Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Zaběhněte do Decathlonu. Běžci zaplesají nad šíří nabídky za dobré ceny

Zaběhněte do Decathlonu. Běžci zaplesají nad šíří nabídky za dobré ceny
foto: Decathlon

komerční prezentace | 05.08.2024 | přečteno: 185×

Nabídka produktů pro vytrvalostní sporty, zejména běh, se v Decathlonu nesmírně rozšířila. Tento francouzský sportovní řetězec rozvíjí nejen speciální značku Kiprun pro pravidelné běžce, ale nabízí i vychytávky, které jste ještě donedávna museli hledat ve specializovaných obchodech a na eshopech. Zde jsou naše tipy na užitečné a cenově dostupné pomocníky pro letní běhání.

Pravidelní návštěvníci a zákazníci Decathlonu vědí, že se tento řetězec nespecializuje na levné a kvalitativně ne úplně špičkové zboží. Kromě nabídky produktů zaběhlých značek Asics, Salomon či Mizuno na 25 pobočkách v Česku najdete již hodně širokou nabídku vlastních produktů (či vlastních značek Kiprun a Evadict), které nabízejí hodně dobrý poměr ceny, kvality a povedeného designu.

Prostě návštěva běžeckého obchodu nemusí být crash testem pro vaši peněženku a stejně můžete odcházet spokojeni a svého koníčka si zpříjemnit mnoha vychytávkami a samozřejmě a hlavně i kvalitními botami a textilem.

Ve spolupráci s redaktory behej.com jsme pro vás na ochutnání připravili těchto 16 produktových a nákupních tipů:

1.

Bez bot to nepůjde, jen si správně vybrat! Nabídka běžeckých bot naší značky Kiprun se již pořádně rozrostla! V současnosti je na výběr ze skoro tří desítek modelů, proto volte opatrně a pečlivě. Ideálně, když předem vyzkoušíte náš online Shoe Finder. Přecházíte od občasného joggingu k serioznímu běhání? Pokud chcete na sobě opravdu začít pracovat, odložte stařičké boty a nazujte ty opravdu běžecké. Na začátku třeba volte levnější KS500, jejich druhá generace s pěnou Kalensole kombinuje tlumení a stabilitu a nová pružná síťovina svršku poskytuje pohodlí. Navíc opora paty fixující achillovku je ideální pro ty, kteří ještě nemají úplně špičkovou běžeckou techniku.

2.

KS900 už skýtají pořádnou porci tlumení, takže si je oblíbili milovníci půlmaratonského a maratonského běhání a skvěle vám poslouží i při nezávodních pomalejších bězích, tzv. longrunech. A těch barev na výběr!

3.

Do těžšího terénu je vhodný model XT8. Hrubší podrážka znamená dobrý záběr i v lehčím blátu a mokrém jehličí. Prostě běh mimo asfalt má svá specifika a kvalitní bota do terénu vám dá odpich a pocit bezpečí i tam, kde jde občas o ústa.

4.

Karbonky pro běžecké divochy! Na vývoji modelu KD900X LD spolupracovali naši závodníci. Jste připraveni překonat svůj osobní rekord při maratonu? Tyto boty s novou pěnou VFOAM Plus a karbonovým plátem jsou k tomu jako stvořené!

5.

Sportovní výživa, to už dávno není trápení žaludku! Iontového nápoje není v létě nikdy dostatek, takže vybírejte z osmi příchutí. Je libo třeba melounový či snad mátový? A pokud vás nezaujme nabídka značky Decathlon, sáhněte po Isostaru.

6.

Gely, gely, gely… Abyste šli i ty nejnáročnější tréninky a závody plní energie, nesmíte zapomínat na energetické gely s mnoha příchutěmi (například lahůdkový slaný karamel!) a minerály. Kromě Decathlonu a Isostaru máme v nabídce i Powerbar.

7.

Čeká vás maraton či dlouhý trail v horách? Do kapsy a běžecké vesty určitě přidejte energetické tyčinky, ať máte co zakousnout a zahnat aspoň na chvíli superhlaďák! Co takhle marcipán, oříšky a datle? Úplně se sbíhají sliny na jazyku a to člověk ještě ani nevyběhl…

8.

Kam s tím vším za běhu? Zkuste kraťasy, batohy, vesty a opasky. Třeba kraťasy Baggy se všitým opaskem na trailový běh do teplého počasí na krátké i dlouhé vzdálenosti (na tréninky i závody). Přizpůsobí se vaší postavě a jsou pohodlné.

9.

Lehký opasek Kiprun na přenos nezbytných doplňků na (trailový) běh. Můžete u sebe mít láhev o objemu 500 ml, 2 gely, 2 tyčinky, telefon, startovní číslo a hole. Opasek je velmi lehký, pohodlný a dobře drží.

10.

Jste-li fandy ultraběhu, máte na výběr – batohy a vesty s a bez hydrovaků. Například 15l běžecký batoh Kiprun s hydrovakem pojme veškeré povinné vybavení na ultra od 80 do 300 km. Snadno do něj uložíte veškeré povinné vybavení!

11.

A samozřejmě běžecký textil, to je nejen o funkčnosti, ale i o eleganci! Proč mít na sobě nepadnoucí sportovní dres, když může běžecké tričko vypadat i civilněji, že? Pánské triko Kiprun Run 500 Dry je velmi elegantní a za příjemnou cenu. Celou modelovou řadu Dry a Dry+ včetně dámských modelů najdete zde.

12.

Dámské legíny Embos s důmyslně schovanými pěti kapsami. Legíny se všitým opaskem na trailový běh za chladného počasí na krátké i dlouhé vzdálenosti. Pohodlné a odolné. Vše zvládnou držet pevně a nikdy netlačí.

13.

Grafitově šedé pánské kraťasy „Kiprun Run Ultra 900“: https://www.decathlon.cz/search?… byly vyvinuty pro ultratrailové běhy. Díky řadě kapes, funkčnímu materiálu a spodním šortkám jsou kraťasy ideální na dlouhé běžecké výpravy.

14.

Běžecké ponožky Kiprun řady Run900. Snad už není nikdo, kdo by neznal výhody ponožek z funkčních materiálů. Pokud nechcete trpět za mokra na puchýře, vybírejte z široké škály krátkých i dlouhých, tenkých i silných. Doporučujeme zejména zmíněnou nejvyšší řadu 900. Kromě značky Kiprun nabízíme dvě další.

15.

A nezapomeňte na naše vychytávky! Pokud vás čeká běh za tmy, posvítíte si na něj i bez čelovky na hlavě! Proč vypadat za běhu jako horník, když to lze i jinak… Hrudní svítilna Run Light má výkon 250 lm s nastavitelným kuželem světla, který osvítí 20 m před běžcem na rovině i ve strmém terénu.

16.

Proč trpět za běhu, když to není třeba? Tento vysoce odolný krém brání tření a slouží k ochraně kůže před podrážděním během sportování. Chcete sportovat bez puchýřů, podráždění a opruzenin? Krém ochrání kůži po celou dobu tréninku či závodu. Rovněž v tuhé formě.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com Včera 19:58:09

Nabídka produktů pro vytrvalostní sporty, zejména běh, se v Decathlonu nesmírně rozšířila. Tento francouzský sportovní řetězec rozvíjí nejen speciální značku Kiprun pro pravidelné běžce, ale nabízí i vychytávky, které jste ještě donedávna museli hledat ve specializovaných obchodech a na eshopech. Zde jsou naše tipy na užitečné a cenově dostupné pomocníky pro letní běhání.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.