Berlínský maraton 25. 9. 2005
Praha 4 - Háje
Tucnak 25.09.2005 14:39:24
Právě mi přišla zpráva od Luboshe, že uběhl tamní maraton za 3:05:49!
Moc gratuluju!!
T.
Brno
running-observer 25.09.2005 15:42:11
[quote=Tucnak]Právě mi přišla zpráva od Luboshe, že uběhl tamní maraton za 3:05:49!
Moc gratuluju!!
T.[/quote] Borec!!!
m.thums 25.09.2005 16:42:35
Přidávám gratulaci, moc pěkný čas…ještě kousíček a je to !!!! ;)
Praha 9
Lubos M 25.09.2005 19:40:04
Taky gratuluju, mrzí mě, že jsem u toho nemohl být.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 25.09.2005 20:02:35
Přidávám se ke gratulantům, výborný čas!
Česká Třebová
hudy 25.09.2005 21:39:39
Gratuluju, další určitě bude pod 3
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 25.09.2005 22:35:08
[quote=Lubosh]Tučňáku, ty bonzáku!:) Díky moc všem za gratulace. Byl to opravdu parádní závod, tohle jsem ještě nezažil. Neskutečná atmosféra, naprostá rovinka, akorát v té poslední hodině už bylo celkem teplo, na což jsem zase trochu doplatil. Jak já bych si rád zaběhl maraton, kde bych si nespálil ksicht:-) Jenže teď už nechci běhat jinde než v Berlíně…[/quote] Tučňák nemusel nic práskat, ale průběžné časy chodily Milošovi na mobil již po doběhu Běchovic. Tak jsme si s Milošem říkali, že těch výborných 1:29 v půlmarathonu již asi na čas pod 3:00 hod. stačit nebude. Ale stejně, dneska bylo moc teplo, být o 10 st. méně, tak ty 3 hod. padly.
Zbořený Kostelec
papaaya 25.09.2005 23:05:06
koukal jsem na ‚vas‘ na satelitu – a tise jsem zavidel. Doufam, ze na ten prenos koukal i nekdo z Ceske televize – tak paradni prenos muzeme tise zavidet. Nebylo to jen o dvouhodinovem pozorovani Kenanu na spicce, spousta zaberu po trati, zabery z vrtulniku po Berline…no krasa. V Berline jsem byl naposled v osme tride zakladky, tak jsem jen tise ziral. Lubosi, vybrali jste si paradni maraton v krasnem meste.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 25.09.2005 23:40:45
Luboshi, dobrý, fakt dobrý!!
Česká Třebová
hudy 26.09.2005 06:12:26
Luboši musela to být fakt paráda, snad se mi na něco podobného podaří taky podívat. Ten tvůj čas byl hrubý, nebo real time?
Prostějov
draver 26.09.2005 06:43:20
Luboshi, já smekám, kéž by se něco takového povedlo někdy i mně. Hlavně hodně trpělivosti, pod ty 3 hodiny to určitě klapne!
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 26.09.2005 09:34:08
Luboshi, gratuluji. Nejpomalejší kilometr za 4:45, to už je výkon hodný aerobního superchrta :)
m.thums 26.09.2005 10:35:01
Ještě jednou gratulace…hele nechceš mě to také naučit ? :)
Prostějov
draver 26.09.2005 11:21:11
Můžu vznést další ze svých natvrdlých dotazů? Jaký je rozdíl mezi hrubým časem a real timem?
Okemos, Michigan
Shadow 26.09.2005 11:36:30
Zdravim a gratuluji !!! Paradni cas !!! … chtel bych se zeptat jestli si muzete vybrat kam se na startu postavite, nebo jestli jsou bezci nasazovani podle svych dosavadnich nejlepsich vykonu. Tusim ze u nekterych velkych marathonu typu Boston, New York je to striktne oddeleno sektory podle osobnich rekordu, aby se pomalici nepletly pod nohy rychlikum.
Praha - Klánovice
Ondra1 26.09.2005 12:01:37
Luboši, taky se připojiji s gratulací, opravdu moc pěkný čas – gratuluju!!! O Berlínském maratonu jsem již slyšel samou chválu a zase se to potvrdilo, snad se tam taky někdy dostanu. Ahoj Ondra
Okemos, Michigan
Shadow 26.09.2005 12:09:24
[quote=Lubosh]… nevím, jestli je v silách pořadatelů to nějak ověřovat…[/quote] …zajimave … vim ze na Bostonsky marathon, ktery je omezen 20 000 misty se je nutne kvalifikovat (cas je urcen podle vekove skupiny, treba pro M20 je to nekde kolem 3:10 nebo 3:15) a to pouze na vybranych marathonskych tratich. Dosazene casy se pak skutecne overuji. Pokud se nekvalifikujete, musite spolehat na loterii, ale to je samozrejme dosti osidne. V New Yorku to je podobne.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 26.09.2005 12:32:29
Možná by stálo za úvahu, udělat do Berlína příští rok nějaký „Tragédí“ zájezd, když je to tam tak pěkné. Každopádně jsem zvyklán aspoň k tomu o tom uvažovat. Každou chvíli pendluji po republice autem, a do toho Berlína je to možná jako do Ostravy, ale z té mě kolikrát čeká i cesta zpátky … Tak kolik z vás je ochotných o tom aspoň uvažovat?
Iva 26.09.2005 12:47:02
[quote=Mirek Kostlivý]Možná by stálo za úvahu, udělat do Berlína příští rok nějaký „Tragédí“ zájezd, když je to tam tak pěkné. Každopádně jsem zvyklán aspoň k tomu o tom uvažovat. Každou chvíli pendluji po republice autem, a do toho Berlína je to možná jako do Ostravy, ale z té mě kolikrát čeká i cesta zpátky … Tak kolik z vás je ochotných o tom aspoň uvažovat?[/quote] A nakolik takový výlet vyjde? Myslím ubytování, cesta, startovné, kapesné…
SP 26.09.2005 13:11:47
čau, taky gratulace. koukal jsem na eurosportu, pěkná trať. co ty první kilometry? dalo se běžet nebo byla tláča? :)
Praha
Radek Narovec 26.09.2005 14:36:12
Lubosh: pozdě ale přece se rovněž přidávám – bravo! Popiš další zážitky a dojmy. Mirek: Berlín mám v hledáčku, příští rok by nebyl špatnej, za dva chce v tomto termínu Miloš udělat větší výpravu na Jungfrau :) Radek
P.S.: Dostal jsem se přes loterii do letošního NY, ale byť jsem jim napsal osobák, tak to vůbec nebrali v úvahu a vyfasoval jsem číslo 61000, čili na chvost :(
Praha
Radek Narovec 26.09.2005 14:47:24
Lubosh: aha, dáváš mi naději. Takže to poznám až při vyzvednutí čísla podle jeho barvy?
Okemos, Michigan
Shadow 26.09.2005 15:25:15
[quote=Radek]Dostal jsem se přes loterii do letošního NY[/quote] Rad bych se zeptal na podrobnosti prihlaseni a loterie … slychaval jsem, ze jsou zvlastni kvoty pro cizince, tim padem maji vetsi sanci nez nekvalifikujici se domorodci .. nevite nejake podrobnosti ? … a pak to nejdulezitejsi … opravdu pobezite .. uz letos ?
Praha
Radek Narovec 26.09.2005 15:30:06
Shadow: Jak to losovali, nevím. Bylo nás několik Stromovkářů, ale vzali jen mně (Miloš se nakonec protlačil přes VIP místa přes PIM). Pokud mně nic nepřejede, určitě poběžím. Lubosh mne dneska ještě více naladil, takže ani nebudu moc trénovat a v listopadu se nechám nést davem :) Bane, fakt se moc těším, bude to monstr akce, ale atmosféra je tam prej až přehnaná, takže člověk nesmí přejít do chůze, jinak ho ukamenujou :) Hrome, nevím jak to udělám, já běžel čtyři maratony a vždy jsem před cílem běžel indiána…
Okemos, Michigan
Shadow 26.09.2005 17:15:42
ad Radek : mel jsem moznost ucastnit se New Yorskeho marathonu coby divak, bylo to tusim 96. Nikdy drive jsem nic podobneho nevidel a ta atmosfera byla tak uzasna, ze me to pronasledovalo az do chvile kdy jsem zabehl svuj prvni vlastni marathon letos v lete … Muj hlavni dojem byl ze to je i obrovsky karneval … strasne moc lidi bezelo v nejakych prevlecich nebo maskach. Skoro bych tak tipnul ze klidne i vice jak 1 ze sta. Dokonce jsem videl i novomanzele co se vzali na startu (to jsem se pozdeji docetl) a bezeli celou cestu spolu … ona v zavoji s satama zastrizenyma do „minisukne“ a dokonce i s kytici, on v cylindru a fraku, kalhoty zkracene na sortky. Myslim ze dobehli kolem 4:12, ale uz si to moc nepamatuju. Take tam ma kazdy druhy nejaky blaznivy napis na tricku … me nejoblibenejsi je „3:59:59 or die !“ … a divaci strasne povzbuzuji, urcite si nekam napiste svoje jmeno, budou vam fandit osobne … tak jsem presvedcen ze se mate na co tesit.
administrator 26.09.2005 18:28:43
Ja se byla letos podivat na Londynskem Flora Marathonu a vypadalo to podobne jako v tom New Yorku. Spousta prevleku, skoro kazdy bezi za nejakou charitu a vybira prostrednictvim marathonu penize – cim rychleji bezi tim vice vybere, takze je to i jako motivace. Nektere ty prevleky jsou dost tezky – treba i 30 kilo – a jejich ukolem je upozornit prave na nejakou charitu, ktera nema sanci se jinak zviditelnit. Kazdorocne napriklat bezi hrosi – kolegyne ode me z prace bezela tento marathon asi pred 2 lety a rikala, ze tak jako ma nekdo cil zabehnout „pod 3:30“ nebo „pod 4:00“ apod. tak ona mela za cil zabehnout „pod hrocha“, protoze pry cely zavod bezela prave mezi temito maskami na chvostu a hrozne ji drasalo, ze ti borci s maskami bezi stejne rychle jako ona i kdyz tahnou tech 30 kilo navic
Navic je skvele, ze je tam neuveritelna divacka odezva – spousta divaku si prinese zidlicky a stravi cely den fandenim – i ti, co bezi 6 hodin tak maji fanousky, nejen ti co jsou prvni. Ale je dost tezke se prihlasit – letos se pry hlasilo 100 000 lidi ale limit byl 30 000…
m.thums 26.09.2005 20:57:05
Lidičky, už se lze registrovat na PIM na příští rok. Hned jsem toho využil, minulý rok jsem zlomil kolegu na jeho první maraton, jeli jsme si vyzvednout čip, já jsem byl zaregistrovaný předem – OK – jeho nevzali, bylo plno. Řeknu vám, to byl šok, bylo mi ho strašně líto. Nakonec tam bylo trapných cca 4 500 lidí ( ani nevím ). Vedle nás přijeli klucí z Moravy, nevzali je, začali se hádat, že chtěj aby přišel ředitel ( talián ), řekli jim, že možná pár čísel bude aby počkali do 21 hod ( bylo 16:30 ) a možná je vylosují.....Přijel jsem domů plný pocitů, zapnu net a tam vesele reklama – přijďte se zaregistrovat na PIM, první maraton zdarma atd. Prostě bordel !
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.