Košířský okruh 5,6km
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
28.09.2005 17:59:59
Byl jsem dneska v Košířích v lesoparku Cibulka, potkal a pozdravil jsem Beeta. On se mi odvěčil tím, že mi to nandal asi o 30 sekund. Potom odešel balit, odjíždí do Ostravy, byl to jeho poslední závod v Praze. Trať kopečkovitá, tři kolečka, v každém dva ostré krátké výběhy, aspoň jsem si osvěžil svůj způsob zdolávání kopců – powerwalking. Dal jsem to za 25:54 a dostal jsem diplom za třetí místo v kategorii M45–49. Bylo to krásné sváteční sportovní dopoledne až na to, že jsem závod nemohl najít a mezi Klikovkou na Plzeňské, Košířemi a Motolem jsem ráno před desátou naběhal sem tam zhruba 8 km. Po závodě jsem cestu domů, na protější kopec, už naštěstí našel.
m.thums
28.09.2005 18:03:18
Gratulace ke třetímu místu…už abych mohl také sakra. :mad:
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
29.09.2005 11:30:18
Koukám Rosťo, že jsi při síle, běháš jedny rychlejší závodní „tréninkové“ běhy za druhými, a ještě se dostaneš na bednu, no gratulace je na místě … Já jsem po Běchovicích, úterních 6× 1km a včerejších 18km nějakej zničenej, a to nás dnes večer čeká 5× 2km ve Stromovce (snad to dám aspoň za 9:00), odkud jdu rovnou na koncert, kde budu stát, asi to tam bude i zakouřený. Dnes to bude náročné …
Praha 4 - Háje
Tucnak
29.09.2005 11:38:31
Rosťo, gratuluji!
T.
Brno
running-observer
29.09.2005 12:35:36
[quote=Mirek Kostlivý]… Já jsem po Běchovicích, úterních 6× 1km a
včerejších 18km nějakej zničenej, a to nás dnes večer čeká 5× 2km ve
Stromovce (snad to dám aspoň za 9:00), odkud jdu rovnou na koncert, kde budu
stát, asi to tam bude i zakouřený. Dnes to bude náročné …[/quote] Tak
na tom koncertě se dá stihnout nějakej ten strečink, když už je to ve
stoje Jinak koukám, že
své tělo vůbec nešetříte
Ostrava a okolí
Beet
29.09.2005 17:21:30
[quote=Rosťa]Byl jsem dneska v Košířích v lesoparku Cibulka, potkal a pozdravil jsem Beeta. On se mi odvěčil tím, že mi to nandal asi o 30 sekund. Potom odešel balit, odjíždí do Ostravy, byl to jeho poslední závod v Praze.[/quote] To je všechno pravda. Rosťovi to běhá moc dobře, ale nedal jsem mu 30s, ale asi jen 10s , alespon podle toho co jsem si nameril.
S tím posledním prazskym zavodem to je to docela mozne. Chtel bych jeste prijet v listopadu na Kunratickou, tu jsem si opravdu oblibil.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.