Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Vyléčený podvrtnutý kotník - zůstala boule

Vyléčený podvrtnutý kotník - zůstala boule

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Norris muž 12.08.2011 13:51:27

Zdravím je to již několik let, co jsem si zvrtnul kotník. Praktický lékař mi tenkrát řekl, že to nic není. Sice jsem tenkrát asi měsíc kulhal, ale skutečně se to časem vyléčilo. Kotník mám v pořádku, necítím na něm žádné bolesti ani nemám problém s pohybem. Problém je v tom, že od té doby mám na kotníku nafouklou bouli. Je to jako kdyby v ní byla vylitá tekutina. Byl jsem s tím za stejným doktorem jako tenkrát a ten mi řekl, že tam je nejspíš jakýsi zbytkový rosol + že to je celé zduřelé, že se s tím nedá nic dělat a že mi to tam zůstane na věky.

Z jistých důvodů bych se této boule potřeboval zbavit – tak, aby to esteticky nebylo viditelné. Nemáte nějaké zkušenosti? Vím, co mi řekl doktor ale osobně ho za moc dobrého nepovažuji. Tenkrát jsem dal na jeho radu a měl jsem měsíc silné bolesti… Rád bych proto ještě slyšel další názor a obíhat jiné lékaře zatím nechci.

avatar

České Budějovice,Jablonec nad Nisou

půlmaraton: 1:53:57 (2011)
maraton: 3:54:18 (2011)

hanuscha žena 24.09.2011 21:49:29

ahoj,taky jsem i před lety zvtla kotnik a měla ho ít deset dní ve škrobu,ale hned druhý den jsem si ho sundala. kotnik se zahojil,taky mě měsí pobolíval,ale je v cajku a mám na něm bouli:)nijak mě to neomezuje tak to neřešim:)dr mi řekl že je to tim,že jsme to neměla těch deset dnů v klidu, ale hned to zatěžovala.což byla pravda a tak si za to můžu sama:)

avatar

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

rRadek muž 25.09.2011 00:49:16

Zvrtnutý kotník.. to mohl být výron. Docela odvážný doktor, když řekl, že to nic není. Před lety se mi to stalo při fobale na nerovném povrchu a dostal jsem dlahu. Občas ještě teď cítím při delším běhu mírné píchnutí. A ta postižená noha je trochu opuchlejší..

avatar

Celkem 40 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:29:29
půlmaraton: 1:55:24

Majki1 žena 08.10.2011 12:27:15

>> Norris, 12. 08. 2011 13:51:27

Ahoj,taky jsem mela parkrat vyron,nic vaznyho,ale chce to vzdycky min.tyden v klidu,fakt to napomuze vstrebani otoku.Je hloupost hned to zacit zatezovat,uz se mi to taky parkrat nevyplatilo.Take jsem tam mela bulku,ale zmizela po par letech, chce to masirovat,mazat a zajit treba k fyzioterapeutovi nebo jinemu doktorovi. Prinejhorsim Te vyzene,ale treba poradi… A taky jsem brala vzdycky pri urazech Wobenzym a nedam na nej dopustit…zrovna ted se doma lecim :(. Zkus Hirudoid nebo i babske rady co se tyce masticek.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.