Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Suunto Race S. Race v menším balení, na drobnější zápěstí

Suunto Race S. Race v menším balení, na drobnější zápěstí
foto: Suunto

komerční prezentace | 25.06.2024 | přečteno: 414×

Suunto Race S. Novinka z řady Race je určena pro sportovce, kteří chtějí zlepšovat své výkony a klást si výzvy, a jednoduše řečeno – hledají menší hodinky, které se hodí k jejich zápěstí a stylu. Hodinky jsou vybaveny stejnými funkcemi jako Suunto Race – jen v menším balení.

Hodinky Suunto Race byly poprvé představeny 13. října 2023. Za něco málo přes sedm měsíců, do konce května 2024, uživatelé Suunto Race uběhli 6 045 349 kilo­metrů, ujeli na kole 4 223 211 kilo­metrů, nastoupali 280 milionů metrů a sledovali svou aktivitu celkem 1 918 461 hodin.

Nyní vám představujeme menší Suunto Race S, menší Suunto Race. Díky svým kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti se hodí na ještě více zápěstí a spolu se zářivým AMOLED displejem ožije za denního světla i v noci – stejně jako v hodinkách Suunto RACE.

Daniel Das Bhowmik, Head of Product: „S hodinkami Suunto Race S získáte společníka pro trénink i závody. Menší a lehčí provedení zvyšuje pohodlí, takže se můžete soustředit na svůj sport a hodinky pohodlně nosit po celý den!“

Suunto Race S nabízí více než 95 různých sportovních režimů, od terénního běhu a jízdy na kole až po plavání a jógu, z nichž každý je vybaven pečlivě vybranými výchozími datovými poli, a je tak vhodný pro každého sportovního nadšence.

Hodinky Race S jsou vyrobeny tak, aby vydržely i v těch nejnáročnějších podmínkách. Při dlouhých bězích nebo překonávání limitů v jiném sportu vydrží baterie až 30 hodin při nepřetržitém tréninku s nejlepší přesností GPS. Pokud chcete pokračovat ještě déle, jednoduše optimalizujte nastavení GPS pro více hodin provozu baterie. Se zapnutým režimem baterie „Tour“ vydrží baterie dokonce až 5 dní.

Trénujte na svůj sport pomocí sledování tréninkové zátěže, pokroku a zotavení pomocí ukazatelů, jako je variabilita srdečního tepu (HRV), a buďte v den závodu připraveni na maximum. Výhodou HRV je, že slouží jako ukazatel rovnováhy v autonomním nervovém systému a nabízí cenné informace o celkovém zdravotním stavu a úrovni stresu jednotlivce. Větší kolísání obecně znamená, že parasympatický nervový systém plní svou regulační funkci.

Kromě sledování tréninkových statistik a poskytování personalizované zpětné vazby o tom, jak se vám daří, hodinky Suunto Race S monitorují kroky, kalorie, srdeční tep a spánek (včetně fází spánku), takže vám poskytnou tu nejlepší možnou podporu pro vaši každodenní pohodu. Hodinky poskytují užitečné tipy a triky, které vám pomohou v každodenním životě, například budíky, ovládání hudby, předpověď počasí a mnoho dalšího.

Suunto ambassador, Christian Meier, po vítězství v závodě TDS na UTMB: „Navigace mi zachránila závod“

Při pobytu v přírodě můžete využívat prémiové outdoorové funkce, jako jsou podrobné outdoorové offline mapy, které jsou celosvětově dostupné zdarma, špičkový systém GNSS pro přesné sledování polohy i mezi nejvyššími budovami a nejvyššími horami a barometr pro přesné měření nadmořské výšky a upozornění na bouřku. Již mnohokrát se stalo, že mapa Suunto pomohla zachránit při navigaci – jako například loni v Chamonix během UTMB, kdy se náš ambasador Christian Meier mohl spolehnout na navigaci hodinek Suunto a nakonec si připsal své největší mezinárodní vítězství v ultraběhu, a popravdě řečeno, i při cestě španělskými horami při natáčení záběrů do kreativní kampaně na Suunto Race S!

Hodinky jsou skvělým pomocníkem při dosahování nejlepších sportovních výkonů, ale zároveň díky menším rozměrům a nízké hmotnosti jsou hodinky Race S komfortnější i v každodenním životě. S jejich uvedením na trh přinášíme do produktové řady šest různých provedení, která jsou vyrobena z nerezové oceli a navržena ve Finsku. Hodinky jsou kompatibilní s řemínky o průměru 22 mm, takže můžete snadno změnit styl hodinek díky vyměnitelným řemínkům Suunto.

Mikko Ahlström, Suunto’s Head of Design: „Pro model Race S jsme vytvořili řadu stylů od decentních vzorů až po zářivé sportovní vzory. Díky malé velikosti jsou hodinky lehké a pohodlné pro každodenní nošení i během dlouhých závodů. Je úžasné, jak malé jsme je dokázali vyrobit, aniž by to bylo na úkor výkonu.“

Touto novinkou pokračujeme v našem úsilí o trvalou udržitelnost. Tento výrobek bude uhlíkově kompenzován pomocí ověřených uhlíkových jednotek. Tato kompenzační metoda zahrnuje výsadbu pobřežních mangrovníkových lesů, které nejen stabilizují pobřeží, ale také odstraňují znečišťující látky, zlepšují kvalitu vody a poskytují důležité líhniště pro ryby.

Avšak tímto práce Suunto týmu rozhodně nekončí! Software našich výrobků neustále vylepšujeme a nové aktualizace a vylepšení hodinek Suunto Race S můžete očekávat i následně po jejich zakoupení. Navíc díky službě SuuntoPlus™ můžete své hodinky rozšířit o další sportovní aplikace a průvodce a také se spárovat s dalšími partnerskými přístroji. Díky dalším informacím a průvodcům v reálném čase můžete získat ještě větší podporu pro své výběhy a vyjížďky.

Snažíme se, aby zakoupené hodinky měly postupem času stále větší hodnotu, a o nadcházejících aktualizacích a vylepšeních našeho ekosystému vás budeme informovat prostřednictvím aplikace Suunto.

Jak již bylo zmíněno, hodinky Suunto Race S budou k dispozici v šesti různých verzích, z nichž každá je kompatibilní s celou řadou řemínků pro sportovní i každodenní použití. Na vybrané trhy se dostanou ke koupi v létě 2024.

Advertisement

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 25.06.2024 10:02:22

Suunto Race S. Novinka z řady Race je určena pro sportovce, kteří chtějí zlepšovat své výkony a klást si výzvy, a jednoduše řečeno – hledají menší hodinky, které se hodí k jejich zápěstí a stylu. Hodinky jsou vybaveny stejnými funkcemi jako Suunto Race – jen v menším balení.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.