Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » [Závod]: Toronto Women's Half Marathon and 5k

[Závod]: Toronto Women's Half Marathon and 5k

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

online4226 žena 31.05.2011 22:16:26

<a href=‚http://­www.behy.cz/za­vod/4988-toronto-women-s-half-marathon-and-5k‘ title=‚Toronto Women‘s Half Marathon and 5k'>Odkaz na Toronto Women's Half Marathon and 5k

avatar

Toronto

Celkem 1615 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:53:59 (2011)
půlmaraton: 1:57:25 (2011)

online4226 žena 31.05.2011 22:16:26

Fantastická trať lesoparkem, kterou jsem si nesmírně užila!

Závod je to ryze ženský, takže podél trati povzbuzující tatínkové s dětmi – sranda. Na trati 7 water stations, včetně firefighters, kolem kterých se probíhalo dvakrát. Najednou to bylo o něčem malinko jiném, když se člověk mohl podívat na nadupaný hasiče, oblečený jen tak napůl, který mu podávali vodu a gatorade. Byl to trošku oříšek v rychlosti se rozhodnout, od koho to vezmu. Samozřejmě nechybělo povzbuzování a komplimenty po předávce ;o)

Parádním zážitkem bylo vidět a vnímat vedoucí skupinu závodnic. Na trati jsme se minuly asi čtyřikrát – síla a energie, která z nich šla byla přímo nakopávací. Je to vyjímečný zážitek, který není často k vidění, díky profilu trati.

Třešničkou na dortu jsou již tradičně medaile pro všechny doběhnuvší. Vždy jde o šperk – řetízek s přívěskem, letos bílý kov ve tvaru čtverce, přední strana s barvami závodu. Na zadní straně text „Toronto Women's 1/2 Marathon Finisher 2011“. Inspirace pro české organizátory?

Organizace bezchybná, start ve třech vlnách (po 3 min podle výkonnosti). Dobrovolníci podél trati byli báječní, vody i gatorade bylo podél trati dost. Asi na 11 km eLoad gel, na 20 km další překvapení – chocolate station – tabulka čokolády. Po doběhnutí lahev vody, a v balíčku banán, chipsy, čokoláda, rozinkový bagel.

V každém případě si příští ročník nenechám ujít a všem dámám doporučuji, ikdyž je to z ruky.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.