Linz vs. Ober-Elbe Marathon
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 05.01.2007 22:09:38
Jak to vidíte se čtvrtmaratonem v Linzi? Je to se stejným servisem, jaký Ráky popisuje při matratonu? Hlavně mě zajímají ty medaile a atmosféra… Ať mám na co vzpomínata a něco na památku, ne? :) Neměl by někdo zájem spíše o Ober-Elbe Marathon? Luboši, nešel bys do toho taky? Já bych běžel jen tu 10, ale na těch německých stránkách si nedokážu najít ani jestli dostanu pamětní medaili… :(
Praha, Ostrava
Tosk 06.01.2007 15:57:21
Taky jsem uvažoval o stejných závodech (i když na plné trati), ale Linec na mě působí tak nějak lépe (úroveň webu, počty startujících atd.). Navíc je o 2 týdny dřív. Jo a medál v Drážďanech mají dostat jen maratonci, ostatní diplom (Finishermedaillen: Alle Marathon- und HalbmarathonläuferInnen erhalten im Ziel eine Finishermedaille). T.
Praha 9
Lubos M 06.01.2007 18:29:21
Oslík: nevím, kromě Berlína nechci nic plánovat takhle dopředu..budu se rozhodovat na posl. chvíli podle formy, práce atd…
Oslík 06.01.2007 22:25:23
2 Tosk: Já sice mám němčinu už dost let a když chci zapůsobit, zvládnu chvíli mluvit německy, ale to co jsi mi napsal cizí řečí na mě působí jako jakási změť písmen… Já bych si dal 1/2maraton na obou tratích, ale vzhledem k PIMu to bude jen 10… V Linci mě teda čeká medaile? Už jsem o tom uvažoval, že bych si udělal takový výlet…
Lubos J 07.01.2007 00:11:15
Tak to jste mi tématem kápli do noty. Taky nevím, taky zatím spíš uvažuju o Linci, ale oboje by mohlo bejt hezký. Na maraton někam pojedu, ale zatím organizací vyhrává Linec. Ikdyž…
Praha, Ostrava
Tosk 07.01.2007 13:30:28
[quote=Oslík]2 Tosk: Já sice mám němčinu už dost let a když chci zapůsobit, zvládnu chvíli mluvit německy, ale to co jsi mi napsal cizí řečí na mě působí jako jakási změť písmen…[/quote] Neuměle si tu větu z pořadatelského webu překládám tak, že „všichni běžci a běžkyně maratonu a půlmaratonu obdrží v cíli medaili“. Mají tam sice nenápadně zastrčený i anglický výcuc toho podstatného, nicméně celé to na mě působí hůř než web lineckého závodu.
Oslík 07.01.2007 14:16:46
2 Tosk: tak web není všechno. Znám sportovní klub, který má skvělé webové stránky, ale když přijedeš na závody, tak to vypadá jinak… V těch Dráždanech bych si možná troufl i na půlmaraton, ale v Linzi bych fakt běžel jen kolem děch 10 km… Ale jen za medaili :)
Oslík 08.01.2007 08:42:12
Já bych rád běžel půlmaraton, ale ta desítka mi bude myslím bohatě stačit. Tak díky, doufám, že se v Linci potkáme!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.