Zlatý podzim - 10 km BK Vratimov
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 12.10.2005 22:43:43
Blahopřání posílám do Ostravy Beetovi, který si spravil chuť po Běchovicích, a to řádně – 38:50!
Česká Třebová
hudy 13.10.2005 07:52:43
Tak to je hezký, přidávám se ke gratulaci
Ostrava a okolí
Beet 13.10.2005 22:16:39
Pánové díky. Tady byl docela těžký profil podobný Běchovicím, i když Hrdlořezák je jenom jeden (trochu jsem to rozvedl na blogu http://www.beet.cz/blog/?…). Příští středu chci jít dráhovou desítku a tam se teprve ukáže jak na tom ve skutečnosti jsem
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 13.10.2005 22:36:41
[quote=Beet]Pánové díky. Tady byl docela těžký profil podobný Běchovicím, i když Hrdlořezák je jenom jeden (trochu jsem to rozvedl na blogu http://www.beet.cz/blog/?…). Příští středu chci jít dráhovou desítku a tam se teprve ukáže jak na tom ve skutečnosti jsem [/quote] Neboj, určitě dobře. Tak ti přeju, aby si se zlepšil aspoň o tu minutu (proti Běchovicím) jako já před týdnem na dráze Kotlářka. Může tam být i ta 37:xx!
Láďa Tarant 13.10.2005 22:47:03
Jestliže si dal v kopečkách pod 39:00, tak na dráze to bude výrazně lepší. Uvidíš. Zvláště pokud budeš běžet ve skupince obdobně kvalitních běžců.
Ostrava a okolí
Beet 13.10.2005 22:47:28
[quote=Mirek Kostlivý]Neboj, určitě dobře. Tak ti přeju, aby si se zlepšil aspoň o tu minutu (proti Běchovicím) jako já před týdnem na dráze Kotlářka. Může tam být i ta 37:xx![/quote] Já už jsem na dráze neběžel závod ani nepamatuju. Tak jsem zvědav. BTW. Kolik jsi šel tu Kotlářku?
Láďa Tarant 13.10.2005 22:52:19
[quote=Lubosh]Nechce se mi věřit, že někdo překonal traťový rekord nejlepšího českého maratonce Karla Davida.[/quote] Schválně jsem kouknul do termínovky a tam je uveden rekordní čas 31:47.
Ostrava a okolí
Beet 13.10.2005 22:53:14
[quote=Lubosh]Taky gratuluju! Bylo to letos fakt 10 km?:-)) Nechce se mi věřit, že někdo překonal traťový rekord nejlepšího českého maratonce Karla Davida.[/quote] Shodou okolností jsem šel Zlatý podzim v roce 1999 kdy Karel ten traťový rekord udělal. Já jsem měl čas 37:33 . Jenže od té doby se změnila trať (prý před třemi lety). Takže ty časy jsou nepříliš porovnatelné. Podle mě to +/- desítka byla
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 13.10.2005 22:55:43
[quote=Beet][quote=Mirek Kostlivý]Neboj, určitě dobře. Tak ti přeju, aby si se zlepšil aspoň o tu minutu (proti Běchovicím) jako já před týdnem na dráze Kotlářka. Může tam být i ta 37:xx![/quote] Já už jsem na dráze neběžel závod ani nepamatuju. Tak jsem zvědav. BTW. Kolik jsi šel tu Kotlářku?[/quote] Ale za 42:23, takže osobní rekord na 10km. Potěšilo i 1. místo v padesátníkách. V Ostravě by to stačilo někde na 7. místo, a to tam máte nějakého mého vrtevníka, co to běžel pod 35 minut.
Ostrava a okolí
Beet 13.10.2005 23:10:30
[quote=Mirek Kostlivý]Ale za 42:23, takže osobní rekord na 10km. Potěšilo i 1. místo v padesátníkách. V Ostravě by to stačilo někde na 7. místo, a to tam máte nějakého mého vrtevníka, co to běžel pod 35 minut.[/quote] Tak to blahopřeju k osobáku. Jen tak dál a ona ta čtyřicítka padne.
A ten padesátník pod 35 minut je Saša Neuwirth, ten běhal hooodně dobře. Teď měl nějaké zranění, nějakou dobu neběhal a začal zase až letos. Ale fakt mu to zase běhá.
regioRUN.cz
-W- 14.10.2005 08:17:34
Já tam byl taky :) ....... a střihnul jsem si osobák :) Ve středu se Beete zase uvidíme. Tak trénuj ať nevyjdeš s formy.
- W-
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 14.10.2005 09:33:55
[quote=-W-]Já tam byl taky :) ....... a střihnul jsem si osobák :) Ve středu se Beete zase uvidíme. Tak trénuj ať nevyjdeš s formy.
- W-[/quote]
No ale jakej! Proč se nepochlubíš? Jedinej, kdo se tady chlubí každým závodem, budu nakonec já :mad:
Ostrava a okolí
Beet 14.10.2005 11:21:20
[quote=-W-]Já tam byl taky :) ....... a střihnul jsem si osobák :) Ve středu se Beete zase uvidíme. Tak trénuj ať nevyjdeš s formy.
- W-[/quote]
Osobáček 35:39 bych si taky rád někdy střihnul. Ale zatím to je v nedohlednu.
Ve středu se uvidíme? Ale já nevím jak vypadáš. Já nosím brýle a při běhu šátek, tak když tak se ke mě hlaš
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 14.10.2005 12:19:41
[quote=Beet[/quote] Osobáček 35:39 bych si taky rád někdy střihnul. Ale zatím to je v nedohlednu.[/quote] S takovým časem se potom „lehce“ běží marathon pod 3 hodiny! Gratuluji, tak rychle bych vydržel běžet maximálně 1km.
regioRUN.cz
-W- 20.10.2005 09:39:11
[quote=Beet]Příští středu chci jít dráhovou desítku a tam se teprve ukáže jak na tom ve skutečnosti jsem [/quote] Tak to máme za sebou. Slezanská desítka na dráze byla super – hlavně pro Beeta, který si řádně vylepšil svůj osobáček na 37:58 a umístil se na celkovém 18.místě z 51 startujících, v kategorii do 35-ti let byl osmý ( je vidět, že forma je excelentní ). Moje gratulace. Co se týče mně, tak to nestojí za řeč – 34 s. za osobákem z Vratimova. Na dráze mi to tolik nesedí – mám radši trošku kopečky kde získávám hlavně v sebězích :)
- W-
Ostrava a okolí
Beet 20.10.2005 12:27:37
[quote=-W-]Tak to máme za sebou. Slezanská desítka na dráze byla super – hlavně pro Beeta, který si řádně vylepšil svůj osobáček na 37:58 a umístil se na celkovém 18.místě z 51 startujících, v kategorii do 35-ti let byl osmý ( je vidět, že forma je excelentní ). Moje gratulace. Co se týče mně, tak to nestojí za řeč – 34 s. za osobákem z Vratimova. Na dráze mi to tolik nesedí – mám radši trošku kopečky kde získávám hlavně v sebězích :)
- W-[/quote]
Musím upřesnit. Osobáček na desítku to nebyl. Ale byl to osobák na desítku na dráze, který jsem vylepšil o 24 s. Ale máš naprostou pravdu, bylo to super. Počasí perfektní, běželo se mi skvěle. Já jsem maximálně spokojen.
Jinak já to mám přesně naopak. Mě sedí rovinaté tratě, kde můžu běžet konstantním tempem. Jak je na trati nějaký kopeček, hlavně nahoru, tak s tim mám problém.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.