Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Tesco Běh pro život podruhé v České republice

Tesco Běh pro život podruhé v České republice
foto: Tereza Rozehnalová

behej.com | 24.04.2009 | přečteno: 12688×

Tesco se rozhodlo navázat na loňský úspěch seriálu charitativních běhů. Od května do září se v pěti městech České republiky uskuteční Tesco Běh pro život. Cílem je nejen podpořit aktivní životní styl, ale také přispět v boji proti rakovině. Výtěžek získaný ze startovného a dalších příspěvků poputuje Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek, který se stará o onkologiocky nemocné děti.

Nemusíte být závodními ani pravidelnými kondičními běžci. Stačí, když danou trasu zdoláte pozvolným během nebo chůzí a společně tak podpoříte boj proti zákeřné chorobě. Pomoci můžete nejen startem na běhu, ale také dárcovským příspěvkem, sbírkou ve vaší firmě, zasláním dárcovské DMS nebo sponzoringem někerého z konkrétních účastníků.

Každý z účastníků běhu si může založit vlastní sponzorskou stránku. Zde může zveřejnit svou fotografii, informace o sobě a především sdělení, s jakým cílem se sponzoringu účastní a proč by lidé měli přispět právě na jeho konto.  Sponzoři, které zaujme, pak mohou přispívat na jeho konkrétní sponzorský účet. K dispozici je kompletní seznam běžců – adeptů sponzoringu. Přispět je možno jakoukoli částkou, kterou vyjádříte, že vám boj proti rakovině není lhostejný.

Každý z běhů má letos svého patrona. V Plzni jím bude Jiří Langmajer, v Brně Tomáš Matonoha, v Ostravě Monika Žídková, v Pardubicích Roman Zach a v Praze Tereza Kostková.


Výše účastnického poplatku:
Děti do 6 let zdarma
Děti 6 až 18 let a senioři od 65 let 50 Kč
Dospělí od 18 let 150 Kč
Rodina (2 dospělí + 2 děti) 300 Kč
Školní třída nebo dětská skupina od 11 dětí 500 Kč
Školní třída nebo dětská skupina od 30 dětí 1500 Kč

Nejjednodušší způsob, jak se přihlásit k běhu, je On-line registrace.

Za účastnický poplatek obdržíte startovní číslo, tašku s tričkem a drobnými pozornostmi a občerstvení v cíli. Celá výše účastnického poplatku bude věnována Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek.


Termíny běhů:

30. 5. Plzeň, OD Tesco, Americká 47

6. 6. Brno (adresa bude upřesněna)

13. 6. Ostrava, HM Třebovice, Třebovická 5554/2

20. 6. Pardubice, Pernštýnské náměstí

12. 9. Praha (Tesco Grand Prix), Staroměstské náměstí