Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ČEZ Jizerská 50 RUN bude mít i 50kilometrovou trasu

ČEZ Jizerská 50 RUN bude mít i 50kilometrovou trasu
foto: archiv pořadatele

tisková zpráva | 10.04.2015 | přečteno: 2720×

Hřebínek, Smědavu i Jizerku v zimě znáte! V letošním druhém ročníku Jizerské 50 RUN budete mít konečně možnost tato místa poznat i v období babího léta. Běžecká varianta ČEZ Jizerské 50 se dočkala padesátikilometrové trasy, Jizerské hory přivítají běžce 5. září 2015.

Padesátikilometrová trasa bude kopírovat ta nejznámější místa, která v zimě projíždí běžkaři při ČEZ Jizerské 50. Dostaneme se na Hřebínek, Smědavu i Jizerku a další krásná místa legendárního závodu.

„Už v prvních plánech závodu Jizerská 50 RUN figurovala trasa na 50 kilometrů a máme velkou radost, že se nám ji podaří zrealizovat už při druhém ročníku a dostát tak názvu závodu. Chtěl bych touto cestou poděkovat našim dlouholetým partnerům Lesům ČR a CHKO Jizerské hory za spolupráci,“ říká Martin Koucký, tajemník Ski klubu Jizerská padesátka. „Věřím, že trasa na 50 kilometrů bude pro závodníky velkou výzvou, kterou se rozhodnou přijmout.“

Počet běžců na královské trase na 50 kilometrů bude omezen na 100, další běžci mohou vyrazit do závodů na 23, respektive 10 km. V programu Jizerská 50 RUN nebudou chybět ani dětské závody. Registrace budou spuštěny na run.jiz50.cz v nejbližších týdnech.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 11.04.2015 10:04:06

Hřebínek, Smědavu i Jizerku v zimě znáte! V letošním druhém ročníku Jizerské 50 RUN budete mít konečně možnost tato místa poznat i v období babího léta. Běžecká varianta ČEZ Jizerské 50 se dočkala padesátikilometrové trasy, Jizerské hory přivítají běžce 5. září 2015.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.