Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nový muž v čele AIMS

Radek Narovec | 30.10.2010 | přečteno: 1905×

Asociace mezinárodních maratonů a vytrvalostních běhů AIMS má od soboty nového šéfa. Odstupujícího Japonce Hiroakiho Chosu nahradil 64letý Pako Borao. Tento dlouholetý organizátor maratonu ve španělské Valencii byl dosud ve vedení AIMS zodpovědný za získávání nových členů a pod jeho vedením se počet členských maratonů ztrojnásobil na více než 300.

Jeho očekávané zvolení na kongresu konaném před Aténským maratonem by mělo urychlit změny v této instituci, která je jakousi běžeckou obdobou bývalého fotbalového poháru UEFA soupeřícího s bohatou Ligou mistrů reprezentovanou v běhu pěticí největších světových maratonů.

Ve vedení AIMS je i Carlo Capalbo, který má na starosti marketing. AIMS mimo jiné financuje čtvrtletník Distance Running.


STRÁNKY AIMS

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 30.10.2010 19:34:12

Asociace mezinárodních maratonů a vytrvalostních běhů AIMS má od soboty nového šéfa. Odstupujícího Japonce Hiroakiho Chosu nahradil 64letý Pako Borao. Tento dlouholetý organizátor maratonu ve španělské Valencii byl dosud ve vedení AIMS zodpovědný za získávání nových členů a pod jeho vedením se počet členských maratonů ztrojnásobil na více než 300.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.