Rohálovská desítka 24.2.2007
Otrokovice
Sef 03.02.2007 23:08:37
Nechystá se někdo na tento 10km závod? Rád se s nějakým Tragédem či Tragédkou před závodem potkám :) Pokud už jej někdo běžel, podělte se o své dojmy…
Propozice: http://www.obecprusinovice.cz/article.php?…
Brno
vl001 04.02.2007 08:18:43
Loni jsem tam byl. Je to závod s velmi dobrou účastí – i Keňan tam byl. Kupodivu vyhrál. Příjemná je také organizace – po závodě guláš atd. Závod se běží po silnici, není to zrovna rovina, uprostřed je dost citelný kopec. Můj výsledek byl dost špatný, přesto dojem ze závodu dobrý, doporučuji :) Letos ještě nevím, jestli mi to vyjde…
Brno
tuta 04.02.2007 08:55:33
Loni jsem to bezel a letos pobezim zase. Klady: kvalitni konkurence (Kromeriz to ma myslim povinne ), znaceni kilometrovniky (dokonce pro pomalejsi i obcerstvovacka na patem kilaku), v zasade porad asfalt, super organizace, bezva ceny (i kdyz na price-money se da diky Kromerizi tezko dosahnout, tak je Asics tombola). Zapory: trat neni idealni – kopce; kdyz fouka vitr jako loni, tak je to peklo, bez skupinky nazpatek clovek mel pocit ze stoji a ne bezi.
Rosťa Ostravak 04.02.2007 10:38:52
Taky jsem se loni tohoto závodu zúčastnil a nikdy na něj nezapomenu :) . Taková byla zima, mráz a vítr :mad: . Trasa pěkná, výborná atmosféra. Ten keňan mě překvapil, že běžel jen v trenýrkách a tričku :) . Jinak jsem ten závod běžel asi o 7min. hůř než obvykle :cool::cool::cool: . Letos bych chtěl opět startovat.
Otrokovice
Sef 04.02.2007 16:22:06
Diky za ohlasy. Já se zúčastním určitě, protože si chci otestovat formu na 1/2PIM. Ještě k trati… podle propozic se běží 2 okruhy v dědině a pak se běží do vedlejší, kde je obrátka. To stoupání je tedy na cestě k obrátce?
Brno
vl001 04.02.2007 19:25:37
[quote=Sef]Diky za ohlasy. Já se zúčastním určitě, protože si chci otestovat formu na 1/2PIM. Ještě k trati… podle propozic se běží 2 okruhy v dědině a pak se běží do vedlejší, kde je obrátka. To stoupání je tedy na cestě k obrátce?[/quote] Přestože je to na Hané, moc rovinatých úseků tam není, zvlněné jsou už i ty okruhy po Prusinovicích, stoupá se k výběhu z dědiny. Prusinovice jsou výš než ta dědina s obrátkou (Tučapy?), kam se běží relativně příjemným údolím. Asi nejprudší stoupání je v Tučapech. No a pak člověk zjistí, že tím údolíčkem zpět stoupá, loni v kombinaci s větrem docela nepříjemně. Nicméně není to tak zlé, určitě to nejsou hory :)
Přerov
Aldaman 05.02.2007 08:53:17
Já bych se chtěl taky zúčastnit, pokud se nebudu zrovna stěhovat
Jecminek.Maselnik 05.02.2007 09:10:11
pokud do toho nevleze něco zásadního, tak tam taky podívám.
Galnar 07.02.2007 16:53:23
Čau lidi, já se tam určitě chystám a také se tam ráda potkám s nějakým Tragédem či Tragédkou ;)
pug 10.02.2007 19:19:36
Nejspíš pudu taky. Je to pro mne „vlastenecká“ záležitost. Něco jako důkaz, že Hanácké duch v Práglu neutrpěl.
Prostějov
draver 10.02.2007 22:00:21
Pokud mi to nepřekazí nějaká neočekávaná událost, tak se taky zúčastním. Loni jsem běžel, ale letos mám už tragédí tričko, tak mě aspoň poznáte
Praha
Radek Narovec 10.02.2007 22:13:25
přímý link na podrobné propozice je: http://www.obecprusinovice.cz/index.php?…
Otrokovice
Sef 10.02.2007 23:00:19
Pozoruju, že nás bude jak psů :) Už sem si objednal aj soukromý fanklub :D
Jinak abyste mě líp poznali, tak tady je mé foto http://www.sokolunhost.estranky.cz/…-6_1_2007/12 akorát na sobě budu mít červené tričko behej.com. Tak se ke mě hlaste
Galnar 22.02.2007 19:30:40
Navrhuji sejít se v 10:45 u startu a udělat třeba nějakou fotečku když nás tam bude tolik. Co vy na to ?
Jecminek.Maselnik 23.02.2007 07:50:17
budeme tam v sestavě z obrázku: [url]http://www.becvoman.cz/photos/photos_2006.php?strana=20&image=198[/url]
Přerov
Aldaman 23.02.2007 08:35:46
Jecminku já na fotce nejsem a budu tam taky . Galnar rozhodně jsem pro udělat společné foto čas taky ideální . Kdo se teda na 100% objeví na startu?
Jecminek.Maselnik 23.02.2007 09:31:02
jasně, ale nechtěl jsem psát za Tebe;-)
Otrokovice
Sef 23.02.2007 11:46:33
Dobrý nápad, pokud se nepotkáme dřív, tak v 10:45 slez na startu :)
Otrokovice
Sef 01.03.2007 12:47:22
Tak jak se vám dařilo v Prusinovicích? Já jsem byl už od rána jakýsi nesousředěný, tak jsem se nestihl vůbec rozběhat nebo rozcvičit Navíc jak sem se motal kolem startu, tak sem se nestihl dostat na konec startovního pole a musel sem se vmáčknout mezi borce v první brázdě. Taky mě to dali pěkně sežrat, když se přeze mě převalili jak lavina :D Udržet tempo na této trati bylo pro mě docela obtížné, navíc jsem od začátku běžel rychleji, než jsem myslel, že vůbec dokážu běžet :) Ale naštěstí jsem se poměrně rychle zavěsil za jedno Tragédí tričko běžící přede mnou… Chtěl sem ho dohnat a využít spolupráce, ale ztěží jsem se držel na dohled. V Tučapech mě docela nemile překvapil ten hebl, který sloužil jako obrátka. S tím jsem teda nepočítal. Ale aspoň jsem stihl prohodit pár slov s Tragédem, než mi zase utekl z kopce. Návrat do Prusinovic už byl docela v klidu, když jsem věděl co mě čeká, ale i tak jsem si na posledních pár metrech stoupání docela mákl. Na cílové rovince už jsem neměl sílu soupeřit, takže jsem možná pár míst a sekund ztratil, ale i tak jsem si vylepšil osobák na desítku o 2 minuty (což vypovídá o mých Tragických začátcích z loňského roku :D )
Pokud bych měl hodnotit, tak trať náročná, ale hezká (přinese uspokojení všem, co trénují v kopcovitém terénu), počasí vyšlo suprově a účast taková, že snad nikdo neběžel úplně sám. Co se týče organizace, tak mi dost citelně chyběla mapka trati (alespoň já ji nikde nenašel) a přestože bylo slíbeno, že nám ukáží organizátoři, kde parkovat, tak se tak bohužel nestalo. Hledáním volného místa jsem ztratil docela dost času a možná i to přispělo k mé nesoustředěnosti.
GALNAR: Ozvi se mi na mail, co mám v profilu, ať ti můžu poslat fotky.
Přerov
Aldaman 01.03.2007 14:59:35
Já jsme byl docela spokojený. Zodpovědně jsem se zařadil na startu do
druhé poloviny, abych nikomu nepřekážel. Snažil jsem se běžet svým
tempem a nepřepálit začátek slibované kopečky vyžadovaly dost sil.
Souhlasím, že výběh na „vrchol“ Tučap mě také trochu zaskočil,
počítal jsem s tím, že v polovině obce bude obrátka a ne ještě tenhle
výběh, ale přežil jsem to, cestu zpět jsem už znal, tak docela pohoda po
posledním stoupání do Prusínovic jsem toho už měl plný zuby, ale nějak
jsem se vybičoval k výkonu a v seběhu jsem zabral a v cíli vylepšil svou
pozici o 5–7 míst. Sám jsem byl, ale z toho překvapen . My problémy s parkováním
neměli zeptali se pořadatelů a ti nás navedli. Škoda, že jsem nikoho
nepoznal tady z fóra, na společné foto jsem nedorazil, spolu s Ječmínkem
jsme probíhali trasu trati po Prusinovicích. Tak snad příště se s někým
uvidím .
Já to mám jednodušší pro mě je každý závod premiéra, takže zlepšení
budu zaznamenávat až příští rok . Mapka s popisem trati by se
hodila to je pravda, ale zase ten guláš po závodě neměl chybu .
Galnar 01.03.2007 17:19:47
Tak já jsem se poctivě jako vždy na startu zařadila až úúúúplně na konec a pak se děli věci nezvyklé ! Já jsem předbíhala lidi, sice jen pár ale na to jsem dosud nebyla zvyklá a tak jsem už od začátku měla ze závodu fajn pocit. Pak se ke mě přidal Bobík a odběhli jsem spolu kolečka v dědině a on mi pak do kopce zdrhnul asi měl lépe namázáno :D A když jsem pak už sama běžela z Prusinovic tak mě začal předbýhat borec a běžel tak nějak příjemě že jsem si řekla toho se držím. Spolu jsme pak doběhli až do Tučap a on mi v kopci utelk (mě ty kopce fakt nejdou), ale mě přišlo líto ztratit tak skvělého vodiče tak jsem to při seběhu pustila a doběhla ho. A jak tak spolu běžíme a funíme tak se mě ptá jestli náhodou nechodím na fórum :D !!! A tak jsme se seznámili s Ječmínkem !! A nejen to ale táké jsem se spolu skvěle proběhli (teda doufám že on si to taky myslí) já určitě. Nakonec jsem mu teda kousek utekla (za což se omlouvám) ale to jen proto že jsem tam měla fanklub který mě hnal do cíle !! No a co se týče organizace tak já teda myslím že SUPER a velká jednička s hvězdičkou !!! A ten GULÁŠEK :P !!!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.