Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vychází nový outdoorový magazín pro ženy

Vychází nový outdoorový magazín pro ženy
foto: archiv Wild Cat

behej.com | 04.06.2009 | přečteno: 9273×

Když jsme loni oslovili kolegy ze Snow.cz, aby nám pomohli s přípravou tištěného běžeckého časopisu, netušili jsme, s jakou vstřícností se setkáme. Neuplynul ještě ani rok a naše sbližování je v hodně pokročilé fázi. Snad ku prospěchu všech. Splácíme jim náš dluh dnešním představením jejich novinky: outdoorového časopisu speciálně pro ženy a dívky.

Jmenuje se Wild Cat (Divoká kočka) a jeho první číslo o 84 stranách právě vychází. Najdete v něm rady a tipy na letní venkovní aktivity, převážně cyklistiku, lezení, ale i vodní sporty. To vše z pera a pohledem žen. Tedy méně techniky, více ženskosti.

„Dávno pryč je doba, kdy v outdoorových a cyklistických obchodech nebylo pro ženy co na sebe a pokud něco málo, pak chyběly velikosti, dobře padnoucí střihy či pěkné barvy. Nemluvě o sportovním vybavení, které většinou dámy dědily po drahé polovičce. Dnes je situace jiná. Ženy se stále více oddávají aktivnímu životu, chtějí mít přehled, co pro ně etablované značky přichystaly. Proto je tu WILD CAT – kamarádka do nepohody, poradce, sportovní  guru,“ říká jeho šéfredaktorka Hana Topolovová.

Prozradíme, že autorem grafiky je Petr Antoníček, který vtiskl podobu i našemu Běhej. Poslední týdny opravdu nelenil, protože se mu kromě prací na Wild Cat sešly i přípravy červnového Běhej a návrhu nového webu pro Wild Cat, který bude pro změnu dílem našich programátorů. Snad se hektická práce z posledního období neprojeví na kvalitě a naše společné produkty najdou své čtenáře a návštěvníky.

Pro letošní rok se počítá se dvěma čísly Wild Cat, to druhé je naplánováno na listopad. Pokud se časopis ujme, nic nebrání jeho rozšíření v příštím roce, kdy by pochopitelně měla přibýt i běžecká témata z dílny behej.com.

Více si o novém časopise můžete přečíst na stránkách Snow.cz a náhledy prohlédnout přímo na webu www.wild-cat.cz. Pro předplatitelky našeho Běhej máme malé překvapení – premiérové číslo Wild Cat naleznou zanedlouho zdarma ve svých poštovních schránkách!


PROHLÉDNĚTE SI UKÁZKY NOVÉHO OUTDOOROVÉHO ČASOPISU PRO ŽENY