Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Horský půlmaraton v Krkonoších zahájí nový seriál běhů

tisková zpráva | 02.10.2014 | přečteno: 2307×

Kdo má rád hory může zkusit nový Horský půlmaraton v sobotu 18.10. 2014 v krásném prostředí Krkonoš, v okolí Špindlerova Mlýna. Trasa vede podél Labské přehrady a následně stoupá po zpevněných cestách na Horní Mísečky, odkud se sbíhá po lesních cestách zpět do cíle závodu.

V záplavě drahých komerčních závodů jsme se rozhodli jít trochu jinou cestou a i vzhledem k tomu, že se jedná o „nultý“ roční jsme stanovili startovné na 200 Kč (zlevněné studentské je 150 Kč). Když už jedete na víkend pryč, proč nezůstat i o trochu déle a nevydat se třeba druhý den na pěší túru? Pro ty z vás, kdo by chtěli využít této příležitosti, nabízíme dva typy ubytování v balíčku se startovným.

Co by mělo náš závod odlišit od ostatních je i „sociální“ rozměr této akce. Na trase a při organizaci nám budou pomáhat děti z dětského domova ve Vrchlabí a právě pro ně bychom s vaší pomocí chtěli uspořádat předvánoční sbírku. O co se jedná? Skoro při všech velkých závodech tohoto typu, dostanete spoustu zbytečností od sponzorů celé akce, popřípadě tričko, které většinou skončí na dně skříně. My vám nic takového nedáme, naopak vás poprosíme, podívat se na do vašich skříní a šuplíků, popřípadě do sklepů a na půdy, zda byste nenašli sportovní věci, ať už oblečení nebo i stará kola, koloběžky, tenisové rakety atd., které vy už nepoužíváte, ale které by dětem z dětského domova udělali radost.

V nultém ročníku 2014 startujeme v Krkonošších, v příštím roce plánujeme navíc závody na Šumavě i v Krušných horách. Chcete být informováni o všech závodech – navštivte domovskou stránku celého seriálu Horský půlmaraton.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 02.10.2014 20:40:02

Kdo má rád hory může zkusit nový horský půlmaraton v v sobotu 18.10. 2014 v krásném prostředí Krkonoš, v okolí Špindlerova Mlýna. Trasa vede podél Labské přehrady a následně stoupá po zpevněných cestách na Horní Mísečky, odkud se sbíhá po lesních cestách zpět do cíle závodu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.