Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vylosovali jsme druhého výherce adidas miCoache

Vylosovali jsme druhého výherce adidas miCoache
foto: adidas

behej.com | 27.03.2010 | přečteno: 10131×

Pokračujeme v losování tří výherců sporttesteru adidas miCoach z řad předplatitelů časopisu Běhej. Jméno dalšího vylosovaného najdete v článku, třetí jméno oznámíme za týden. Pokud si do té doby předplatíte náš barevný dvouměsíčník, máte šanci na výhru i vy!

Letošní novinku tradičního německého výrobce sportovního zboží jsme podrobně představili koncem února v našem testu. Jedná se o elektronického trenéra, který vám na základě aktuální tepové frekvence koriguje tempo běhu, přesně podle předem nastaveného tréninkového plánu a vytyčeného cíle.

Do sluchátek tak při běhu dostáváte kromě pokynů trenéra či trenérky i údaje o uběhnuté vzdálenosti, čase, tempu a spálených kaloriích. Po doběhu můžete trénink analyzovat na platformě www.adidas.com/com/miCoach.

Výrobek je vhodný jak pro začínající běžce, tak pro ty pokročilé.


DRUHÝM VÝHERCEM JE VLASTIMIL CHADIM Z NÁMĚŠTĚ NAD OSLAVOU 

PRVNÍM VÝHERCEM JE ROMAN OTTA Z VÍTKOVIC V KRKONOŠÍCH


Šanci na získání stejné ceny máte, pokud si předplatíte náš časopis. Více o něm naleznete na speciální stránce, kde je rovněž online formulář pro předplatné.