Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Existuje žádaná reklama?

Existuje žádaná reklama?
foto: behej.com

behej.com | 31.07.2010 | přečteno: 6118×

Všichni to známe. Přijde nám mail z nějaké firmy a ani nechápeme, proč právě nás oslovuje s touto službou, natož kde na nás vzali adresu. Zvláště ve velkých městech taháme denně z poštovní schránky kila letáků, které rovnou házíme do koše. Sem tam se ale pro jeden z nich sehneme, protože nás něčím upoutá nebo se přímo trefí do našeho hobby či potřeby.

Kvůli přemíře informací a reklamy všude kolem nás přestávají fungovat dosud tradiční formy propagace. Ku škodě obchodníků, ale leckdy i nás, konzumentů, a samozřejmě i nás, kteří se snažíme najít zdroje příjmů na to, abychom mohli dělat to, co nás baví. V případě behej.com jsme tlačeni zaplavovat web i časopis ve stále větším rozsahu reklamou, protože se za ni platí stále méně. A s vědomím, že si tím akorát naštveme čtenáře.

A přitom od nich denně slýcháváme dotazy, kdy ten který výrobce sporttesteru přijde konečně do Česka s tolik slibovanou novinkou. Kdy rozšíří náš oblíbený běžecký obchod sortiment právě o tu „naši“ značku. Kdy začne výrobce „naší“ značky obuvi dodávat lehčí modely na užší chodidlo. A tak dál, a tak dál.

I tento typ informací je přeci ve své podstatě reklamou. Ale pokud je přesně zacílená a v rozumném množství, je vnímána jednoznačně pozitivně. Vždyť ani výrobci a obchodníci nechtějí nikoho otravovat, či mrhat čas, úsilí a peníze na neefektivní (až kontraproduktivní) způsoby podpory prodeje.

Na behej.com chceme jít tímto směrem. Nechceme a nikdy nebudeme hromadně spamovat vaše mail boxy přemírou nevyžádaných informací. Dovolujeme si vás, registrované návštěvníky, pouze šestkrát do roka krátkým mailem upozornit na blížící se nové číslo časopisu Běhej s doplněním tipů na zajímavosti, o kterých byste možná měli vědět.

Pokud však máte sami zájem o informace vám blízkých značek či lokálních běžeckých obchodů, je zde již nyní možnost. Jděte do svých osobních účtů (vstup najdete v pravém horním rohu obou našich webů) a zaškrtněte si tuto možnost v příslušné záložce.

Neslibujeme, že vám ihned začnou chodit cílené informace. Chceme nejprve vytvořit větší databázi a s tou pak pracovat. Je samozřejmé, že vaše osobní údaje (včetně emailových adres) nebudeme dále šířit! Pokud se rozhodnete, že již žádné podobné emaily nechcete dostávat, opět si jednoduše v nastavení svého účtu tuto možnost deaktivujete.

Přivítáme vaše názory a připomínky. Naším cílem je spokojenost na straně běžců i obchodníků (což jsou mimochodem v řadě případů zase běžci).

Vaše behej.com


ZŘIĎTE SI ÚČET NA BEHEJ.COM/BEHY.CZ A NASTAVTE SI SLUŽBU CÍLENÉ REKLAMY

Anketa

Považujete vámi vyžádanou a přesně cílenou reklamu za užitečnou službu?

ano
 
43 hl.
ne
 
9 hl.
Celkem hlasovalo 52 uživatelů.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 02.06.2010 16:05:36

Nechceme a nikdy nebudeme hromadně spamovat vaše mail boxy přemírou nevyžádaných informací. Pokud však máte sami zájem o informace vám blízkých značek či lokálních běžeckých obchodů, zaškrtněte si tuto možnost ve svých osobních profilech (registrace a přihlášení se jsou v pravém horním sloupci obou našich webů).
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.