Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Krkonošská Horská výzva startuje

Krkonošská Horská výzva startuje
foto: Patrik Pátek/PatRESS.cz

tisková zpráva | 12.06.2015 | přečteno: 2641×

A je to tu! Dnes pět minut před půlnocí a následně zítra dopoledne odstartuje druhý závod seriálu Rock Point – Horská výzva. Běžci se tentokrát schází v Krkonoších, kde se stále v Peci pod Sněžkou zájemci k horskému běhu a trekingu dvojic mohou přihlásit.

„Ti, kteří nestihli dokončit registraci on-line a dopředu se přihlásit určitě nemusí zoufat. Stále je možné registrovat se na místě v den závodu. Do Krkonoš jsme připravili také několik motivujících novinek. V rámci tohoto závodu je v ceně startovného výběr až z deseti jídel v cíli, nově jsme angažovali také dalšího fotografa pouze do cíle, který udělá každé dvojici cílové foto při doběhu a nově také v případě zájmu u nové finisherské plachty, která bude za cílem a bude nést popis závodu a před níž se může každý nechat takto po doběhu vyfotit na památku do alba,“ podotkl ředitel závodu Rock Point – Horská výzva Pavel Zitta s tím, že fotky budou k zakoupení po závodě na webu pořadatele společně s dalšími fotkami z trasy za symbolickou cenu 30,– Kč/ks v plném rozlišení.

Na běžce čekají klasické tři délky tras Long (69 km), Half (33 km) a Short (16 km) a vypsaný je i nesoutěžní benefiční Pochod s Mixitkou na čtrnáct kilometrů. Na každé trati jsou dvojice rozděleny do kategorií – muži, ženy, mix a dogtreking mužů a žen. Pro diváky je připraven také ucelený doprovodný program s hudebním vystoupením kapel, či prezentací výrobků partnerů závodu.

Stejně jako předchozí závod v Jeseníkách bude pomáhat i „krkonošská výzva“. „V rámci každého závodu vytipujeme jednoho človíčka, který je nějakým způsobem pohybově postižený a kterému věnujeme 50% ze startovného vybraného v rámci nesoutěžního Pochodu s Mixitkou, který se letos koná v rámci každého závodu,“ sdělil Pavel Zitta s tím, aktivní účastníci v Krkonoších tentokrát pomohou malému Kubíkovi Peckovi z nedalekého Libštátu. „Vybraná částka bude sloužit na rehabilitaci a další posun v boji se svalovou dystrofií, kterou trpí. Pokud by ale někdo chtěl Kubíka podpořit i jinak, než v rámci Pochodu s Mixitkou, můžete tak učinit skrze informace na jeho webových stránkách jakubpecka.cz, kde je veškeré info o možnostech pomoci, číslo účtu, či kontakt na jeho maminku,“ upozornil Zitta.

Organizátoři závodem Rock Point – Horská výzva pomáhají nejen potřebným, ale vždy také dané lokalitě. I tentokrát se o značení trasy stará sdružení Progresím, které v rámci projektu Green Gay po závodě uklízí jak celou trasu, tak současně i další turisticky atraktivní místa. „Po našem závodě budou Krkonoše opět o něco čistější,“ dodal s úsměvem Pavel Zitta, který do Pece pod Sněžkou zve všechny milovníky pohybu v horách bez rozdílu věku či pohlaví.

Program Rock Point – Horská výzva Krkonoše:

pátek 12.6.:

23:55 – start závodu Long

sobota 13.6.:

09:00 – start závodu Half

10:00 – start závodu Short

10:15 – Pochod s Mixitkou

12:00 – 13:30 A.M.Úlet – dřevěný poprock

14:00 – 15:00 KATAPULT cover band

15:30 – 16:00 Single Malt – blues funky rock

16:00 – 17:00 Vyhlášení výsledků závodu

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 12.06.2015 13:34:52

A je to tu! Dnes pět minut před půlnocí a následně zítra dopoledne odstartuje druhý závod seriálu Rock Point – Horská výzva. Běžci se tentokrát schází v Krkonoších, kde se stále v Peci pod Sněžkou zájemci k horskému běhu a trekingu dvojic mohou přihlásit.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.