Společné tréninky ve Stromovce
mskorpil 14.01.2007 11:09:36
POZOR ZMĚNA Od úterý 16. ledna 2007 bude vždy sraz na společné tréninky ve Stromove v šatnách AC Sparta Praha, Nad Královskou oborou 51 a to každé úterý a čtvrtek v 18:00. Šatny máme od PIMu zajištěny až do 20.00. Pro ty, kterým se nehodí chodit nebo běhat a ž k šatnám, bude sraz na trénink v 18.15 před bývalou restaurací ve Stromovce (Šlechtovka).
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 14.01.2007 17:11:34
Miloši, ve čtvrtek jsem se na trénink docela těšil, ale v AC Sparta mi sdělili, že sice tam „jakýsi PIM“ je nahlášený již od 4. listopadu, ale ještě nikdy tam nikdo nebyl… no dopadlo to tak, že jsem odjel, převlékl se na koleji a běhat šel sám. Tak v úterý v 18:00 v šatně a poté úseky ve Stromovce?
mskorpil 15.01.2007 12:39:11
Přesně tak.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 04.02.2007 16:05:51
[quote=Oslík]2 Mato: díky, začínám se orientovat… Ještě jedna věc: Řekněme, že mám na MK 3 minuty – mám pomalu vyklusat 400 nebo svižněji 600? K ambicím: to mě právě šokovalo při letos prvních 400 – já si přál, abych je zvládal pod 1:25 a nakonec byly všechny ±1 s. za 1:18… A to, že bývám hotový dýl po nich bude asi i tím, že zapomínám na strečink… Prostě mám na chodbě místo, kde se vždycky protáhnu. A když sem po těch 400 chodil ještě do šatny a ne na pokoj, tak si člověk nevzpomene… Ale už taky běhám i 800, ale tam se mi nedaří udržet tempo a běhám to asi dost nevyrovnaně. Taky se obávám, jestli to zatížení nestupňuji moc rychle. Ještě předloni to bylo tak, že jsem až do května běhal 8 – 10 km svižně, loni jsem v únoru začal s úseky a letos je běhám už od ledna… a navíc hlavně 400, a v takovém tempu…[/quote] Tentokrát se v úterý do Stromovky nedostanu, ale mám tam namířeno ve čtvrtek, dle plánu bych měl běhat 3× 4000m (4:10/km). Takže máš-li volno ve čtvrtek, můžeme to běhat ve Stromovce společně, ať už nám to bude rozvíjet VO2max nebo to bude bráno jako tempový běh, když už se o tom tak zasvěceně přou na jiném místě odborníci Mato a michalu :). Potřebuju tahouna, sám se k tomu termpu hůře vyhecuju, a taky nevím zda tam bude Rosťa (ten má tohle tempo v malíčku), či co má vlastně Miloš v plánu. Ještě jsem se tam letos ve čvrtek nedostal, tak to bude premiéra.
Mato 04.02.2007 17:04:13
Mirku: su to tempove useky na rozvoj ANP (anaerobneho prahu). Nemam sice info o Tvojej pauze medzi usekmi, ale sudiac dla Tvojich ambicii na bliziacu sa 10ku, tak to bude to co som napisal. Nech Ti to beha.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 04.02.2007 17:37:07
2 Mirek: Já mám psané na čtvrtek kopce… Tak taky nic. A co příští úterý 800? Ale ve čtvrtek bych to radši běhal s někým – nechceš jít se mnou běhat z Troji ke Kobylisům? Btw. tohle úterý budu čekat ve čtvrt na sedm u tý hospody…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.