Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

HAVAJSKÝ DENÍK 1: Odpočinek dělá mistry

HAVAJSKÝ DENÍK 1: Odpočinek dělá mistry
foto: Petr Lhota (archivní foto)

Tomáš Nohejl | 23.11.2011 | přečteno: 1132×

To platí i na 23 hodin dlouhé cestě na havajský ostrov Oahu, kde nás v neděli jako první Čechy v historii čeká mistrovství světa v trailovém běhu. Výživný půlmaraton v horách, buši a podél moře.

Právě čekáme na letišti Inčeon v Soulu. Za okny je tma a jen lehce nad nulou. Po dlouhých chodbách by se tu dalo nalítat pár rovinek, protáhnout nohy stažené z letadla. Ale všichni jsme tvrdě usnuli…

Maratonský šampion Petr Pechek, bývalá lyžařka a trailová královna Eva Skalníková a já, běhající reportér Běhej.

Díky letence od Condora, jsme to na jeho křídlech vzali opačným směrem. Deset hodin do Soulu, tady pauza a pak dalších osm hodin do Honolulu.

Zítra nad ránem překročíme časovou osu, takže ušetříme den života. (A cestou zpět o něj přijdeme).

Náš tříčlenný předvoj v čele s veteránem Pepou Hlusičkou to vzal přes Los Angeles. Vyráželi už v pondělí ráno, ale v našem pronajatém domku v Hu´ula budou díky časovým posunům jen o pár hodin dřív.

Tak se těšíme na snídani na terase. Čerstvý ananas, havajská káva z Kony. Možná prý budou vidět velryby. Dáme vědět. Už nás z Hawaiian Airlines ženou na palubu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tono muž 04.12.2011 11:21:42

To platí i na 23 hodin dlouhé cestě na havajský ostrov Oahu, kde nás v neděli jako první Čechy v historii čeká mistrovství světa v trailovém běhu. Výživný půlmaraton v horách, buši a podél moře.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.