Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » VYBRÁNO Z ČASOPISU: Posilujte břicho, zlepšíte techniku běhu [článek]

VYBRÁNO Z ČASOPISU: Posilujte břicho, zlepšíte techniku běhu [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

vbrychci 22.07.2010 07:19:21

S pevným břichem paradoxně menší nebo žádné bolesti zad a efektivnější technika běhu. To jsou pádné důvody k tomu, proč posilovat břišní svaly. Trochu pravidelného cvičení a výsledek vám budou závidět nejen vaši běžečtí soupeři.
Odkaz na článek

Celkem 3059 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:10 (2011)
půlmaraton: 1:55:58 (2011)

Hokki muž 23.07.2010 08:21:16

Óóó, jak krásná a skoro poetická formulace! Až mi bude zase přítelkyně vyčiňovat a v duchu si bude promítat jakýsi „pekáč buchet“, jehož obrázek jí byl kýmsi zrádcovsky podstrčen, odpovím: „Ale, miláčku, to jen moje břišní stěna holt není v rovině a taky není úplně nejblíže k páteři!“ ;-)

Jinak díky za článek – když jsem uvažoval, proč mě od běhání tolik bolí záda, tak nějak jsem tušil, že za to asi může především ta „vzdálenost od páteře“.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.