Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Závodní podzim otevře 1/2M Moravským krasem, připravte se na něj s Milošem Škorpilem

Daniela Havránková | 25.06.2012 | přečteno: 2943×

Série jarních závodů je pomalu u konce, ale již nyní můžete plánovat, kde vyběhnete po létě. Podzimní část běžecké sezony zahájí v malebném přírodním prostředí Půlmaraton Moravským krasem, který startuje 2. září v Blansku a letos chystá řadu novinek.

Výhodná nabídka on-line registrace na akci je možná do 31. července a do tohoto data vám organizátoři zaručují i získání trička závodu. Pokud chcete ušetřit a zvolíte-li tak možnost startovního balíčku bez trička, registrační poplatek se vám sníží o 100 korun.

Organizátoři letos nabízí ještě další novinku. Na závod se můžete připravit se zkušeným propagátorem běhu Milošem Škorpilem, který sestavil pro účastníky běhu speciální tréninkový plán. Ten je volně ke stažení na stránkách běhu.

WEB ZÁVODU

ON-LINE REGISTRACE

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 25.06.2012 18:23:42

Série jarních závodů je pomalu u konce, ale již nyní můžete plánovat, kde vyběhnete po létě. Podzimní část běžecké sezony zahájí v malebném přírodním prostředí Půlmaraton Moravským krasem, který startuje 2. září v Blansku a chystá řadu novinek.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.