Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Asics představuje novinky jarní a letní kolekce obuvi

Asics představuje novinky jarní a letní kolekce obuvi
foto: Asics

komerční prezentace | 28.04.2010 | přečteno: 6054×

Japonská značka Asics slibuje svým sloganem vyváženost a vyrovnanost těla a mysli. Vychází z filozofie, že sport a pohyb jsou správnou cestou ke zdravému tělu a duchu. Současně je značka Asics synonymem technologického rozvoje v oblasti běžeckého sortimentu. S čím zajímavým přichází letos?

Pro jaro a léto je největší novinkou inovovaná verze Asics Gel-Kayano 16. Tato bota určená pro běžce s mírnou až nadměrnou pronací váží 358 gramů. Opět se opírá o technologii Impact Guidance System (I.G.S.), která poskytuje cílené tlumení při dopadu, dynamickou stabilitu a jisté vedení při odrazu. Design kombinuje bílou, černou a zlatou barvu, k dispozici je i varianta s dominantní černou barvou.

Čím se liší od loňského modelu, je provedení podrážky v přední části, které podélným řezem zesiluje kontrolu nad vedením nohy při odrazu. Efektivnější pohyb nohy má zaručit snížení únavy a tím posílit výkonnost běžce.

Šněrování přes speciální očka má zaručit lepší obepnutí chodidla. Důraz je opět kladen na asymetrii šněrování, která lépe respektuje rozdíly ve tvaru chodidla. Kayano, tato vlajková loď značky Asics, se prodává za 4390 Kč.

Pro zastánce rychlých a lehkých tréninkových bot je určen model Asics Gel-DS Trainer 15. Váží pouhých 281 gramů a pro letošní rok je v provedení bílo-černo-limetkovém. Je ideální pro rychlé a tempové tréninky, ale má i dostatečné tlumení pro delší závody včetně maratonu. Jeho maloobchodní cena 3990 Kč odráží popularitu předchozích verzí. Závodní varianta Asics Gel-DS Racer 8 stojí 3190 Kč.

Pro začátečníky, kteří hledají pro své první běžecké krůčky model s dobrým poměrem cena-kvalita, se nabízí Asics GT-1150. Za doporučenou maloobchodní cenu 2690 Kč získáte kvalitní obuv o váze 312 gramů, která sice nenabízí poslední technologické hity z dílny Asics, ale i tak zaručuje velmi příjemný pocit z běhu. Tlumení je v provedení s patentovaným materiálem SpEVA s dlouho trvanlivostí.

Celou kolekci včetně textilu si bude moci prohlédnout na stánku Asics při maratonském Expu v Praze ve dnech od 6. do 8. května.

Více o produktech značky Asics naleznete na webu www.asics.cz, případně www.asics.com.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 28.04.2010 16:50:58

Japonská značka Asics slibuje svým sloganem vyváženost a vyrovnanost těla a mysli. Vychází z filozofie, že sport a pohyb jsou správnou cestou ke zdravému tělu a duchu. Současně je značka Asics synonem technologického rozvoje v oblasti běžeckého sortimentu. S čím zajímavým přichází letos?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.