Společný výběh 17.12. - BRNO
Brno/Havířov
forest 11.12.2006 15:20:48
Zdar, kdo má zájem, tak sraz v neděli 17.12. v 11:00 na zastávce Přístaviště v Bystrci. Poběží se trasa okolo přehrady, která vyšla teď ve středu na http://www.behej.com/…rehrady.html (22 km, pár kopců ale žádná Býčina ). Tempo samozřejmě podle nejslabšího ve skupině, ale tentokrát skutečně na pohodu. Slabší si to můžou o kus zkrátit. Kdo se přidá?
Brno
milan 11.12.2006 15:35:03
Výborný nápad.Rád se přidám,okolo přehrady jsem ještě neběžel a na společný výběh v neděli jsme se na Býčině domlouvali s STJ.Po sobotním Hodoníně ideální výklus.Za překročení rychlosti navrhuji symbolickou pokutu.
Brno
vl001 11.12.2006 15:52:13
Když si vezmete hodně na pokuty, možná bych se přidal. Osobně by mi vyhovoval pozdější začátek – 11.00?
Brno
milan 11.12.2006 16:21:48
[quote=vl001]Když si vezmete hodně na pokuty, možná bych se přidal. Osobně by mi vyhovoval pozdější začátek – 11.00?[/quote] Se změnou hodiny začátku nemám problém
Brno/Havířov
forest 11.12.2006 16:22:55
ok, tak měním na 11…
Brno
rk 11.12.2006 16:45:02
Mám to jen přes kopec, takže neodolám a přidám se.
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 11.12.2006 16:49:24
supr jestli mi do toho nic nevleze tak jdu taky
Exploser 11.12.2006 17:30:30
Zdá se, že už budu v neděli z nejhoršího venku. Tak se taky přidám (nebudou-li padat trakače). Kterým to bude směrem? Kolem přehrady jsem ještě neběžel, jenom párkrát jel na kole, ale 2 – 3 krát jsem běžel po hladině (až k Veveří). To by šlo taky někdy zkusit.
Brno
rk 11.12.2006 18:06:36
[quote=Exploser]..... Kolem přehrady jsem ještě neběžel, jenom párkrát jel na kole, ale 2 – 3 krát jsem běžel po hladině (až k Veveří). To by šlo taky někdy zkusit.[/quote] Tuto neděli to raději zkoušet nebudeme… Trochu bokem: Jinak po zamrzlé přehradě je to zážitek při bruslení na lyžích. Neprojeví se tady tolik nedostatky ve stylu jízdy. Už se těším, až v jednu chvíli budou na jednom místě běžci, lyžaři, bruslaři (a u přítoků i plavci v bruslích).
Brno/Havířov
forest 11.12.2006 19:27:07
[quote=Exploser]Zdá se, že už budu v neděli z nejhoršího venku. Tak se taky přidám (nebudou-li padat trakače). Kterým to bude směrem? Kolem přehrady jsem ještě neběžel, jenom párkrát jel na kole, ale 2 – 3 krát jsem běžel po hladině (až k Veveří). To by šlo taky někdy zkusit.[/quote] nech se překvapit ve středu
Pavel 11.12.2006 20:53:24
Škoda, zájem by byl, čas ne. Jsem zvědav na trasu, taky znám okolí prýglu akorát z kola (sjezd kolem Tří křížů je super).
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 12.12.2006 09:15:26
Já se budu ještě průběžně rozhodovat, podle stavu kolena. Pokud nebude 100% fit, tak využiju mezeru do dalšího pohárového závodu k regeneraci. A na krosový seběhy se půjdu maximálně podívat :)
Brno
vl001 12.12.2006 10:18:41
[quote=Stanislav Junga]Já se budu ještě průběžně rozhodovat, podle stavu kolena. Pokud nebude 100% fit, tak využiju mezeru do dalšího pohárového závodu k regeneraci. A na krosový seběhy se půjdu maximálně podívat :)[/quote] No jestli se tvé koleno nakazilo od mého, doporučuji zajít k doktorovi. Řekne ti, že zátěž se rozhodně nemá omezovat a je to. Tak v neděli :)
Brno
milan 12.12.2006 10:55:13
[quote=vl001][quote=Stanislav Junga]Já se budu ještě průběžně rozhodovat, podle stavu kolena. Pokud nebude 100% fit, tak využiju mezeru do dalšího pohárového závodu k regeneraci. A na krosový seběhy se půjdu maximálně podívat :)[/quote] No jestli se tvé koleno nakazilo od mého, doporučuji zajít k doktorovi. Řekne ti, že zátěž se rozhodně nemá omezovat a je to. Tak v neděli :)[/quote] Pokud Forest zvolí citlivě trasu,tak by žádné delší a prudší seběhy vůbec být nemusely. To Vláďa :že by se Ti podařilo najít osvíceného ortopeda ?
Brno
vl001 13.12.2006 10:02:58
Tak jsem se díval na tu trasu a mám pocit, že nás Forest nemá vůbec rád :( Myslím, že jsem jeho plán prokoukl. Chce nás zničit, abychom ho nikdo na jaře na maratonech nebo IM nepředběhli. Jenže my se jen tak nedáme :) Jeden za všechny, všichni proti Forestovi :)
Luckyboy 13.12.2006 11:04:39
:) jo je pravda ze ten profil vypada jaksi uctyhodne. ale neni nikde napsany ze se pobezi jako o zivot a predpokladam ze pri nejhorsim to ujde snad kazdy, i kdyz potom se z vybehu stane vylet ale to by nemel byt problem protoze pohyb jako pohyb :)
Brno
milan 13.12.2006 11:54:40
Chtěl jsem na sraz do Bystrce doběhnout přes Holednou.Teď budu ještě rád běžet kolem vody.Kopečků si užijeme společně.Profilem je to taková "mladší " Býčina.Dva velké kopce a mezitím zvlněný profil.
Brno/Havířov
forest 13.12.2006 11:57:09
[quote=milan]Chtěl jsem na sraz do Bystrce doběhnout přes Holednou.Teď budu ještě rád běžet kolem vody.Kopečků si užijeme společně.Profilem je to taková "mladší " Býčina.Dva velké kopce a mezitím zvlněný profil.[/quote] přesně ta asociace s profilem Býčiny napadla dneska taky… Kopec hned ze začátku, pak seběh, trošku vlnky, pak kopec a dlouhý seběh až do konce
Luckyboy 13.12.2006 15:53:14
a ja byl smutnej ze sem na bycinu nemohl… i kdyz po dobehnuti si ten smutek mozna rozmyslim… jinak sraz bude kde presne u zastavky pristaviste a nebo nekde jinde. ja bych si tam dobehnul, ale jelikoz asi jeste zatim nejsem ve stavu v jakem jsem byl pred nemoci, tak pouziju radeji MHD.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 14.12.2006 12:40:07
Shrnul jsem své levokolenní pocity po včerejším výklusu a výsledkem je to, že budu regenerovat – max. 10 km pomalu po rovince/den. A to tento i příští týden. Takže vám všem přeji ať si tu „mladší Býčinu“ užijete, já na ni teď nemám koleno v dostatečné kondici a nechci aby s ním začaly nějaké opravdové potíže. A ještě malé off-topic pro Milana a vl001 : ze stejného důvodu vynechám i závod Hodonín-Skalica. Takže ať vám to tam běží.
Brno
milan 14.12.2006 15:45:55
[quote=Stanislav Junga]Shrnul jsem své levokolenní pocity po včerejším výklusu a výsledkem je to, že budu regenerovat – max. 10 km pomalu po rovince/den. A to tento i příští týden. Takže vám všem přeji ať si tu „mladší Býčinu“ užijete, já na ni teď nemám koleno v dostatečné kondici a nechci aby s ním začaly nějaké opravdové potíže. A ještě malé off-topic pro Milana a vl001 : ze stejného důvodu vynechám i závod Hodonín-Skalica. Takže ať vám to tam běží.[/quote] Díky Stando a dej se pořádně dohromady,ať jsi na novoroční 1/2 maraton fit.
Brno
milan 17.12.2006 16:08:55
Tak jsme se nakonec sešli v uctihodném počtu sedmi ks.Tempo bylo přiměřené a akceptované pro všechny (i pro steeplaře ,který umí pod 10 min!),jen v závěru se někteří „žízniví“ dost rozběhli.Zejména poslední část od hradu Veveří byla pro mě chvílemi dost výživná. Naměřil jsem společnou část na 21,5 km a 565 m převýšení. Pokud někdo v budoucnu navrhne a zorganizuje společný běh,pokud mě to zdraví a povinnosti umožní,určitě se zúčastním. Všem klidné svátky a dostatek energie pro realizaci dalších výzev.
Brno
rk 17.12.2006 16:40:55
Taky se mi to líbilo a těším se na případnou další podobnou akci.
Brno
vl001 17.12.2006 16:52:26
Původně jsem si nebyl jist, jestli to po včerejším závodě celé zvládnu, nicméně při výběhu na Veveří jsem se cítil natolik dobře ( i díky volnému tempu), že jsem to kupodivu zvládl. Jen bych příště prosil menší kopečky, některé kusy byly opravdu neběhatelné.
Taky není špatná myšlenka, že Milan a podobní si dají napřed tak 2 hodiny ostřejšího tempa, aby se pak nesnažili trhat skupinu :)
Takže ahoj v Syrovicích nebo na novoročním 1/2M. Snad bude…
Brno/Havířov
forest 17.12.2006 18:01:20
Jsem fakt rád, že jsme se sešli v takovém počtu. Všichni jsme zdraví a veselí dorazili k autům a to je hlavní (i když já jsem měl náznak pádu a Milan to položil úplně). Ten kopec za Veveří sice byl agresivní, ale evidentně jsme si tam pak pokračovali ve volmém tempu. Jsem fakt rád, že jsme se sešli v tolika kusech – DÍK! A těm, kterým jsem zapoměl (asi už se v reálu neuvidíme), tak přeju hezké svátky a úspěšné vkročení do nového roku!
Luckyboy 17.12.2006 19:22:40
s pranim se pripojuju. v syrovicich se muze kazdej pochlubit darkama :D, jinak z dnesniho vybehu se muze udelat nejaka tradice. me tech skoro 22 kilaku uteklo jako nic a tedka sem prijmemne utahanej coz je fajn – i kdyz s ohledem k tomu ze se musim ucit to tak idealni neni :)
Jílové (to u Děčína)
toro 17.12.2006 21:03:45
No tak to ja se urcite taky pripojuji, vse nej a hlavne to zdravi. Jednou, a snad to nebude tak dlouho, se pripojim a pobezite podle me. Pokusim se hodne zlepsit, aby to bylo aspon kolem 6 min/km (coz u mne ted znamena zonu HR 110%-smrt :) :) ). Osobne me takovehle vybehy lakaji vic nez zavody, a snad pristi rok odhodim stud za kondici a nejakej ten zavod taky dam.
Exploser 18.12.2006 14:01:37
Všem přeji také pěkné vánoce. Snad se setkáme někdy příště na podobné akci.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.