Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vánoce v TRIEXPERTU - zajímavé tipy nejen na zimní běhání

Vánoce v TRIEXPERTU - zajímavé tipy nejen na zimní běhání
foto: Triexpert

komerční prezentace | 10.12.2010 | přečteno: 4681×

Běžecké prodejny Triexpert pro Vás nachystaly bohatou vánoční nadílku. Přiběhněte si pro překvapení – funkční dárek pro Váš běh a pro sladkou tečku za letošní běžeckou sezónou. Dejte sobě či svým blízkým pod stromeček dárek, se kterým se příští rok poběží zase o něco lépe.

V Triexpertu Vás obujeme a oblečeme od hlavy až k patě… a ještě „šupneme“ něco pro zahřátí…

V mrazivém počasí Vás jistě zahřejí kvalitní „WINDSTOPER“ rukavice a čepice od Adidasu. Vaše tělo při zátěži i po ní ocení vynikající inteligentní spodní prádlo „BREATH Thermo“ od Mizuna, které je konstruováno tím způsobem, že pot prochází látkou, zahřívá se a tak Vaše tělo lépe chrání od prochladnutí. Na nohy pak jak ulité padnou běžecké ponožky Trail running, momentální vánoční hit od Asics.

Buďte dobře viděni při večerních bězích městem v Nike kolekci „Attack the Street“ s reflexními prvky. Budete nejen skvěle vypadat, ale budete mít opravdu funkční oblečení. Z vlastní zkušenosti doporučujeme neskutečnou STORM FIT Jacket, která uspokojí i náročné.

Bezpečnost za tmy podporuje také reflexní proužek na ruku s led diodami LED ARMband značky Fuelbelt, který je krásně viditelný a s dlouhou výdrží.

A to nejdůležitější pro Váš běh… boty. Za zimní pecku pokládáme Trabuco GTX, krosovou legendu od Asicsu, která je nyní nově k dostání v „goretexovém“ hávu. Či novinku od Salomonu, RX slab – relaxační bota určená pro cestování před a hlavně po zátěži. V zimě potěší například na cestě z běžek nebo z dlouhého běhu, noha v ní příjemně odpočívá a regeneruje. Pro novoroční předsevzetí konečně začít běhat a dostat se do formy, se pak výborně hodí neutrální odtlumená klasika NB 1064 od New Balance.

K běžeckým doplňkům, které můžete použít v zimě i v létě a na které se třesou všichni běžci pod vánočním stromečkem, jistě patří stále oblíbenější Sport Band od Nike se speciální vánoční cenou či sporttester RS300× s GPS od Polaru. Ten je vhodný také pro běžkování, kdy GPS modul je pro lepší funkčnost přídavný na ruku nebo za pás.

A pokud si opravdu dáváte při běhání do těla či Vám dochází energie při čtení tohoto dlouhého článku, máme pro Vás energetickou bombu od Performance pro odraz ode dna Performance energizer+, pozor obsahuje více než 1000 kJ v jedné lahvičce… to zajisté probere i zamrzlého bruslaře pod ledem :).

Ne, teď vážně, v zimním období doporučujeme jako doplněk výživy především rychlé cukry Enervitene gel, Performance energel+.

Při nákupu nad 2.500,– Kč obdržíte PŘEKVAPENÍ – funkční dárek pro Váš běh v hodnotě 390,– Kč. A na každého čeká pod „triexperťáckým“ stromečkem na závěr letošní běžecké sezóny sladké překvapení…

Udělejte radost svým blízkým, samozřejmostí jsou i dárkové poukazy… Těšíme se na Vás při vánočních nákupech v Triexpertu!!!!

V prodejnách v Praze na Táboritské 5 a v Brně na Milady Horákové 20 najdete vše, co potřebujete k pohodlí při Vašem běhu. Nechte si udělat diagnostické vyšetření chodidel a dopřejte nohám pohodlí v botách, které si můžete ihned vyzkoušet při běhu na běžeckém pásu.

Jsme sportovci, co chtějí a umí poradit… TRIEXPERT team


WEBOVÉ STRÁNKY TRIEXPERT

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 12.12.2010 21:11:23

Běžecké prodejny Triexpert pro Vás nachystaly bohatou vánoční nadílku. Přiběhněte si pro překvapení – funkční dárek pro Váš běh a pro sladkou tečku za letošní běžeckou sezónou. Dejte sobě či svým blízkým pod stromeček dárek, se kterým se příští rok poběží zase o něco lépe.
Odkaz na článek

avatar

Boza muž 21.12.2010 10:58:58

Ahoj,

díky za připomínku.

Začátkem příštího roku do nové běžecké sezóny plánujeme změnu webových stránek Triexpertu, kde bude i zbrusu nové řešení e-shopu se všemi novinkami a doporučeními.

Požehnané vánoční svátky a hodně zdraví Vám přeje

Triexpert team

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.