Livestrong
alfun 15.11.2006 17:37:56
Tak mě napadlo, kdo všechno nosí originální náramek livestrong nebo i něco víc ? Občas ho vídávám na cyklistických a běžeckých rukou Já už mam ten náramek rok a ještě jsem ho za tu dobu nesundal. Je to pro mě takový sportovní talisman. Jinak mam i jiný livestrong věci (snad jsem trochu pomohl nadaci LA), ale na běh nosím jen čepici Livestrong a na závody ponožky (jsou dokonalý – ale za $10 ) . Zajímalo by mě jestli máte taky na běh nějakýho talismana…
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 15.11.2006 18:53:16
Talisman jsem měl jednou a nevím, jestli pomohl. Ale měl bych dotaz: kde se dá v ČR sehnat náramek livestrong?
alfun 15.11.2006 19:00:49
[quote=Oslík]Talisman jsem měl jednou a nevím, jestli pomohl. Ale měl bych dotaz: kde se dá v ČR sehnat náramek livestrong?[/quote] To je právě ten problém… náramky jsem kupoval na „livestrongshop.com“, ale tam zaplatíš hodně za poštovný… Náramkem přispíváš na nadaci $1, ale za poštovný dáš dalších 70Kč, takže nevim… spíš se právě vyplatí dohodnou se s dalšíma a objednat to najednou. Co se týče oblečení livestrong, tak to se v ČR sehnat nedá vůbec nikde ani na internetu, a vlastně se nedá sehnat vůbec. store-laf.org neposílají do ČR, takže já jsem to řešil přes náhodnýho člověka kterej se mi ozval na chatu když jsem se ptal a musel jsem mu věřit :) Naštěstí byl v pohodě, ale hodně se to protáhnulo. Nakonec se to dostalo přes jeho známou, která bydlí v Americe k němu a od něho ke mě, takže hodně složitý… čekal jsem na to snad 4 měsíce. Pokud chceš jenom ty náramky a jsi ochotnej dát i za poštovný, tak na výše uvedené adrese to jde bez problémů. Čeká se asi 3 týdny pokud si vzpomínám… možná měsíc. To je jediný řešení…
Brno
milan 15.11.2006 23:44:29
[quote=alfun][quote=Oslík]Talisman jsem měl jednou a nevím, jestli pomohl. Ale měl bych dotaz: kde se dá v ČR sehnat náramek livestrong?[/quote] To je právě ten problém… náramky jsem kupoval na „livestrongshop.com“, ale tam zaplatíš hodně za poštovný… Náramkem přispíváš na nadaci $1, ale za poštovný dáš dalších 70Kč, takže nevim… spíš se právě vyplatí dohodnou se s dalšíma a objednat to najednou. Co se týče oblečení livestrong, tak to se v ČR sehnat nedá vůbec nikde ani na internetu, a vlastně se nedá sehnat vůbec. store-laf.org neposílají do ČR, takže já jsem to řešil přes náhodnýho člověka kterej se mi ozval na chatu když jsem se ptal a musel jsem mu věřit :) Naštěstí byl v pohodě, ale hodně se to protáhnulo. Nakonec se to dostalo přes jeho známou, která bydlí v Americe k němu a od něho ke mě, takže hodně složitý… čekal jsem na to snad 4 měsíce. Pokud chceš jenom ty náramky a jsi ochotnej dát i za poštovný, tak na výše uvedené adrese to jde bez problémů. Čeká se asi 3 týdny pokud si vzpomínám… možná měsíc. To je jediný řešení…[/quote] Chlapci,každý ujíždí na něčem jiném…
Oslík 16.11.2006 19:32:28
Já nevím, jestli ho tak strašně chci… Najde se tu někdo, kdo by si ho objednal se mnou?
Mato 18.11.2006 19:26:11
Naramok- v obchode Nike. Ja ho mam este z r.2003 a nedal som ho od vtedy z ruky… takze to je nieco ako moj talizman. Myslim, ze 1 dolar je tak akurat, viac by som nedal, pokial by cely vytazok nesiel na nadaciu.
johari 19.11.2006 13:00:00
Ja jsem si livestrong naramek objednala vice jak pred rokem s kamaradem na livestrongshop.com, sice je tam drahe to postovne, ale stoji to za to …
Bratislava
PAULA 19.11.2006 13:20:54
U nas v Bratislave ten naramok mali v jednom obchode, dnes tam skocim a dam vediet, tusim stal 70 SK. Aj ja ho uz nosim 3roky, dala som si ho dole len na svadbe:).
Jílové (to u Děčína)
toro 20.11.2006 15:55:24
Hodlam si koupit celou tu desitku za deset dolaru (po mensich se neprodavaj), coz je zhruba 23 Kc za jeden. Jen nevim jak bych vam to poslal, kdyz to dam do obalky a poslu na dobirku, bude to tak pocitam nekde kolem 40–50 Kc. Ja si necham tak 3 (mimochodem, jak moc se to opotrebovava pripadne nici?) zbytek bych klidne rozeslal. Byl by zajem?
Oslík 20.11.2006 18:18:19
2 toro – já bych zájem měl, jen by to chtělo nějak ošéfovat, aby se nezničil posíláním. klidně taky 2, jeden buď někomud aruju nebo do zásoby…
Praha 4 Háje
Pavel K. 20.11.2006 18:24:01
Také bych měl o jeden či dva zájem.
Bělá pod Bezdězem
Cabalero 20.11.2006 23:26:45
Ahoj,také mám zájem asi dva kousky. Šlo by to? Díky
Mato 21.11.2006 08:19:19
Naramky sa neopotrebuvavaju. Ten moj je stale ako novy, jedine pismena (vryte do hlbky) sa obcas zanesu, najma ak ho clovek nedava z ruky, ani ked vlezie do vody. Inak vypada to celkom srandovne, ked Vam spon obleku vyklzne zlty gumeny naramok :)
johari 21.11.2006 09:24:00
To mi povidej.. k cernym plesovym satum je to take kouzelny doplnek :D.
Jílové (to u Děčína)
toro 21.11.2006 09:42:01
OK rezervace sou far, Oslik 2, Pavel K 2, Cabalero 2, budu to posilat zrejme v bublinkate obalce, takze se tomu snad nic nestane. Bude to ta verze Adult 202 mm obvod. Pokud vse dopadne dobre, tak to rozesilat budu v tydnu od 11.12. Budu potrebovat postovni adresu, tak mi ji poslete na E-mail prez tohle forum.
Brno
vl001 21.11.2006 09:52:17
[quote=toro]OK rezervace sou far, Oslik 2, Pavel K 2, Cabalero 2, budu to posilat zrejme v bublinkate obalce, takze se tomu snad nic nestane. Bude to ta verze Adult 202 mm obvod. Pokud vse dopadne dobre, tak to rozesilat budu v tydnu od 11.12. Budu potrebovat postovni adresu, tak mi ji poslete na E-mail prez tohle forum.[/quote] Jestli ti ještě z desítky zbývá, vzal bych si. Ať mi něco důležitého neuteče :)
Brno
tuta 21.11.2006 11:58:43
No, me se teda opotrebil (nejak se mi proderavel na pismenu E) asi tak po roce, jenze ja ho na casto sundaval (treba na spani), a taky jsem ho pri behu nosil ne volne na ruce, ale natahl jsem ho co nejvys, aby mi neplandal. Tak ted si ho beru jen na zvlastni prilezitosti.
Jílové (to u Děčína)
toro 06.12.2006 23:29:47
Tak mam spatnou zpravu, online shop odmitl kreditku, ani asi 15 minutovy rozhovor nepomohl, takze mame smulu. Jedine ze by je meli nekde v obchode.
Oslík 07.12.2006 09:09:38
2 toro: NEvadí, dík za aktivitu. Kdybych je sehnal, dám vědět…
Praha 4 Háje
Pavel K. 07.12.2006 12:45:06
[quote=toro]Tak mam spatnou zpravu, online shop odmitl kreditku, ani asi 15 minutovy rozhovor nepomohl, takze mame smulu. Jedine ze by je meli nekde v obchode. [/quote] Škoda, ale každopádně dík za ochotu.
Bělá pod Bezdězem
Cabalero 07.12.2006 14:15:51
Ahoj,
Ochota se cenní:-))!Škoda chtěl jsem dát jeden dcerce:-(((! Ahoj
Láďa Tarant 12.12.2006 22:43:34
Dnes mě přišel časopis Svět běžců a u něho byl přibalen bílý náramek z www.livenaramky.com .
alfun 13.12.2006 08:45:28
[quote=Láďa Tarant]Dnes mě přišel časopis Svět běžců a u něho byl přibalen bílý náramek z www.livenaramky.com Originál je přeci jen originál… a proto se kupuje Koupil jsem si ho na podporu nadace a je to pro mě něco jako symbol a ne ozdoba Všechny ostatní podobné a různě barevné náramky jsou jen kopie… a peníze jdou bůhví kam.
Devce 13.12.2006 12:26:42
[quote=alfun][quote=Láďa Tarant]Dnes mě přišel časopis Svět běžců a u něho byl přibalen bílý náramek z www.livenaramky.com Originál je přeci jen originál… a proto se kupuje Koupil jsem si ho na podporu nadace a je to pro mě něco jako symbol a ne ozdoba Všechny ostatní podobné a různě barevné náramky jsou jen kopie… a peníze jdou bůhví kam.[/quote] Zrovna tohle neni tak uplne pravda, nadace Terezy Maxove prodavala take podobne naramky, akoratze zelene, taky se kupovaly a penize sly na prcky v domovech. Vim, ze i jine organizace maji tuhle formu podpory svych projektu (tusim Avon – proti rakovine prsu, Krtecek). Takze nejen zluty naramek neco podporuje.
polo147 06.01.2007 03:17:53
Na strance www.naramky.com jsou k dispozici ruzne naramky(mimo jine i LiveSTRONG)…sice cena neni 1$,ale i tak si myslim ze se to da…nemam s timhle e-shopem zkusenost…asi tak pred rokem jsem naramky sehnal v Praze v prodejne triexper…tak stastne porizeni
Brno/Havířov
forest 06.01.2007 11:48:17
[quote=Oslík]2 polo147: Kde je pls ta prodejna?[/quote] dneska jsi slepy zas ty viz pravy sloupec na www.behej.com
Plzeň
Maty 06.01.2007 15:23:30
Na strance www.naramky.com jsou k dispozici ruzne naramky(mimo jine i LiveSTRONG)…sice cena neni 1$,ale i tak si myslim ze se to da…nemam s timhle e-shopem zkusenost…asi tak pred rokem jsem naramky sehnal v Praze v prodejne triexper…tak stastne porizeni
Tak jsem si je zkusil objednat a uvidím jakou budu mít zkušenost. Případně poreferuju.
brodic 07.01.2007 07:27:54
Potvrzuji místo Matyho nákupu. V pátek jsem koupil náramek za 50 Kč v Praze 4 v Podolí v prodejně Triexpert (www.triexpert.cz). Kdo to nemá daleko, je to skoro nejjednodušší.
Oslík 07.01.2007 10:29:23
[quote=forest][quote=Oslík]2 polo147: Kde je pls ta prodejna?[/quote] dneska jsi slepy zas ty viz pravy sloupec na www.behej.com[/quote] Nejsem slepý, jenom blbý… :)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.