Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Achylovka-výrůstek

Achylovka-výrůstek

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 350 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:22:21 (2011)
maraton: 2:56:52 (2011)

Konstantin Wiesner muž 30.08.2011 12:42:01

ahoj, kamarádovi se udělal výrůstek při uchycení achylovky na patní kost. Běhat nejde, bolí už i při chůzi. Rázové vlny nepomohly. Nevíte někdo, prosím, co s tím?

Motto: Lepší shořet než vyhořet

Rakovník

lassie žena 30.08.2011 13:49:00

>> Konstantin Wiesner, 30. 08. 2011 12:42:01

Ahoj, tak přesně s tím bojuju teď taky, a to jsem pomýšlela na baroko půlmar. Běhat sice můžu, ale pak to bolí víc. Mám naordinované lasery a ortoped říká, že je to od přetížení a na námahu to není, že víc kolo raděj, mám trochu zánět i na druhé achil., ale už po odpočinku, zábalech, prvním laseru nebolí. Tak přemýšlím, že si udělám z Rak. kolo-běh výlet a poběžím asi jen těch 4,2 a zpátky zas kolmo. Mě pomáhá laser vždycky dost.

fly-boy muž 30.08.2011 20:38:30

Tady je taky něco o tomto problému : http://www.bike-forum.cz/…va-pata.html Já jsem z těch co jim nic nepomohlo (laser,rázová vlna ,rehabilitace, mastičky atd.)… Na operaci s pochybným výsledkem nejdu. Rok a půl neběhám a mám klid (jezdím na kole) .Teď na dovolené jsem zkusil ráno chodit běhat na pláž a nic nebolelo, takže teď zkusím znovu běhat ,ale moc nadějí si nedávám.

Rakovník

lassie žena 30.08.2011 20:48:41

To forum jsem odpoledne pročetla, a je to teda dost pesimistický. Ale už podruhé jsem narazila na zmínku o tom homeopatiku, možná by stálo za pokus. Drahé to tak není, třeba proti rázovce.

Celkem 350 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:22:21 (2011)
maraton: 2:56:52 (2011)

Konstantin Wiesner muž 31.08.2011 09:06:50

ahoj, díky vám za rady, tušil jsem, že to bude špatně, kamaráda nepotěšim, ale kolo je taky fajn…

Motto: Lepší shořet než vyhořet

lucily žena 15.09.2011 23:52:18

>> Konstantin Wiesner, 30. 08. 2011 12:42:01 ahoj ak sa jedna o kostny vyrastok pri uchyte achilovky tak s tym mozu byt dost velke problemy…ma to moja znama a uz bola na ozarovaniach a ani tie moc nepomohli a stale trpi bolestami…lebo pri tom uchyte sa nemoze aplikovat metoda rozrusenia kosti cize je to viac menej dozivotne(alebo ma zleho odbornika :))…ale dufam ze to nie je a nebude take zle u kamarata.....

fly-boy muž 18.09.2011 11:14:56

Moje zkušenost je taková, že dokud ta boule je měká a bolí i na pohmat, tak je tam nejspíš zánět a nejlepší je co nejvíc klidu. Hlavně se nesnažit o jakákoliv sportování! Opravdu to trvalo dlouho než se zánět vyléčil. Teď mám výrustky bez zánětu a nebolí to. Chodím už i běhat. Každopádně agresivní metody ozařováním a kortikoidy bych vypustil. Podle mě nic neřeší ,protože tu kost prostě nerozpustí… Dokonce jsem byl u „odborníka“ , který mi tvrdil, že má klienty běžce , kterým to operuje opakovaně každý rok a v sezoně jsou fit. Když by operoval 1. ledna, tak než se to zahojí je březen, pak rehabilitace min. 3 měsíce. A nevěřím že by ta jizva samotná po půl roce přestala bolet. Navíc může přirůst a zmenší se hybnost…

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.