Kotlářská desítka
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
04.10.2005 20:31:29
Ve čtvrtek 6. října se koná v 16.30–17.30 na stadiónu SK Kotlářka běh na 10km. Je to na 400m oválové tartanové dráze, tak by se tam dal udělat slušný čas. Ženy běží 3km, a co si pamatuji podle slov Radky Z., tak před rokem jich tam prý bylo tak málo, že závod žen se pro nízkou účast musel zrušit. Já na to jdu určitě, ve Stromovce je stejně plánováno 3×4km (nebo 4×3km?) běh, tak si dám 1×10km, a kdyby mi to běželo jako před týdnem ve Stromovce při těch 6×1km běhu, tak kdo ví, co se z toho urodí … Jinak jsem našel na Info mapě pod nemocnicí Na Homolce oblast Kotlářka, ale Stadión mládeže Praha 6 nevidím. Poraďte, je-li to vůbec tam. V „Termínovce běhů 2005“ není uvedená adresa. Kdo to tam znáte, udejte tu nejbližší ulici, já už to podle ní najdu. Nerad bych bloudil. Díky.
Praha - Palmovka
Pubi
04.10.2005 21:20:44
[quote=Mirek Kostlivý]V „Termínovce běhů 2005“ není uvedená adresa. Kdo to tam znáte, udejte tu nejbližší ulici, já už to podle ní najdu. Nerad bych bloudil. Díky.[/quote] Z metra Dejvická se tam dá docela dobře dojít i pěšky. Stadion je za Stavební fakultou ČVUT (ulice Technická), ke vchodu se jde Božkovou ulicí. Já tam byl loni v roli brzdaře a protože by to bylo letos spíš horší než lepší, tak taky nepůjdu. A navíc jsem slíbil partnerce, že zajdeme do společnosti, takže se nedostanu ani do Stromovky… ale někdy to snad zas vyjde :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
04.10.2005 21:34:31
Díky za upřesnění. No, je to ostuda, že o tom stadionu nevím, když jsem tam chodil do Technické (dříve Suchbátarovi) ul. pět let do školy. Ale to jsme tam spíše v okolí vyhledávali restaurace, než si všímat sportovního stadiónu …
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
04.10.2005 22:30:46
[quote=Lubosh]Mirku, původně jsem si taky chtěl jít zaběhnout osobák na 10 km:-) Ale už týden neběhám, protože mě trápí kyčelní úpon, takže bohužel jindy… Držím zítra palce![/quote] Díky, to je jasný, že se z toho musíš dostat, než to přemáhat, a neběhat dlouho vůbec. Tak ať se z toho dostaneš.
Brno
running-observer
04.10.2005 23:44:52
[quote=Lubosh]… Ale už týden neběhám, protože mě trápí kyčelní úpon, takže bohužel jindy…[/quote] Týden klidu by měl stačit. Takový regenerační běh rychlostí 9 km/h po rovince v délce 7–11 km vyloženě léčí vše možné. Ale samozřejmě nevím, jak moc to bolí… Mám tu zkušenost, že pokud jsem měl nějaký problém, bolelo mě to víc při chůzi, než při šetrném běhu.
SP 05.10.2005 08:17:46
[quote=running-observer][quote=Lubosh]… Ale už týden neběhám, protože mě trápí kyčelní úpon, takže bohužel jindy…[/quote] Týden klidu by měl stačit. Takový regenerační běh rychlostí 9 km/h po rovince v délce 7–11 km vyloženě léčí vše možné. Ale samozřejmě nevím, jak moc to bolí… Mám tu zkušenost, že pokud jsem měl nějaký problém, bolelo mě to víc při chůzi, než při šetrném běhu.[/quote] … zkus rači třeba kolo nebo bazén, léčit problémy úponu běhánim podle mě moc dobrý neni. …ikdyž teď se mi stala zajímavá věc, kvůli nachlazení sem 4 dny stál (nedělal sem vůbec nic) a hned první den pauzy mě docela rozbolel levej kotnik :) . fčera sem byl běhat, hned sem se do toho trochu vopřel, no a bolest je pryč… :D
SP
Brno
running-observer
05.10.2005 11:20:12
[quote=SP][quote=running-observer][quote=Lubosh]… Ale už týden neběhám, protože mě trápí kyčelní úpon, takže bohužel jindy…[/quote] Týden klidu by měl stačit. Takový regenerační běh rychlostí 9 km/h po rovince v délce 7–11 km vyloženě léčí vše možné. Ale samozřejmě nevím, jak moc to bolí… Mám tu zkušenost, že pokud jsem měl nějaký problém, bolelo mě to víc při chůzi, než při šetrném běhu.[/quote] … zkus rači třeba kolo nebo bazén, léčit problémy úponu běhánim podle mě moc dobrý neni. …ikdyž teď se mi stala zajímavá věc, kvůli nachlazení sem 4 dny stál (nedělal sem vůbec nic) a hned první den pauzy mě docela rozbolel levej kotnik :) . fčera sem byl běhat, hned sem se do toho trochu vopřel, no a bolest je pryč… :D
SP[/quote] No vidíš… Ale nějaký to nahřívání, teplé koupele, jemné masáže, to
taky není k zahození…
Brno
running-observer
05.10.2005 12:53:53
[quote=Lubosh]… Akorát mě překvapilo, že mě to začalo bolet po tom,
co jsem pět dnů neběhal…[/quote] Mám tutéž zkušenost: cokoliv, co
začne bolet, začne bolet až 3 nebo více dnů po běhání, takže se tomu
snažím předcházet (to
vše v žertu: užij si odpočinek a připrav se dobře na Stromovku)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
05.10.2005 13:10:17
[quote=Lubosh]Akorát mě překvapilo, že mě to začalo bolet po tom, co jsem pět dnů neběhal…[/quote] Asi už jsme, Luboši, odsouzeni ke stálému běhání. Je zajímavé, že jak si dám v pondělí den pauzu, tak mě začne všechno všude bolet. A na jaře mi ani dlouhé 2 týdenní pauzy nepomáhaly. Takže běhat, běhat, běhat ....., a až to nepůjde, tak hold umřít.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
05.10.2005 13:18:25
Až to nepůjde, začít obcházet závody jako redaktor časopisu Běhy mimo dráhu / Maraton. To není ironie – klobouk dolů za službu, kterou Ivo Domanský běžcům poskytuje.
petrp
05.10.2005 13:51:11
[quote=Rosťa]Až to nepůjde, začít obcházet závody jako redaktor časopisu Běhy mimo dráhu / Maraton. To není ironie – klobouk dolů za službu, kterou Ivo Domanský běžcům poskytuje.[/quote] Rosťo, ještě to jde. Před pár měsíci jsem ho potkal běžícího-klusajícího ve Stromovce.
SP 05.10.2005 13:53:15
[quote=Mirek Kostlivý]Ve čtvrtek 6. října se koná v 16.30–17.30 na stadiónu SK Kotlářka běh na 10km. Je to na 400m oválové tartanové dráze, tak by se tam dal udělat slušný čas. Ženy běží 3km, a co si pamatuji podle slov Radky Z., tak před rokem jich tam prý bylo tak málo, že závod žen se pro nízkou účast musel zrušit. Já na to jdu určitě, ve Stromovce je stejně plánováno 3×4km (nebo 4×3km?) běh, tak si dám 1×10km, a kdyby mi to běželo jako před týdnem ve Stromovce při těch 6×1km běhu, tak kdo ví, co se z toho urodí … Jinak jsem našel na Info mapě pod nemocnicí Na Homolce oblast Kotlářka, ale Stadión mládeže Praha 6 nevidím. Poraďte, je-li to vůbec tam. V „Termínovce běhů 2005“ není uvedená adresa. Kdo to tam znáte, udejte tu nejbližší ulici, já už to podle ní najdu. Nerad bych bloudil. Díky.[/quote] čau, mirku prosimtě f kolik je přesně start? 17:30? asi se tam pudu podívat… vim že minulej rok tam s tim startem šachovali, já kvůli práci abych nešel zbytečně dřív a pak tam hodinu nečuměl (jako minulej rok) :( dík.
SP
SP 05.10.2005 13:59:25
[quote=SP][quote=Mirek Kostlivý]Ve čtvrtek 6. října se koná v 16.30–17.30 na stadiónu SK Kotlářka běh na 10km. Je to na 400m oválové tartanové dráze, tak by se tam dal udělat slušný čas. Ženy běží 3km, a co si pamatuji podle slov Radky Z., tak před rokem jich tam prý bylo tak málo, že závod žen se pro nízkou účast musel zrušit. Já na to jdu určitě, ve Stromovce je stejně plánováno 3×4km (nebo 4×3km?) běh, tak si dám 1×10km, a kdyby mi to běželo jako před týdnem ve Stromovce při těch 6×1km běhu, tak kdo ví, co se z toho urodí … Jinak jsem našel na Info mapě pod nemocnicí Na Homolce oblast Kotlářka, ale Stadión mládeže Praha 6 nevidím. Poraďte, je-li to vůbec tam. V „Termínovce běhů 2005“ není uvedená adresa. Kdo to tam znáte, udejte tu nejbližší ulici, já už to podle ní najdu. Nerad bych bloudil. Díky.[/quote] čau, mirku prosimtě f kolik je přesně start? 17:30? asi se tam pudu podívat… vim že minulej rok tam s tim startem šachovali, já kvůli práci abych nešel zbytečně dřív a pak tam hodinu nečuměl (jako minulej rok) :( dík.
SP[/quote] … ještě k tomu tvýmu dotazu, můžem si dát sraz třeba na dejvický – odjezdy autobusů na kladno. já tam trefim.. SP
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
05.10.2005 14:58:57
Teď jsem mluvil telefonicky s organizátorem, začátek běhu mužů je v 17,30 (předtím jsou mílaři ap.). Jinak sraz si můžeme dát v 16,30 na uvedeném místě. Nemýlím-li se, tak je to výlez z metra Hradčanská za autobusama směrem Břevnov. Dál budeme pokračovat vozem. Stando napiš, zda to vyhovuje.
SP 07.10.2005 10:23:53
Tak se musim pochlubit za Mirka, když to sem nechce napsat :) Fčera bral 1. flek na Kotlářce v padesátníkách a dal si osobák na 10ku. A to jsme ještě při rozklusávání zabloudili :D
SP
SP 07.10.2005 11:03:06
[quote=SP]Tak se musim pochlubit za Mirka, když to sem nechce napsat :) Fčera bral 1. flek na Kotlářce v padesátníkách a dal si osobák na 10ku. A to jsme ještě při rozklusávání zabloudili :D
SP[/quote] … tak teď koukam že kotlářka se probírá v „čelákovický hodinovce“ :D
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
07.10.2005 13:53:26
[quote=SP][quote=SP]Tak se musim pochlubit za Mirka, když to sem nechce napsat :) Fčera bral 1. flek na Kotlářce v padesátníkách a dal si osobák na 10ku. A to jsme ještě při rozklusávání zabloudili :D
SP[/quote] … tak teď koukam že kotlářka se probírá v „čelákovický hodinovce“ :D[/quote] Stando, tady to vidíš, co dělají ty endorfiny, že jsem si ani včera večer nevšimnul, že to píšu k tomu Zátopkovi a těm jeho budovatelům. Při běhu jsem si taky nevzpomenul ani na ty úderníky z Čelakovic ani na korejské děti. Vzpomenout si, tak to dám pod 40minut .....
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.