Listopadové závody v Německu
Praha 9
Lubos M 24.10.2006 15:10:46
Kdyby čistě náhodou se někdo z vás chystal na nějaký ten závod v listopadu do Německa a měl volno v autě tak se rád přidám.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 24.10.2006 19:34:49
Uvažoval jsem o Leipzigu, ale zatím jen čistě teoreticky… I když se němčinu učím už kolik let, moc jí nevládnu. To Lubos M: Co kdybys ty našel nějaký lepší závod a já poskytl auto? Rodinka by chtěla na vánoční trhy, tak koncem listopadu… :)
Praha 9
Lubos M 24.10.2006 22:27:43
[quote=Oslík]Uvažoval jsem o Leipzigu, ale zatím jen čistě teoreticky… I když se němčinu učím už kolik let, moc jí nevládnu. To Lubos M: Co kdybys ty našel nějaký lepší závod a já poskytl auto? Rodinka by chtěla na vánoční trhy, tak koncem listopadu… :)[/quote] OK, kouknu jestli něco zajimavyho najdu
Oslík 29.10.2006 21:30:16
[quote=Lubos M][quote=Oslík]Uvažoval jsem o Leipzigu, ale zatím jen čistě teoreticky… I když se němčinu učím už kolik let, moc jí nevládnu. To Lubos M: Co kdybys ty našel nějaký lepší závod a já poskytl auto? Rodinka by chtěla na vánoční trhy, tak koncem listopadu… :)[/quote] OK, kouknu jestli něco zajimavyho najdu[/quote] Ahoj. Tak jak to vypadá? Já bych chtěl už v prosinci trochu vysadit (a nabrat svalovou hmotu), abych měl dost času vyladit formu na PIM 1/2 Maraton… :)
Praha 9
Lubos M 29.10.2006 22:10:12
[quote=Oslík][quote=Lubos M][quote=Oslík]Uvažoval jsem o Leipzigu, ale zatím jen čistě teoreticky… I když se němčinu učím už kolik let, moc jí nevládnu. To Lubos M: Co kdybys ty našel nějaký lepší závod a já poskytl auto? Rodinka by chtěla na vánoční trhy, tak koncem listopadu… :)[/quote] OK, kouknu jestli něco zajimavyho najdu[/quote] Ahoj. Tak jak to vypadá? Já bych chtěl už v prosinci trochu vysadit (a nabrat svalovou hmotu), abych měl dost času vyladit formu na PIM 1/2 Maraton… :)[/quote] no asi z toho nic nebude, nějak mi to ted prestalo behat, ale chci dát 1.4.07 1/2mar. v Berline
Oslík 01.11.2006 09:35:51
[quote=Lubos M][quote=Oslík][quote=Lubos M] OK, kouknu jestli něco zajimavyho najdu[/quote] Ahoj. Tak jak to vypadá? Já bych chtěl už v prosinci trochu vysadit (a nabrat svalovou hmotu), abych měl dost času vyladit formu na PIM 1/2 Maraton… :)[/quote] no asi z toho nic nebude, nějak mi to ted prestalo behat, ale chci dát 1.4.07 1/2mar. v Berline[/quote] škoda, že je ten Berlín tak brzo po PIMu. Tak snad někdy v létě ´07 vyrazíme do světa… :) Tak zatim hodně chuti do tréninku a pevné zdraví!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.