Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Větrný Memoriál Karla Raise

Daniela Havránková | 01.05.2016 | přečteno: 1900×

Poslední dubnový den se konal tradiční závod Memoriál Karla Raise. Nejrychlejší 15km běh v ČR ovládla podle očekávání keňská výprava z Benedek Teamu, z domácích závodníků nejlépe zaběhli Josef Jakub (SK Slavia Praha) a Tereza Zuzánková (Eleven Run Team). Na své si rozhodně přišel každý, kdo do Loun na sportovní akci s vřelou atmosférou přijel. Byť letošní časy poznamenal citelný protivítr.

Příjemné prostředí lounského výstaviště v Masarykových sadech je skvělým prostředím pro výjimečnou sportovní akci. Tady totiž nejde jen o běh a běžce. Na trať z Počerad do Loun se s nimi vydávají i vozíčkáři, handbikeři, ale i bruslaři. Mimo to se zde koná i oblíbený štafetový běh pětičlenných družstev.

Počasí se sice vrátilo po nevlídných dnech k příjemným jarním teplotám a slunečnu, na jednosměrně vedené trati však běžci bojovali se zmíněným živlem. Mužský vítěz Hillary Kiptum Maiyo Kimaiyo zvládl svižnou 15km trať na uzavřených silničních komunikacích proběhnout v čase 44:19, jeho krajanka Stellah Jepngetich Barsosio za 51:58. Českému zástupci Josefu Jakubovi časomíra ukázala 50:41, Tereze Zuzánkové pak 57:43.

V prostoru cíle všechny mocně vítala bubenická show. Po doběhu bylo pro závodníky připraveno zasloužené bohaté občerstvení a společný oběd v areálu výstaviště. Všichni, zdraví i hendikepovaní, si tak užili pěkný, nejen běžecký happening, který byl zajištěn pečlivou organizací pořadatele.

VÝSLEDKY

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 01.05.2016 11:36:45

Poslední dubnový den se konal tradiční závod Memoriál Karla Raise. Nejrychlejší 15km běh v ČR ovládla podle očekávání keňská výprava z Benedek Teamu, z domácích závodníků nejlépe zaběhli Josef Jakub (SK Slavia Praha) a Tereza Zuzánková (Eleven Run Team). Na své si rozhodně přišel každý, kdo do Loun na sportovní akci s vřelou atmosférou přijel. Byť letošní časy závodníků poznamenal citelný protivítr.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.