Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Zlatý stafylokok

Zlatý stafylokok

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Gotchaboss muž 28.11.2010 22:39:13

Zdravím všechny. Nikdo na foru si nestěžoval ohledně problému se zlatým stafylokokem tak budu asi první kdo se zeptá jestli někdo nemá zkušenosti s tohle velice nepříjemnou breberko??..já už jí mám v krku pěkně dlouho a ne a ne se toho zbavit tak jsem po neuspesich s ATB nasadil prirodni lecbu alveem a lichorerisnici tak snad se toho casem zbavim. V běhání si nevedu zrovna špatně ale mám stavy ze se pri behu citim dobre a najednou ve zlomku vteriny nejsem schopnej pokracovat, v podstate na zadnem zavodu nikdy nevim co od sveho tela muzu cekat a to me moc trapi:__( i v normalnim zivote se citim tak trosku vic unavenej nez kdysi..je to na pytel..

avatar

Gotchaboss muž 28.11.2010 22:40:35

Omlouvám se za překlepy, příspěvek jsem psal v rychlosti.

avatar

Sloviensko

rudo muž 29.11.2010 01:56:54

vsetky tieto male potvorky potrebuju na prezitie a na rozmnozovanie specificke prostredie tela. otazka teda nie je, ako sa tymto potvorkam vystrihat alebo vyhnut, su stale a vsade ale ako mat prostredie tela take ze potvorka neprezije a nebude sa moct rozmnozovat. Potvorky potrebuje kysle prostredie a zomieraju okamzite v alkalickom prostredi a nedokazu sa rozmnozovat v neutralnej krvi. Takze je to tema, ktora strava a zivotny sposob su kysliace a ktora strava a zivotny sposob su alkalizujuce. Su dalej specialne alkalizacne potraviny a alkalizacne chemikalie.

Medzi typicky kysliace potraviny su maso a masove vyrobky, vsetky vyrobene potraviny = processed foods, obiloviny a vsetky vyrobky z nich – cestoviny, chleby knedle, kolace a zakuysky, mnohe mliecne vyrobky, cukor a CUKROVE NAHRADY A IMITACIE.

Potvorky sa navyse priamo zivia cukrom a tak nastava zaujimavy cyklus, v kyslom prostredi a so zvysenou hladinou krvnej glukozy, potvorky sa zacnu rozmnozovata zacnu jest cukor vo velkom, cim poklesne hladina cukru co je signalizovane telu ako hlad a chut na sladke, pokial sa tomu podlahne tak zjedenim sladkeho sa dalej zhorsi zakyslenie a nakrmia sa potvorky, proces pokracuje.

Kedysi ked sa zakuskovanie nerobilo bezne, daalo sa sledovast obdobie epidemii ako nasledok zakuskovych sviatkov, alebo nalsedok Mikulasa – burske oriesky + vysokokyselinot­vorne ovocie (pomarance+man­darinky) a k tomu sladkosti cukriky, keksy a vianocne salonky atd.

Dalsi faktor je chronicky nedostatok vitaminu D, ktory teraz po lete musi byt u kazdeho a denny prijem vitD3 by mal bytsamozrejmostou, VitD3 je zakladna vyziva imunitneho systemu.

Da sa kuopit naprijklad alkalizujuci vitC co sa predava pre ludi so zaludocnymi vredmi.

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Slavkov u Brna

Celkem 48547 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:35:30 (2011)
půlmaraton: 1:19:55 (2013)
maraton: 2:47:31 (2012)

Ladaa muž 29.11.2010 21:31:44

Mě před pár lety pěkně potrápila podobná potvůrka a sice streptokok.Byl jsem zvyklej jezdit denně vpoho min. 60Km na kole a nikdy jsem nebyl unavenej a najednou přišla taková nehorázná únava a celková slabost že jsem nebyl schopnej ujet ani 15km což už ě přišlo divný a tak jsem se vydal konečně k doktorovi kde mi naměřili nějaký strašně vysoký protilátky v krvi.Pamatuju si to dodnes, běžná hodnota ASLO je od 0 do 200 a já měl 1998!!! doktoři na mě čuměli že jsem tam došel po svých prej běžně lidi s takovou hodnotou nevstanou ani z postele.Asi to bylo tím že jsem měl dobrou kondici z toho kola.No a dostávali mě z toho třemi ATB,pak pendeponem do zadku ve špitále+kapačky ale stejně mě nic z toho nepomohlo.Nakonec u mě zázračně zafungovala homeopatika.Takže z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit ať zajdeš za nějakou homeopatkou.Jo a toho bacila jsem celkově dostával z těla asi rok a půl.Takže žádná sranda.A sport a jakoukoliv větší námahu ti doktor zakáže hnedka. :-|

Motto: Když už nemůžeš, tak přidej...!
avatar

Sloviensko

rudo muž 29.11.2010 22:12:30

obe skusenosti poukazuju na to ze coraz viac potvoriek je uz vytrenovanych proti ATB a prakticky uz nic z toho nezabera. Medicina je zrela pozriet sa naspat az do doby ked podvodnik menom Pasteur dokazal cez peniaze a politicke spojenia priviest celu medicinu do slepej ulicky a ludstvo trpi dokonca aj cez potraviny, ktore su systematicke pri vyrobe a baleni nicene procesom zvanym pasteurizacia, napriklad perfektne dobre zive energeticke mlieko sa zabije a vytvori sa z toho mrtva hmota pri traveni vznika kysla reakcia cim sa len podporuje rozmnozovanie potvoriek, surove neznicene mlieko je alkalizacne. najlepsie je mat vlastnu kozu na zahrade

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Gotchaboss muž 30.11.2010 15:34:42

Dekuju vam vsem za prispevky. Streptokoka uz jsem mel taky a zbavil jsem se ho antibiotiky ale potom se na me hned pustil stafylokok a situace se jeste zhorsila. Co si myslite o prirodnich produktech?? Slysel jsem ze se po delsi dobe leceni lide vylecili

avatar

Sloviensko

rudo muž 30.11.2010 22:07:42

>> Gotchaboss, 30. 11. 2010 15:34:42

su 3 skupiny prirodnych pripravkov :

  • specificky zabijat potvorky v tele
  • specificky vyzivovat a niekedy podrazdit imuntny system
  • veci z prirody ktore by mali byt kazdonennou sucastou stravy a navratili by nam trvale zdravie po kazdej stranke
Motto: you can't stop, what is coming !
Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.