Pulsmetr SIGMA PC 9 2005.....?
wirtss 31.10.2006 12:55:50
Zdravím, chtěl bych se zeptat ,Vás profíků , co říkáte na tento výrobek.Jestli se hodí na běhání, kvalita ,atd. pokad máte někdo zkušenosti. Nejsem přímo zapálený běžec ,ale k mému sportu prostě běhat potřebuji… Nebo jestli někdo poradí jiný pulsmetr – který by měl ještě krokoměr , budu jenom rád. Cena : 1500,– až 2000,–. Díky moc
Praha-Bohnice
BuckTheBug 31.10.2006 13:43:30
ahoj, ja mam pc 15 a jsem s ni spokojen (zatim nepotrebuji bezecke vychytavky). u teto pc 9 mi trochu schazi stopky… kamarad ma sigma fit watch, ke kteremu ted davaji i krokomer a stoji okolo 1500. jinak hodne oblibene jsou polary. dost zalezi, jake funkce jsou pro tebe dulezite a jake uz jsou luxus, protoze muzes byt stejne tak naprosto spokokojeny s s testerem za 600,– jako s masinkou za 15.000,–. :)
Praha(Prokopák, ale i jinde..)
Frajer 31.10.2006 14:50:58
Pokud mohu přispět se svými zkušenostmi, tak Sigmu, už opravdu ne. Měl jsem PC1600, ve své době ten nejvyšší model ( děkuji Ježíšku). Vydržela vždycky tak rok a půl, pak nastaly nějaké problémy , buď zkratovala baterii, nebo nešla ovládat a zasekávala se .Jinak když fungovala( což bylo většinu času) tak to bylo fajn, a nemohl jsem si stěžovat. Asi jsemměl smůlu na kus , jen divné že tolikrát??? Naštěstí to vždy pokryla záruka, takže po třetí výměně, jsem získal zpět počáteční investci, a nyní mohu uvažovat jak a čím PC1600 nahradit.
wirtss 31.10.2006 23:50:35
for uzenac: no ješte se rozmyslim, nic moc extra funkce nepotřebuji , staci TF/min kdyby to umělo udávat hodnoty TF v % , bylo by to super, ale to nejspis umi ty dražši. Snad ješte pamětový slot, a ten krokoměr, stači až nad hlavu:)
for Frajer: díval jsem se na jedny stránky e- shopu a mají celkem dost reklamací, něco na tom bude;)
Jinak díky moc kluci…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.