Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Zoot Sports: Triatleti znají, běžci by měli vyzkoušet

Zoot Sports: Triatleti znají, běžci by měli vyzkoušet
foto: Zoot

komerční prezentace | 19.04.2011 | přečteno: 4134×

Born in Kona. Slogan, který řekne vše příznivcům triatlonu. Zoot Sports, nováček na českém trhu, však není jen o vrcholových triatletech soupeřících na Havaji, oslovit chce i pravidelné rekreační běžce. Představme si filozofii značky a její katalog pro letošní sezonu.

Inovativní technologie, kvalitní zpracování, elegantní design, ale hlavně funkčnost, která je lety prověřována profesionálními sportovci na celém světě. To jsou atributy, které nabízí značka Zoot Sports.

Výrobě funkční obuvi, oblečení a ostatních doplňků se věnujeme více jak 25 let, vždy bedlivě nasloucháme odezvám a připomínkám profesionálních sportovců a bylo by na pováženou, kdybychom za ty léta praxe nevěděli, jak na to. Samozřejmě je vždy co se učit, zvláště v dnešní době, která sebou přináší revoluční technologie, které samozřejmě intenzívně sledujeme a s každou novou kolekcí aplikujeme do našich produktů. Důležité vždy ovšem je, mít osobní zkušenost, takže je to zcela na Vás.

KLIKNĚTE PRO CELOOBRAZOVKOVÝ REŽIM


KDE NÁS NAJDETE

WEBOVÉ STRÁNKY ZOOT SPORTS ČESKÁ REPUBLIKA

WEBOVÉ STRÁNKY ZOOT SPORTS


Firma Zoot Sports je leaderem ve světě vytrvalostních sportů. Její produkty jsou 100% orientovány na poskytnutí funkčního oblečení, obuvi a doplňků nejvyšší kvality. Již 25 let jsme průkopníky v inovaci produktů a vývoji technologií, které oblékají sportovce od hlavy k patě, od startu až do cíle. Zoot čerpá z dlouholetých nabytých zkušeností v tomto odvětví, stejně tak jako z podnětů svých špičkových atletů, aby Vám poskytl nejobsáhlejší a technicky nejdokonalejší kolekci na světě.

Firma Zoot Sports byla založena v roce 1983 ve městě Kona, na Hawaii, v domově závodů „Ironman Triathlon World Championship“. V této době začal Zoot vyrábět funkční oblečení pro nejlepší sportovce začínající ve sportovním odvětví triatlonu. Christal Nylin, obyvatelka Kony, přišla s požadavkem na výrobu speciálně vyvinutého oblečení, vhodného pro tři sporty, bez nutnosti převlékání se, s lepšími funkčními vlastnostmi – oblečení pro triatlon.

Christal začala různě experimentovat: všila vycpávky do běžeckých kalhot, zkoušela různé látky, přišila běžecké tílko k cyklistickým kalhotám. Postupně se jí podařilo vytvořit jedno- a dvoudílné komplety pro účastníky závodu Ironman. Tyto produkty a mnohé jiné inovace získaly velký ohlas u závodníků z celého světa. V roce 1996 se firma Zoot přesunula z Hawaie na pevninu a kolekce se od té doby rozšířila do celého světa.


Javier Gomez Noya v lednu stal členem evropského profi teamu ZOOT. Smlouva je dvouletá a Javier bude využívat kompletní vybavení ZOOT na každém triatlonovém podniku včetně letošního mistrovství světa v Německu a rovněž i na OH v Londýně.

Javi se do světa triatlonu poprvé podíval v roce 2002, ve svých patnácti letech, a ihned se projevil jeho obrovský potenciál a talent, který loni vyvrcholil ziskem titulu mistra světa a následným kvalifikováním se na OH v Londýně 2012. Používá běžecké boty ZOOT Ultra Race 3.0 s velmi nízkou hmotností, systémem Quick Entry a Bare Fit technologií.


Zoot jako jedna z nejlepších triatlonových značek se stal oficiálním sponzorem a dodavatelem ITU serie mistrovství světa v olympijském triatlonu – Dextro Energy ITU World Championship Series.Tato serie čítá sedm závodů a vyvrcholí velkým finálovým závodem v německém Hamburku v červenci 2011. Série se zúčastní i 130 nejlepších světových triatlonistů. Více informací získáte na www.zootsports.com , nebo na www.hamburg.triathlon.org .

Zoot je rovněž hlavním partnerem seriálu triatlonových závodů TriStar, představujících v tomto roce sérii pěti závodů – TriStar Mallorca, TriStar Worms-Germany, TriStar Lyon, TriStar Estonia a Tristar Monaco. Zoot dodává vybavení pro závodníky, dobrovolníky a organizační pracovníky. Více informací o partnerství a seriálu závodů Tristar na www.zootsports.com, nebo na www.tristar111.com .

Zoot rovněž podporuje české závodníky. Aneta Grabmullerová ze ZOOT Pro Teamu ČR se stala juniorskou mistryní světa v zimním triatlonu .

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 20.04.2011 12:34:59

Born in Kona. Slogan, který řekne všem příznivcům triatlonu. Zoot Sports, nováček na českém trhu, však není jen o vrcholových triatletech soupeřících na Havaji, oslovit chce i pravidelné rekreační běžce. Představme si filozofii značky a její katalog pro letošní sezonu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.