Společný? výběh sobota 27.1. v Děčíně, Ústecký kraj
Jílové (to u Děčína)
toro 17.01.2007 21:09:05
Hodlám v rámci tréninku se vydat podél Labe z Děčína směrem do Dolního Žlebu (trasa zřejmě známá jako běh Labským údolím), asi to nedám celé, protože tam a zpět je to 20 km. Ale tak dvě hodiny bych tomu věnoval. Tempo „klidovka“ kolem 7min/km. Byl by zájem se přidat? Pokecáme a třeba se pak i podělíme o zážitky.
Počasí má být kolem 2C a pod mrakem, začátek kolem 10:00 u Tesca. Pokud bude hodně pršet, tak bych to zrušil. Dejte vědět, abych kdyžtak koukal po ostatních.
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy 17.01.2007 23:43:28
Mno, Děčín je pro mne trochu z ruky. Ale běhávám na cyklostezce z Ústí-Střekova směřem na Sebuzín a Církvice, ideální rovinatá trať pro trénink na maraton. Jinak se nebráním ani výběhům na Chvojno, Radešín, Libov, Arnultovice nebo Lipovou. Mám to tam celkem proběhané. O víkendu 10. a 11.2. bych chtěl tím směrem bežet, když tak dej vědět. Tudy
severanka 19.01.2007 18:17:21
Hm, Děčín je cca 60km od nás, přes SRN o fous blíž..ale výzva je to lákavá,jen bych Ti ale asi nestačila, možná bych vzala kámošku..Před chvílí jsme doběhly, v tom větru to byla síla, ale šlo to..Prý se běhá aj cosi na Pastýřák?To musí být maso..:-)))
Jílové (to u Děčína)
toro 27.01.2007 21:03:35
No tak jsem běžel nakonec sám, až do dolního jsem to nedal. I přez to, to dalo skoro 17km za 1:45, udělal jsem i pár hezkých fotek, tak snad budu mít čásek nnapsat nějaký pěkný článek. Musím říct, že jste přišli o fajn výběh na sněhu v ujetých kolejích od aut (za celou cestu jsem potkal tři), kdy zhruba polovinu času svítilo sluníčko. Já si to užil.
Jílové (to u Děčína)
toro 04.02.2007 11:05:12
Takže článeček právě vyšel na [url=http://www.behej.com/2007032901-trasa-beh-labskym-udolim-u-decina.html]behej.com[/url]
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.