Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Šest výherců obdrží ceny od PIMu

SOUTĚŽ: Šest výherců obdrží ceny od PIMu

behej.com | 09.05.2008 | přečteno: 6338×

Je konec, neposílejte své odpovědi na trojici otázek z historie maratonského běhu i Volkswagen Marathonu Praha. Vylosovali jsme šestici výherců z těch, kteří správně odpověděli, že maraton se poprvé běžel na 42km v roce 1908, loni vyhrál Pavel Faschingbauer a oblíbeným sportem Veroniky Brychcínové je lakros. 

Zatímco u druhé a třetí otázky nikdo nezaváhal, první otázka se ukázala jak chyták hned pro čtvrtinu soutěžících. Maraton se poprvé běžel na 42,195 km na londýnské Olympiádě v roce 1908, kdy byla trať natažena tak, aby závod mohla sledovat i anglická královna.

A nyní již šestice vylosovaných výherců věcných cen od Prague International Marathon, pořadatele Pražského mezinárodního maratonu, který bude odstartován již tuto neděli. 

funkční triko PIM maraton 2007 získávají:

Petr Skokan, Brno

Lenka Egrešiová, Litoměřice

Zdeněk Bufka, Česká Lípa

knihu Nejvýznamnější maratony světa vyhrávají:

Karel Filip, Čáslav

Roman Pavlů, Praha 9

Irená Tupá, Praha 13


Všem výhercům gratulujeme.

Ceny bude možné převzít v sobotu v maratonském Expu před 16. hodinou u pódia, než bude zahájena diskuse s předními českými vytrvalci, případně po individuální dohodě jiným způsobem.