ovšem kopce jsou tu znamenité, navíc chodím všude pěšky, nachodím denně určitě kolem 5 km. Když se ti bude chtít, pošli mail a domluvíme se. Of.
Praha|Dresden
dees 06.11.2006 12:44:53
Ahoj Of. Dosel Ti e-mail? Tenhle vikend budu tak na 50% v Coimbre u jedne Portugalky (jestli se uzdravi). A jinak do Port. mozna pojedu znovu cca za pul roku.
Jinak jsem si tady v Braze nasla svuj adoptivni „traged team“, takze s nimi chodim pobihat tak 4krat tydne. Vcera jsme dali po ranu delsi vybeh-bylo asi 28 stupnu, ale asi lespi nez ta 0 v CR:-). Seslo se kolem 20 lidi, takze to bylo zabavne. Akorat neradi mluvi anglicky…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.