Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běhejte s produkty Craft a Inov-8

Běhejte s produkty Craft a Inov-8
foto: archiv Inov8

behej.com | 14.04.2011 | přečteno: 7013×

Nové běžecké kolekce značek Craft a Inov-8 přicházejí právě na trh. Novinky v oblasti funkčních sportovních podprsenek a odlehčených, lehce sbalitelných materiálů najdete ve zbrusu nové běžecké kolekci Craft Spring/Summer 2011.

Bezesporu největší novinkou nové letní kolekce Craft jsou funkční sportovní podprsenky. Pryč je doba, kdy ženy stahovaly svá poprsí obinadly, či snad nosily více podprsenek na sobě, aby tak zamezily nežádoucím pohybům svých ňader a dokázaly si alespoň zčásti užít sportovní aktivitu. V současné době existuje již několik typů sportovních podprsenek, a tak si každá žena může zvolit ten správný typ podle druhu provozované sportovní aktivity, samozřejmě podle velikosti poprsí a v neposlední řadě také podle barvy a designu.

CRAFT SPORTS BRA A SPORTS SUPER BRA

Nová řada sportovních podprsenek umožní ženám bez obav aktivně jezdit na kole, cvičit či běhat. Do slosování o první cenu, kterou je nová sportovní podprsenka Craft Sports Bra speciálně určená pro běh a pro fitness aktivity, budou zařazeny pouze ženy.

Podprsenky určené na běh a cvičení mají širší vyztužená ramínka, která jsou předtvarována, a odlehčený materiál Mesh Superlight kolem ramen a krku. Tím je dosaženo maximálního pocitu komfortu. Typ Sports Bra nemá tvarovaný přední díl podprsenky a je vhodný pro menší poprsí s velikostí košíčků A, B. Pro větší poprsí doporučujeme model Sports Super Bra, který má tvarovaný přední díl. V nabídce naleznete atraktivní designy s potisky, které umožňují použít podprsenku i samostatně jako top.

Materiál: 83 % Polyester, 17 % Elastan, Mesh Superlight – 95 % Polyester, 5 % Lycra. Velikosti: XS/65 – XXL/90 A/B Sports Bra, XS/65 – XXL/90 C/D Sports Super Bra. Barvy: bílá, černá, bílá a černá s potiskem. Cena: 990 Kč.

BUNDA CRAFT PERFORMANCE RUN FEATHERLIGHT

Další novinkou je bunda z kolekce Craft Performance Run – ultralehká a supersbalitelná bunda Featherlight s vodoodpudivou úpravou materiálu DWR, která zajistí maximální komfort běžců i za proměnlivého počasí.

Velmi lehká prodyšná běžecká bunda, která svým ergonomickým střihem umožňuje úplnou volnost při pohybu. V potících zónách je bunda doplněna ventilačními meshovými panely pro zvýšení prodyšnosti. Místa, která jsou naopak vystavena zvýšenému napětí, jsou opatřena strečovými panely, která zajišťují optimální pohodlí a komfort při sportování. Bunda je ošetřena vodoodpudivou DWR úpravou a reflexními prvky. Lze ji snadno sbalit do kapsy a tuto upevnit okolo pasu za pomocí šňůrky.

Materiál: 100 % Nylon; Mesh – 100 % Polyester. Barvy: dámské – žlutá, černá; pánské – sytě zelená, černá. Velikosti: S – XL (dámské), M – XXL (pánské). Cena: 1 650 Kč (dámské, pánské).

KATALOG CRAFT KE STAŽENÍ

PÁS INOV-8 RACE ELITE 3

Představit chceme také ledvinový pás s láhví Inov-8 Race elite 3 pro delší běhy. Inov-8 nabízí unikátní, funkční a vysoce propracované batohy a diagonální pásy s patentovaným horizontálním systémem hydratace. Prvotřídní materiály, zpracování a design zajisté ocení každý rekreační či výkonnostní běžec. Třetí cenou v soutěži je odlehčený, detailně propracovaný diagonální běžecký pás. Kromě prostoru pro láhev má také voděodolnou kapsu pro uschování větrovky, popřípadě dalšího oblečení a druhou vzdušnou kapsu pro úschovu dalších drobností. Tvarovaná láhev o obsahu 0,5 l perfektně padne do ruky a v místech úchopu je opatřena pogumováním. K celému pásu je možné lahev fixovat pojistnou gumičkou se stažením. Pás je také opatřen reflexními prvky.

Váha 279 g, objem 3 l, materiál Nylon Ripstop PU zátěr 3D air MESH, stretch MESH, barva černá/červená, cena: 850 Kč.

KATALOG INOV-8 KE STAŽENÍ

Komentáře (Celkem 2)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 15.04.2011 11:42:00

Nové běžecké kolekce značek Craft a Inov-8 přicházejí právě na trh. Novinky v oblasti funkčních sportovních podprsenek a odlehčených, lehce sbalitelných materiálů najdete ve zbrusu nové běžecké kolekci Craft Spring/Summer 2011. Odpovíte-li správně na soutěžní otázku, můžete získat jednu ze tří zajímavých cen. Vaše odpovědi čekáme do příštího čtvrtku.
Odkaz na článek

avatar

Zlín/Olomouc

Celkem 419 km
Minulý měsíc 0 km

Zuzyk žena 19.04.2011 15:15:38

odpověd odeslána, tak uvidíme, sice vyhraju jako vždycky tak akorát prd, ale nevadí :-D

Motto: "I dont dream my life, I live my dream."
avatar

filip8 muž 21.04.2011 10:52:38

ale snad neco vyhraješ..si možna jedina co to napsal dobře:-) bylo yb docela fajn neco vyhrat maj dobre veci a i pekne

Motto: co me nezabije to me posili (snad)
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.