Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Střepiny z běžeckého života vycházejí knižně [článek]

Střepiny z běžeckého života vycházejí knižně [článek]

Nalezené položky: 10 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 17.11.2010 00:03:53

Příběhy běžců a dalších lidiček více či méně spojených s během, s nimiž jsme se více než rok setkávali na behej.com pod názvem Střepiny z běžeckého života, nyní dostávají knižní podobu. Na své náklady je vydává jejich autor, vyškovský trenér a vytrvalec Zdeněk Smutný.
Odkaz na článek

Žďár nad Sázavou

půlmaraton: 1:42:51 (2011)

pam65 muž 17.11.2010 08:52:43

Už píšu Ježíškovi …

Motto: No toto!

Černé Voděrady

Celkem 21750,84 km
Minulý měsíc 9,07 km
10 km: 0:48:56 (2017)
půlmaraton: 1:49:10 (2017)
maraton: 3:57:39 (2017)

MartiNo žena 17.11.2010 09:57:42

Taky jsem si napsala ježíškovi – radši dřív, ať není kalup a tlačenice v cílové rovince…

Motto: Žít a nechat žít.

Ústí nad Labem

Peggy žena 17.11.2010 18:02:48

Pan Smutný píše poutavě a zajímavě, ale dělá čest svému jménu a jeho příběhy jsou opravdu dost smutné. Četla jsem tady na webu snad všechny příběhy a na mě je to moc černá káva, já do ni potřebuji kapku mléka a trochu cukru. Nic ve zlém.

Černé Voděrady

Celkem 21750,84 km
Minulý měsíc 9,07 km

MartiNo žena 17.11.2010 18:30:53

>> Peggy, 17. 11. 2010 18:02:48

To je život.

Ústí nad Labem

Peggy žena 17.11.2010 21:30:06

>> MartiNo, 17. 11. 2010 18:30:53

Čekala jsem, že přesně takhle někdo zareaguje :-)) Vím, že je to život, už jsem měla tu čest ho potkat a umí být fakt drsný. Pan Smutný neměl lehký život a skláním se nad jeho sílou s ním bojovat. Viděl tolik tragických osudů, že to musí pohnout každým! Já to opravdu nemyslela zle, jen jsem přidala pohled. Mám raději knihy, kde i smutné věci doplňuje černý humor, protože čtení je pro mě především relax a někdy i hledání způsobu, jak se dívat na život s lehkostí (což mi ne vždy jde).

Černé Voděrady

Celkem 21750,84 km
Minulý měsíc 9,07 km

MartiNo žena 17.11.2010 23:04:45

>> Peggy, 17. 11. 2010 21:30:06

No jo, mám ráda černý kafe bez cukru, kdežto černý humor snesu jen výjimečně. Tak to vnímáme prostě jinak – co je pěkná knížka. Možná proto, že snahu vidět život s lehkostí jsem vzdala. Né že bych byla pesimista, jen mám již dost informací ;-)

Sloviensko

rudo muž 18.11.2010 00:19:23

LOA == taky je zivot

Law Of Attraction == taky je zivot.

Na co myslim, ake nalady si pripustim, ake temy si vyberam, tak su nastavene moje citove vibracie, tak sa reguluju hormony a taku mam naladu. LOA

Vesmir sa nam snazi vzdy pomoct. Ked sa niekto naladuje na smutok, tak Vesmir Boh Darwin si myslia ze ten clovek chce viac smutku a tak mu ho posielaju, cez pribehy, cez knizky a filmy cez kamaratov, rodinu a osobne zazitky cez okolite podmienky. Taky je zivot LOA.

Taky je zivot ze si kazdy moze vybrat, vyber je namaha a usilie a je dosledok aj pricina toho ze som sam za svoj zivot plne zodpovedny. vzdat to je sice jednoduchsie, vyhovorit sa na taky zivot, okolie a podmienky je vzdat sa.

Niekto ma svoj zivot v rukach, rozhoduje sam za seba, ako ked ide do luxusnej restauracie s velmi dlhym a roznorodym jedalnym listkom a sam si vyberie co chce a ked take jedlo presne nie je, tak si vydebatuje s casnmikom aj s kucharom ako to chce zmenit upravit a skombinovat… No aj v takej restauracii je mozne povedat casnikovi – mne na tom nezalezi co odporucate alebo co je dnesna specialita. taky je zivot ze niekto sa rozhodne ze restauracie s jedalnym listkom neexistuju a ze vsetko je len zavodka alebo skolska jedalen, ze kazdy den je len 1 jedlo pre vsetkych a ze len zopar jedal sa meni pocas tyzdna. taky je zivot ze kazdy tyzden potom ocakava aspon raz plucka na smotane s makaronmi, iny den granatyr a dalsi den zapekanu cestovinu a niekedy pre zmenu dukatove buchticky alebo zemlovku. Taky je zivot, pre kazdeho iny ale pritom vacsina sa akosi NE-rozhoduje a skonci s velmi podobnym zivotom na ktory sa da dobre frflat.

Obcas dam ludom taku otazku – povedz mi preco ale naozaj preco sa rozhodnes pre knizku, film TV, kino atd kde sa jedna o smutok, dramu nestastie ?

zaujimave reakcie

Dolezita otazka je tiez , preco mocni sveta podporuju taketo druhy „umenia“ ? preco sa finacuju filmy a TV serie o vrazdach utrpeni vojnach dramach masovych a prirodnych nestastiach skutocnych aj vymyslenych.

Co je za tym ?

Je za tym ovela viac ako to ze vacsina populacie je uz preladena na energie nestasti a tak na to pojde a zaplati a tak vedlajsi produkt je aj to ze sa na tom dobre a bez rizika zarobi. Ale o to v skutocnosti vobec nejde.

Taky je zivot, smutok sa da k sebe pritahovat a zivit ho vsebe.

Ludske podvedomie nevie rozlisit realitu a nerealitu, ked niekto pozera film s negativnou energiou napriek tomu ze si niekde v mozgu opakuje – je to len film, telo reaguje na to ako na skutocnost, hormony sa vyplavuju, telesne funkcie sa preladia, psychika ide ako nazivo. Staci aby niekde niekto bol vrazdeny a vdaka TV je vecer vrazdenych spusta milionov ludi. Taky je zivot. ak o nom necham okolie rozhodovat. LOA

Motto: you can't stop, what is coming !

Zdeněk Smutný muž 18.11.2010 08:12:10

Vážení přátelé, děkuji všem za objednávky mé knihy i za jakýkoliv komentář. I o tom život je – o umění naslouchat jiným a ne jen bezhlavě vnucovat ostatním svůj názor. Život není takový jaký je, ale je takový, jaký si ho uděláme, to by bylo dobré mít na paměti. Vzhledem k tomu, že kniha vyšla již ve čtvrtek a kvůli mým finančním možnostem jen v nákladu 100 ks a já ji začal prodávat již na závodech, je v podstatě až na pár zbývajících kousků vyprodána. Odešlu ji tedy všem ,co jste si ji objednali, co nejdříve a pokud bude dál větší zájem, nechám udělat dotisk. Je to v současné době otázka pár dnů. Ještě jednou děkuji. Zdeněk Smutný

maraton: 2:55:43 (1987)

Bering muž 27.12.2010 22:00:27

Ivo, krásně napsaná, výstižná a pravdivá recenze.

Nalezené položky: 10 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.