Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Slevové kupóny na Ústecký 1/2Maraton mají pět nových majitelů

behej.com | 22.08.2011 | přečteno: 2497×

Na slevové kupóny s 50% slevou na Ústecký 1/2Maraton se mohou těšit Jan Musil, Karel Urban, Martin Nevečeřal, Libor Pavlík a Marek Šubr. V druhém kole soutěže jsme jejich jména vylosovali ze šedesátky správných odpovědí. A jak že zněla správná odpověď druhého kola?

Správně odpověděli všichni, kdo uvedli, že ústeckou památkou, jejíž věž se při bombardování na konci druhé světové války vychýlila z osy, je kostel Nanebevzetí Panny Marie. Při posledním měření z roku 2008 bylo zjištěno, že jeho věž je vychýlena o 200,9 cm od osy. To je o téměř 3 centimetry více než při předchozím měření, kdy se zjistila odchylka 198 cm. Kostelu tak patří mezi „nakloněnými“ věžemi 4. místo na světě.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 22.08.2011 12:58:37

Na slevové kupóny s 50% slevou na Ústecký 1/2Maraton se mohou těšit Jan Musil, Karel Urban, Martin Nevečeřal, Libor Pavlík a Marek Šubr. V druhém kole soutěže jsme jejich jména vylosovali ze šedesátky správných odpovědí. A jak že zněla správná odpověď druhého kola?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.