Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Bratislavský nočný beh – jedinečný bežecký zážitok a prehliadka mesta zároveň

Bratislavský nočný beh – jedinečný bežecký zážitok  a prehliadka mesta zároveň
foto: archív pořadatele River Park Night Runu

komerční prezentace | 14.08.2012 | přečteno: 1997×

Kúzlo nočnej Bratislavy, viac ako tritisíc profesionálnych i amatérskych bežcov, dunenie bubnov a pravé športové nadšenie spojené s neopakovateľnou, až euforickou atmosférou. Takto by sa dala naformulovať pozvánka na sobotu, 15. septembra 2012, kedy sa v Bratislave opäť uskutoční obľúbený nočný beh.

Atraktívna 9 – kilometrová trať 4. ročníka River Park Night Run povedie po nábreží Dunaja a cez centrum mesta, čím láka aj veľké množstvo povzbudzujúcich divákov popri trati.

River Park Night Run 2012 štartuje o 20.00 hod z Nábrežia arm. generála L. Svobodu v modernom komplexe River Park, a práve netradičný čas a atraktívna trať, ktorá vedie popri Dunaji cez centrum mesta, robia toto podujatie výnimočným. Večerný beh ulicami hlavného mesta Slovenska pritom nie je o najlepšom čase v cieli, ale o neopakovateľnej, až magickej atmosfére, ktorú vie účastníkom ponúknuť mesto po zotmení.

„River Park Night Run je pre všetkých milovníkov behu, športu a zábavy. Dĺžka trate 9 km je zvládnuteľná pre akúkoľvek vekovú či výkonnostnú kategóriu. Myslím, že toto podujatie priťahuje stále väčší počet bežcov i divákov práve pre svoju výnimočnú atmosféru,“ tak znie pozvánka od riaditeľa pretekov Petra Pukaloviča.

Na všetkých účastníkov čaká predovšetkým zaujímavá a jedinečná trať, po ktorej sa môžu prebehnúť iba počas tohto podujatia, pri registrácii štartový balíček s darčekovými predmetmi od partnerov podujatia, kvalitný servis na trati a aj po dobehu do cieľa, občerstvenie, šatne na prezlečenie, úschovňa osobných vecí počas behu i sprievodný program. Každý bežec, ktorý prebehne cieľom, si odnesie krásnu medailu. Pridanou hodnotou pre všetkých účastníkov bude aj malá prehliadka Bratislavy – pohľad na rozsvietený Bratislavský hrad, Dóm Svätého Martina, centrum mesta alebo typickú súčasť panorámy Bratislavy – Most SNP so známym Ufom. Naviac, celý priestor štartu a cieľa v River Park tvorí množstvo kaviarni a reštaurácií, ktoré pred behom i po ňom, vytvárajú priestor na stretnutia bežcov a ich priateľov.

Beh za iných ako denných podmienok stavia bežcov pred nové situácie. Umelé osvetlenie rôznych mestských povrchov a nerovností môže spôsobiť, že niektoré pasáže trate sú menej alebo skreslene viditeľné. Večerný beh mestom preto vyžaduje mimoriadnu opatrnosť a taktiež ohľaduplnosť voči iným bežcom, aby si všetci odniesli pekné spomienky a šťastlivo došli do cieľa. K bezpečnosti bežcov môžu v nemalej miere prispieť aj rôzne reflexné prvky na oblečení.

Nakoľko počet štartových čísel je limitovaný na 3 500, záujemcovia o nočný beh by sa mali zaregistrovať už dnes na www.bratislavamarathon.com. Ak tak urobia do 16. augusta, majú zvýhodnené štartovné 12.-€. Súčasne s registráciou je možnosť objednať si funkčné Nike tričko s grafikou podujatia.


WEB RIVER PARK NIGHT RUNU

Anketa

Jak daleko to máte z místa bydliště na uvedený závod do Bratislavy?

 
5 hl.
 
6 hl.
 
1 hl.
 
7 hl.
Celkem hlasovalo 28 uživatelů.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 14.08.2012 00:03:25

Kúzlo nočnej Bratislavy, viac ako tritisíc profesionálnych i amatérskych bežcov, dunenie bubnov a pravé športové nadšenie spojené s neopakovateľnou, až euforickou atmosférou. Takto by sa dala naformulovať pozvánka na sobotu, 15. septembra 2012, kedy sa v Bratislave opäť uskutoční obľúbený nočný beh.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.