Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Slavíme během! Registrace Sokolského běhu republiky spuštěny

Slavíme během! Registrace Sokolského běhu republiky spuštěny
foto: Sokolský běh republiky

Sokolský běh republiky | 09.07.2024 | přečteno: 81×

Oficiálně otevíráme registrace běžců pro vybrané lokality Sokolského běhu republiky, a to nejen v Česku, ale i v zahraničí. Již 6. ročník přivítá sokoly i širokou veřejnost na největší běžecké oslavě vzniku republiky již 28. října. Ulov si svoje místo na startu co nejdříve a poběž s námi.

Sokolskou běžeckou tradici si na říjnový státní svátek užijí jak dospělí na hlavním závodě se startem ve 14 hodin, tak děti na svých trasách. Na start se postaví opět tisíce účastníků – profesionální běžci i celé rodiny s dětmi. I letošní ročník bude hlavně o tom užít si 28. října způsobem, jaký mají sokolové nejraději: pohybem! „Máme za sebou veleúspěšný XVII. všesokolský slet a já mám velkou radost, že rok 2024 pokračuje na podzim další významnou akcí. Sokolského běhu republiky na oslavu 28. října jsem se vloni osobně zúčastnil, a tak můžu potvrdit, že přináší neopakovatelnou atmosféru a jedinečný zážitek. Akce každoročně láká tisíce lidí v Česku i v krajanských komunitách po světě. Těším se v říjnu na startu a věřím, že znovu posuneme účastnický rekord”, říká starosta České obce sokolské Martin Chlumský.

Vloni si atmosféru Sokolského běhu republiky užilo přes 8 000 běžců na bezmála 80 místech v České republice i v zahraničí. Od prvního ročníku v roce 2018 se na start celkem postavilo přes 24 tisíc běžců. Připoj se k oslavě republiky pohybem na vybraném místě a užij si 28. říjen naplno! Mezi lokalitami v roce 2024 nebudou chybět například Hluboká nad Vltavou, Děčín, Telč nebo Kroměříž, v zahraničí třeba Curych nebo Washington, D.C. Seznam všech lokalit najdeš na stránce LOKALITY a na mapě níže. Registrovat se nyní je možné na prvních zhruba 20 lokalit, na spuštění registrací dalších běhů nyní intenzivně pracujeme.

Vyběhněte po boku sportovních hvězd! I v letošním roce budou hrdou součástí Sokolského běhu republiky osobnosti českého sportu. Minulý rok se tvářemi stali vodní kanoista Lukáš Rohan a bývalá beachvolejbalistka Kristýna Hoidarová-Kolocová. „Byl to skvělý běh s jedinečnou atmosférou. Běžcům i divákům po celé republice patří obrovský dík. Doufáme, že s těmi, se kterými jsme se neviděli v roce 2023 si to vynahradíme letois. Těšíme se na startu”, dodávají Lukáš s Kristýnou. V regionech se pak běžci mohli potkat s dalšími hvězdami, v Přerově třeba s tenistkou Lindou Noskovou nebo v Brně s vodní slalomářkou Gabrielou Satkovou.

Společně pomáháme i při 6. ročníku Sokolského běhu republiky! I v rámci 6. ročníku Sokolského běhu republiky budeme společně pomáhat. Pomoc tentokrát poputuje pětileté Vanessce s vrozenou nervovou poruchou.

Vanesska se narodila jako zdravé miminko dvou neslyšících rodičů. Když bylo Vanessce něco málo přes 4 měsíce, začali si rodiče všímat, že její vývoj není takový, jaký by měl být. Vanesska i její rodiče jsou ale velcí bojovníci, a rozhodli se tedy udělat vše pro její kvalitní život. Vanesska pravidelně podstupuje různé terapie, jako neuro-rehabilitace, fyzioterapie, Vojtovu metodu, ergoterapii a hippoterapii. V létě ji čeká chirurgický zákrok na prodloužení šlachy, což by mělo pozitivně ovlivnit její motoriku.

Pomoct Vanessce můžeš i ty, a to přímo registrací na 6. ročník Sokolského běhu republiky!

Zkrať si čekání na závod a sleduj novinky na našem Facebooku a Instagramu. Těšíme se na tebe, NAZDAR!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behrepubliky muž Včera 18:52:47

Oficiálně otevíráme registrace běžců pro vybrané lokality Sokolského běhu republiky, a to nejen v Česku, ale i v zahraničí. Již 6. ročník přivítá sokoly i širokou veřejnost na největší běžecké oslavě vzniku republiky již 28. října. Ulov si svoje místo na startu co nejdříve a poběž s námi.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.