Dokument o běžcích dnes na ČT4 Sport
Praha
Radek Narovec 16.12.2006 07:59:45
Dokument na ČT4 Sport První díl kanadsko-francouzského dokumentu o legendách vytrvalostního běhu opakuje ČT4 Sport dnes od 14:15, druhý díl je na programu rovněž dnes od 20:50 a reprízován bude v neděli od 12:20.
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 16.12.2006 09:10:35
na dokument jsem se dival a docela se mi libil, takze vrele doporucuji.
Brno/Havířov
forest 16.12.2006 10:18:08
[quote=Luckyboy]chtel jsem na to upozornit vcera take, ale kvuli presunu fora mi nefungovalo vkladat prispevky takze bohuzel. na dokument jsem se dival a docela se mi libil, takze vrele doporucuji.[/quote] OT: problém je (snad) opraven
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 27.12.2006 22:20:17
Měl bych dotaz, ale nechci zakládat nové téma, tak to snad nebude off-topic: Jak to vypadá s deníkem Pavla Fashingbauera? Rád bych si něco přečetl… A mohl by to být kdokoliv, třeba i někdo z tragédů – co dělá a jak se chystá na sezónu… hlavně poutavě..
Brno/Havířov
forest 28.12.2006 00:11:26
[quote=eis][quote=Radek]Dokument na ČT4 Sport První díl kanadsko-francouzského dokumentu o legendách vytrvalostního běhu opakuje ČT4 Sport dnes od 14:15, druhý díl je na programu rovněž dnes od 20:50 a reprízován bude v neděli od 12:20.[/quote] bohužel nemám ČT4, takže mám smůlu, leda, že by to bylo někde na netu[/quote] první díl mám naripovaný od Luckyboye (dík!!!). Mám to ale v Brně, takže až se zase přemístím tam, tak se to pokusím nahrát na video.google.com a dát sem link
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.