Českolipský maratón - 7.4.2007
Praha 4 - Háje
Tucnak 07.04.2007 20:04:22
Zdravim vsechny. Dal jsem tento maraton bez nejake zvlastni pripravy za 3:51 a krome jineho bych si mohl postezovat na silny protivitr. Ale jsem rad,ze jsem tam byl, videl a pokecal se znamymi lidmi, zahledl (mam dojem) uhanejiciho IM a celkove si to dost uzil, i kdyz ke konci uz to bylo silne na moral. Pekna trat, ani my nevadily panely u horni otocky, takze bych se tam mohl za rok podivat znovu a udelat neco s tim casem.
Gratuluji všem k bezvadným časům! T.
m.thums 07.04.2007 20:52:39
Ahoj klucí, myslím, že to bylo docela v pohodě, jenom ten závěr, ten byl opravdu na moral…mám OR, ale mohlo to být lepší…;)
Kolín
Wesley 07.04.2007 21:09:29
Ahoj kamarádi běžci, byl jsem tam taky.Po více než 10 letech jsem si to zase skusil. A nelituju toho. Byl jsem tam na Horolez.maratonu na podzim 06, dal jenom jenom 3 kola,déšť,sníh a zima.Ale dneska paráda! Pěkná trať,ty panely moc nevadily a trocha větru. Něco vždycky musí být. Viděl jsem Vás tam hodně, nyslín ty borce v tragédích dresech. Všem blahopřeju k výkonům. Asi si ten dres taky pořídím. Povedlo se mi to zaběhnout jak jsem chtěl, takže to ještě skusím Asi PIM. Pořádáme v Kolíně 15.dubna závod na 20 km 49,ročník Kolín-Velký Osek-Kolín. Pěkně jsem to semlel všechno dohromady , tak Ahoj Takže kdyby někdo chtěl, přijeďte
m.thums 07.04.2007 21:11:24
Draku, běžel si parádně, super…[quote=Tucnak]Zdravim vsechny. Dal jsem tento maraton bez nejake zvlastni pripravy za 3:51 a krome jineho bych si mohl postezovat na silny protivitr. Ale jsem rad,ze jsem tam byl, videl a pokecal se znamymi lidmi, zahledl (mam dojem) uhanejiciho IM a celkove si to dost uzil, i kdyz ke konci uz to bylo silne na moral. Pekna trat, ani my nevadily panely u horni otocky, takze bych se tam mohl za rok podivat znovu a udelat neco s tim casem.
Gratuluji všem k bezvadným časům! T.[/quote]
Praha
Mount 07.04.2007 22:31:22
m.thums: gratuluju ještě jednou k OR.
Neměl jsem dneska svůj den a zaostal za svým únorovým časem o víc jak 3 minuty. První půlku jsem rozběhl podle představ a o pár sekund si zlepšil čas na 1/2M. Pak to na mě nějak sedlo, běžel jsem sám, někoho i předběhl, ale zpomalil jsem o 11 minut. 3:12 je sice můj druhý nejrychlejší čas, ale spokojený nejsem a pokusím se zlepšit na PIMu.
Praha 4 - Háje
Tucnak 08.04.2007 06:55:40
[quote=m.thums]Draku, běžel si parádně, super…[quote=Tucnak]Zdravim vsechny. Dal jsem tento maraton bez nejake zvlastni pripravy za 3:51 a krome jineho bych si mohl postezovat na silny protivitr. Ale jsem rad,ze jsem tam byl, videl a pokecal se znamymi lidmi, zahledl (mam dojem) uhanejiciho IM a celkove si to dost uzil, i kdyz ke konci uz to bylo silne na moral. Pekna trat, ani my nevadily panely u horni otocky, takze bych se tam mohl za rok podivat znovu a udelat neco s tim casem.
Gratuluji všem k bezvadným časům! T.[/quote] [/quote] Míro, gratuluju k osobáku! Běžel jsi výborně!
T.
ironman 08.04.2007 09:22:07
to Tucnak: jj videl jsi dobre. Jinak gratulace všem k OR, trat neni rychla a udelat na ni osobacek znamena, ze je borec dobre pripraven.
m.thums 08.04.2007 10:00:06
Sakriš, trochu jsme zapomněli, že byl jeden tragéd na bedně…ano L. Tarant – 3. místo…gratulace…dokázal jsi na konci pěkně šlápnout, já už na to neměl…ale s tím vyhlašováním, mě trochu zklamali, vždycky tam byla bedna, tohle bylo trochu víc komorní…
Brno
milan 09.04.2007 15:23:55
Gratuluji Mírovi k OR,Mountovi k OR na 1/2M,Láďovi Tarantovi k umístění na bedně a ostatním všem k dalšímu absolvovanému maratonu.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 09.04.2007 20:42:34
[quote=milan]Gratuluji Mírovi k OR,Mountovi k OR na 1/2M,Láďovi Tarantovi k umístění na bedně a ostatním všem k dalšímu absolvovanému maratonu.[/quote] Tak to se taky přidávám ke gratulaci, nějak jsem to v tom shonu ani všechno nazaregistroval, neboť pořadatelé výsledky vyhlašovali nějak moc narychlo, že jsem se nestačil ještě ani v šatně pořádně osprchovat …
Jinak trať a organizace byla výborná, ten běh do osmičky je opravdu zajímavý, člověk má dojem, že běží stále jinou trať, však jsem taky jednou málem odbočil na jinou cestu, a kdyby mě spoluběžci neokřikli, kdo ví, kam bych běžel. Byl to opravdu příjemný marathon (vzhledem k počasí i trati), který jsme s Mirkem O. (běží jen polovinu) a Mirkem T. rozběhli první dva km přeci jenom rychleji, než jsem plánoval (okolo 4:30/km, hrubá chyba – člověk je nepoučitelný!), takže je raději pouštím před sebe. Půlmarathon mám za 1:37:15, Mirek O. na mě už v cíli křičí, že to mám rozběhnuté na 3:20, ale já chci více. Přibližně do 25km běžíme s Láďou T. a jedním veteránem prakticky společně, ale po 25km Láďa zrychluje, takže zůstávám sám. Není to přesné, protože vedle mě jede na drezíně jezdec, kterého do kopce předbíhám, z kopce zase on mě. Však se od země odstrkuje nohama, ale rámus ten „kostitřas“ dělá značný. Stále před sebou vidím Mirka T., toho předbíhám asi 5km před cílem, kde jsem za 3:19:21, chvíli před tím jezdcem na drezíně a Mirkem T. (průměrné tempo 4:43/km, rychlost 12,700km/h). I když je to můj 2. nejrychlejší marathon, spokojen nejsem, na osobák bych musel uběhnout zhruba o 300m za hodinu více. Jediný klad vidím v tom, že jsem se vůbec netrápil (ani v závěru, tam jsem schopen i trochu zrychlit), běželo se mi naprosto v pohodě, takže si říkám, jestli nešlo běžet rychleji, zda jsem to neflákal … Ale bez okolních běžců to jde obtížně, člověk se hůře vybudí k většímu tempu, člověk si stále říká, kdy přijde krize, a ona nakonec nikde … Za 6 neděl je PIM, ale pochybuji, že bude teplota 12–14st, jako v České Lípě. Tu sobotu mohu brát jako delší trénink, vždyť jsem vlastně běžel dle Milošova plánu pro dlouhé běhy, na které mi „naordinoval“ tempo 4:45/km :).
Láďa Tarant 09.04.2007 21:24:46
Díky za gratulace. Opravdu jsem byl překvapen, že časem 3:17 je místo na bedně. Závod jsem bral jako přípravu na 6hodinovku v Nitře a rozbíhal jsem rychleji než jsem chtěl. V druhém kole Mirek K. s ostravským veteránem trochu zrychlili (nebo já zaostával), nakonec o něco vpředu zůstal Mirek sám. Třetí kolo mi sedlo, běželo to samo. Jak toho veterána, tak posléze Mirka K. a na občerstvovačce i Mirka T. jsem dotáhl a stále pokračoval pro mě v solidním tempu. Ve 4. kole šlo tempo dolů, neměl jsem nikoho na dohled a ani mě nikdo nešlapal na paty. Je ale otázkou, zda bych vůbec byl schopen zrychlit. Počasí dobré, jen ten vítr si mohl dát trochu voraz. Po organizační stránce vše OK. Jezdec na kostitřasu na jízdu po panelech asi jen tak nezapomene, zlatý běhání.
ironman 09.04.2007 21:27:08
to Mirek: vypadal jsi OK, pocasi ti evidentne sedelo, byt to rovina, tak jsi to musel dat o dost lip. Ber to jako odrazovy mustek k podzimnimu utoku na osobak, hlavne si ale nevybirej zarijovy termin. Spis stromovku, tam taky bude tvoje teplota.
m.thums 10.04.2007 11:25:17
http://www.beh.cz/…eskalipa.htm už tu máme výsledky
VlastaK 10.04.2007 12:32:00
[quote=Mirek Kostlivý]Byl to opravdu příjemný marathon (vzhledem
k počasí i trati), který jsme s Mirkem O. (běží jen polovinu) a Mirkem
T. rozběhli první dva km přeci jenom rychleji, než jsem plánoval (okolo
4:30/km, hrubá chyba – člověk je nepoučitelný!), takže je raději
pouštím před sebe. Půlmarathon mám za 1:37:15, Mirek O. na mě už v cíli
křičí, že to mám rozběhnuté na 3:20, ale já chci více. Přibližně do
25km běžíme s Láďou T. a jedním veteránem prakticky společně, ale po
25km Láďa zrychluje, takže zůstávám sám. …
Stále před sebou vidím Mirka T., toho předbíhám asi 5km před cílem, kde
jsem za 3:19:21, chvíli před Mirkem T. (průměrné tempo 4:43/km, rychlost
12,700km/h).
I když je to můj 2. nejrychlejší marathon, spokojen nejsem, na osobák bych musel uběhnout zhruba o 300m za hodinu více. Jediný klad vidím v tom, že jsem se vůbec netrápil (ani v závěru, tam jsem schopen i trochu zrychlit), běželo se mi naprosto v pohodě, takže si říkám, jestli nešlo běžet rychleji, zda jsem to neflákal … Ale bez okolních běžců to jde obtížně, člověk se hůře vybudí k většímu tempu, člověk si stále říká, kdy přijde krize, a ona nakonec nikde …[/quote] Mirku, už asi potřetí za sebou čtu tvůj příspěvek a nedá mi to, abych nereagoval Píšeš, že se ti běželo v pohodě, v závěru jsi byl schopen zrychlit. Tak proč nepadl ten tvůj osobák? Na půlmaratonu jsi měl čas 1:37:15 hod. Když to vynásobím dvěma, tak mi vychází 3:14:30 hod. Proč jsi ve druhé půlce zpomalil skoro o pět minut? Neber to, prosím, jako kritiku, ale prostě mi vrtá hlavou, kde je „zakopaný pes“. Já když na maratoně zpomalím ve druhé půlce téměř o pět minut, tak to nepovažuji za vydařený maraton, ale naopak za zpackaný. Za vydařený maraton považuji takový, kdy mám v druhé polovině lepší čas (nebo jen nepatrně horší) než v první. Ty máš tolik naběhaných kilometrů, jako má na tomto fóru málokdo. Navíc v tempu přibližně stéjném, jako závodním. Měl bys být proto schopen udržet stejné tempo v průběhu celého závodu. Navíc, když píšeš, že se ti běželo v pohodě. Z toho mám pocit, jako bys ten osobák ani zaběhnout nechtěl. Nebo zatím vězí něco jiného?
Brno
milan 10.04.2007 13:26:43
VlastaK : já když na maratoně zpomalím ve druhé půlce téměř o pět minut, tak to nepovažuji za vydařený maraton, ale naopak za zpackaný. Za vydařený maraton považuji takový, kdy mám v druhé polovině lepší čas (nebo jen nepatrně horší) než v první.
Zpomalení ve druhé polovině maratonu je VlastoK běžný většinový
jev,kterému se nevyhnou i vysoce nadprůměrní běžci.Podívej se na
výsledky velkých maratonů.Tím neříkám,že to považuji za
správné,snažím se tomu poměrně úspěšně vyhnout.
Těch příčin může být mnoho např. :
- běžím na předem dané (pokud možno konstantní) tepy,tzn.čím vyšší,tím je větší zpomalení (kardiac drift)
- nechám se na začátku strhnout k tempu na ,které absolutně nemám
- špatný odhad současné formy (díky nevhodně zvolené
přípravě-objem,intenzita,životospráva) atd.
Samozřejmě kombinací jednotlivých příčin.Proč ? Protože jsme všichni jen lidé a to lidé chybující.
–
VlastaK 10.04.2007 15:18:10
Milane, osobně si myslím, že běžet maraton na předem dané (pokud možno konstatní) tepové frekvenci je nesmysl. Tepy budou vždy stoupat společně s rostoucí únavou. To však nevylučuje možnost zachování stálého tempa. Samozřejmě do té doby, než narůstající tepová frekvence dosáhne určité, pro tělo kritické, hodnoty. Pak rychlost běhu poklesne.
Nemyslím si, že by se Mirek nechal strhnout během maratonu k tempu, na které absolutně neměl. Stejně tak si nemyslím, že by špatně odhadl svou současnou formu. Životosprávu taky určitě nepodcenil a jak znám Mirka, tak přípravu měl určitě poctivou. Proto jsem taky napsal tento dotaz na něj, protože když vyloučím tebou uváděné příčiny vedoucí ke zpomalení v průběhu závodu, tak se stále nemůžu dobrat k tomu, proč se mu ten osobák nepovedl. A to mi prostě vrtá hlavou
m.thums 10.04.2007 15:32:49
Hm, nevím Vlasto, nebude to třeba tím, že jsme cca 15 km běželi proti větru a to sakra na konci chybí ???[quote=VlastaK]Milane, osobně si myslím, že běžet maraton na předem dané (pokud možno konstatní) tepové frekvenci je nesmysl. Tepy budou vždy stoupat společně s rostoucí únavou. To však nevylučuje možnost zachování stálého tempa. Samozřejmě do té doby, než narůstající tepová frekvence dosáhne určité, pro tělo kritické, hodnoty. Pak rychlost běhu poklesne.
Nemyslím si, že by se Mirek nechal strhnout během maratonu k tempu, na které absolutně neměl. Stejně tak si nemyslím, že by špatně odhadl svou současnou formu. Životosprávu taky určitě nepodcenil a jak znám Mirka, tak přípravu měl určitě poctivou. Proto jsem taky napsal tento dotaz na něj, protože když vyloučím tebou uváděné příčiny vedoucí ke zpomalení v průběhu závodu, tak se stále nemůžu dobrat k tomu, proč se mu ten osobák nepovedl. A to mi prostě vrtá hlavou [/quote]
Brno
milan 10.04.2007 15:53:18
VlastaK : Polemizoval jsem pouze s tvým výrokem,který jsem ocitoval.Zda
je běh na stejné TF nesmysl ponechám na těch,kteří tak běhají.Mě se to
netýká.Z loňských pěti maratonů jsem třikrát běžel obě poloviny
v rozmezí 2–3 minut,jednou (P2M neděle) jsem zrychloval,jen PIM jsem
přepálil (+9).
Udělej si namátkou statistiku nějakého maratonu a zjistíš,že opakuji : se
jedná o většinový,běžný jev.Co člověk ,to důvod,nebo jejich
kombinace.
Mluvit za Mirka K. bych si stejně,jako za kohokoliv jiného nedovolil.
VlastaK 10.04.2007 15:55:37
Na začátku svého dotazu jsem citoval Mirka K. Psal o tom, že se mu celou dobu běželo dobře, neměl žádnou krizi a v závěru měl ještě síly zrychlit. Kdyby ho vítr tak vysílil, určitě by se o tom zmínil. Prostě jsem vyloučil vše, co obyčejně vede ke zpomalení tempa a pořád tam je těch pět minut ztráty proti první polovině. Doufám, že můj dotaz pochopí aspoň ten, komu byl určen. Mirku K., předem děkuji za tvou odpověď
m.thums 10.04.2007 16:03:56
Vlasto, promiň, že jsem se do toho pustil, ale pocit a realita je trochu rozdíl…Mirek to dá jindy, má na to, ale myslím, že tentokrát to prostě nešlo…;)
Brno
milan 10.04.2007 16:20:23
VlastaK:Doufám, že můj dotaz pochopí aspoň ten, komu byl určen.
Tak znova : Polemizoval jsem pouze s tvým názorem.To snad není příliš
težké pochopit.Pokud se tě z nějakých důvodů dotýká citovat a
polemizovat s tvými názory,stačí to napsat rovnou.
Dá se to napsat i jinou,jadrnější a výstižnější formou,která by se
nemusela líbit tvému jemnocitu.
VlastaK 10.04.2007 16:42:36
Milane, kdybych měl nějaké výhrady vůči tomu, že mě někdo cituje nebo polemizuje s mými názory, tak dám vědět. A pokud bych o to nestál, tak nebudu své názory prezentovat na tomto fóru. Od toho to fórum přece je. Nechtěl jsem, aby se tě dotkla má věta, kterou si ocitoval. Šlo mi o to, když jsem četl tvou reakci a reakci M.Thumse, aby Mirek K. správně pochopil to, nač se ptám.
m.thums 10.04.2007 16:50:10
JJ je fakt, že odpovědět by měl hlavně Mirek K…tak to neber zle, prostě diskutujeme a reagujeme :)[quote=VlastaK]Milane, kdybych měl nějaké výhrady vůči tomu, že mě někdo cituje nebo polemizuje s mými názory, tak dám vědět. A pokud bych o to nestál, tak nebudu své názory prezentovat na tomto fóru. Od toho to fórum přece je. Nechtěl jsem, aby se tě dotkla má věta, kterou si ocitoval. Šlo mi o to, když jsem četl tvou reakci a reakci M.Thumse, aby Mirek K. správně pochopil to, nač se ptám.[/quote]
Rosťa Ostravak 10.04.2007 18:11:52
[quote=Láďa Tarant]Díky za gratulace. Opravdu jsem byl překvapen, že časem 3:17 je místo na bedně. Závod jsem bral jako přípravu na 6hodinovku v Nitře a rozbíhal jsem rychleji než jsem chtěl. V druhém kole Mirek K. s ostravským veteránem trochu zrychlili (nebo já zaostával), nakonec o něco vpředu zůstal Mirek sám. Třetí kolo mi sedlo, běželo to samo. Jak toho veterána, tak posléze Mirka K. a na občerstvovačce i Mirka T. jsem dotáhl a stále pokračoval pro mě v solidním tempu. Ve 4. kole šlo tempo dolů, neměl jsem nikoho na dohled a ani mě nikdo nešlapal na paty. Je ale otázkou, zda bych vůbec byl schopen zrychlit. Počasí dobré, jen ten vítr si mohl dát trochu voraz. Po organizační stránce vše OK. Jezdec na kostitřasu na jízdu po panelech asi jen tak nezapomene, zlatý běhání.[/quote] Tím ostravským veteránem je Alfonz Výtisk, roč.1949, maratonec z našeho klubu MK Seitl Ostrava. Běhá mu to pěkně. V loňském roce „udělal“ 3 maratony hluboko pod 3:20h a jeden za 3:20:11. A to je slušná kvalita v 58letech, co vy na to ? :cool: :cool: :cool:
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 10.04.2007 19:47:55
[quote=VlastaK]Na začátku svého dotazu jsem citoval Mirka K. Psal o tom, že se mu celou dobu běželo dobře, neměl žádnou krizi a v závěru měl ještě síly zrychlit. Kdyby ho vítr tak vysílil, určitě by se o tom zmínil. Prostě jsem vyloučil vše, co obyčejně vede ke zpomalení tempa a pořád tam je těch pět minut ztráty proti první polovině. Doufám, že můj dotaz pochopí aspoň ten, komu byl určen. Mirku K., předem děkuji za tvou odpověď [/quote] Vlasto, je to jednoduchý, zmínil jsem o tom i v tom příspěvku. Bohužel jsem druhou půli běžel naprosto sám, takže to se člověku opravdu hůře drží to tempo, když nikoho nevidíš ani za sebou ani před sebou. V závěru jsem viděl aspoň Mirka T., na obrátce i toho veterána z Ostravy. Běžet tam tolik lidí jako na PIMu, tak to by bylo o něčem jiném. Když člověk každou chvíli někoho dobíhá a předbíhá, tak to se běží úplně jinak. Však si to určitě z té Konstantinopole dobře pamatuješ, nemýlím-li se, tak máš z toho města osobák. Druhá věc je psychika, člověk si tak nevěří jako v prvním marathonu, kdy nevěděl do čeho jde, a ještě mu stouplo sebevědomí, když si zaběhnul 14 dní před tím 20km za 1:24. Kdybych běžel před těmi 14 dny 1/2 PIM nikoliv jako vodič, ale naplno, např. v osobáku pod 1:30, zase by to bylo o něčem jiném, člověk by si více věřil. A taky ta rýma, co mě 3 dny před tím „přepadla“, moc na klidu nepřidá, ale na to se nechci vymlouvat, teplota a trať byla dobrá, protivítr mě chladil, i když asi zpomaloval. Jinak zpackaných marathonů tam bylo více, chceš-li se na to dívat optikou 1. a 2. půle, ty 4–5 minut i více tam má hodně lidí, včetně vítěze Kupidlovského (ten má + 4:26, já mám + 4:51). A v mé kategorii M50 je ještě větší „packal“ 2. Hrdina (+ 5:27) a 5. Vytisk (+ 5:34).
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 10.04.2007 19:51:33
[quote=Rosťa Ostravak][quote=Láďa Tarant]Díky za gratulace. Opravdu jsem byl překvapen, že časem 3:17 je místo na bedně. Závod jsem bral jako přípravu na 6hodinovku v Nitře a rozbíhal jsem rychleji než jsem chtěl. V druhém kole Mirek K. s ostravským veteránem trochu zrychlili (nebo já zaostával), nakonec o něco vpředu zůstal Mirek sám. Třetí kolo mi sedlo, běželo to samo. Jak toho veterána, tak posléze Mirka K. a na občerstvovačce i Mirka T. jsem dotáhl a stále pokračoval pro mě v solidním tempu. Ve 4. kole šlo tempo dolů, neměl jsem nikoho na dohled a ani mě nikdo nešlapal na paty. Je ale otázkou, zda bych vůbec byl schopen zrychlit. Počasí dobré, jen ten vítr si mohl dát trochu voraz. Po organizační stránce vše OK. Jezdec na kostitřasu na jízdu po panelech asi jen tak nezapomene, zlatý běhání.[/quote] Tím ostravským veteránem je Alfonz Výtisk, roč.1949, maratonec z našeho klubu MK Seitl Ostrava. Běhá mu to pěkně. V loňském roce „udělal“ 3 maratony hluboko pod 3:20h a jeden za 3:20:11. A to je slušná kvalita v 58letech, co vy na to ? :cool: :cool: :cool Hned jsem si říkal, že patří do mé kategorie! Škoda, že mu to neběželo v sobotu rychleji, aspoň bych se měl koho chytit, a běžel tu druhou půlku rychleji. Pak by z toho mohl být i ten osobák. Ještě že se má člověk na koho vymluvit :).
VlastaK 10.04.2007 20:15:17
Mirku, díky. Tvá odpověď byla takřka vyčerpávající
Těmi „zpackanými“ maratony = + pět minut ve druhé půlce, to jsem myslel převážně sebe. Nechtěl jsem tím poukazovat na někoho jiného. Prostě osobně mám špatný pocit, když ve druhé polovině maratonu tak moc zpomalím. Ty výsledky z České Lípy jsem viděl a viděl jsem, že tam ve druhé půlce zpomalilo spousta lidí. Na druhou stranu v Bratislavě ve druhé půlce dost lidí zrychlilo, včetně vítěze… Vím, jaké to je, když člověk běží sám. V Bratislavě jsem si to užil od 17. km až do cíle. Jen jsem si myslel, že si Mirka T. viděl před sebou celou dobu, ne až v závěru. Teď je mi to už jasné a nemám další otázky
Přeji ti, ať ještě letos hranici 3:15 hod. prolomíš. Formu na to máš. Držím palce!
m.thums 10.04.2007 20:45:24
Je to borec, pamatuji si ho – 2× mě předběhl na posledních km…Kladno, Česká Lípa :)[quote=Rosťa Ostravak][quote=Láďa Tarant]Díky za gratulace. Opravdu jsem byl překvapen, že časem 3:17 je místo na bedně. Závod jsem bral jako přípravu na 6hodinovku v Nitře a rozbíhal jsem rychleji než jsem chtěl. V druhém kole Mirek K. s ostravským veteránem trochu zrychlili (nebo já zaostával), nakonec o něco vpředu zůstal Mirek sám. Třetí kolo mi sedlo, běželo to samo. Jak toho veterána, tak posléze Mirka K. a na občerstvovačce i Mirka T. jsem dotáhl a stále pokračoval pro mě v solidním tempu. Ve 4. kole šlo tempo dolů, neměl jsem nikoho na dohled a ani mě nikdo nešlapal na paty. Je ale otázkou, zda bych vůbec byl schopen zrychlit. Počasí dobré, jen ten vítr si mohl dát trochu voraz. Po organizační stránce vše OK. Jezdec na kostitřasu na jízdu po panelech asi jen tak nezapomene, zlatý běhání.[/quote] Tím ostravským veteránem je Alfonz Výtisk, roč.1949, maratonec z našeho klubu MK Seitl Ostrava. Běhá mu to pěkně. V loňském roce „udělal“ 3 maratony hluboko pod 3:20h a jeden za 3:20:11. A to je slušná kvalita v 58letech, co vy na to ? :cool: :cool: :cool
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.