Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » jak přizpůsobit trénink na akceleraci

jak přizpůsobit trénink na akceleraci

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Volduchy

10 km: 1:12:48 (2006)

snehulak05 muž 09.04.2007 17:33:04

1.Nevíte náhodou někdo jak bych měl změnit trénování když bych chtěl rozvíjet zrychlení? Mám začínat v lese kdy je spoustu popadaných stromů a nebo na rovné silnici, nebo ještě můžu běhat do kopce. 2.S tím kopce, mi tak napadlo, co kdybych vyběhl 1km kopec sprinte (neříkám že celý) a až bych nemohl tak bych nasadil zase svoje tempo. Je to hloupost ? Vím že je to zezačátku pro mě jako pro amatéra zatím nemožné ale rád bych slyšel váš názor na tento nápad. Děkuju.

Motto: No jo neuděláš nic.. Je to tvůj boj..

Křenovice (VY), Velká (PR)

Celkem 36921 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:03 (2009)
půlmaraton: 1:17:18 (2009)
maraton: 2:48:28 (2010)

Honza Škrdla muž 09.04.2007 21:01:23

Ad 1) nevím jaký máš objemový základ a jaké jsou tvé běžecké priority (délka a typ tratě). Pokud neběháž překážky (nebo kros), tak ty popadané stromy a lesní terén se nezdají jako dobrý nápad pro rychlostní tréning.

Ad 2) to vybíhání kopce je dobrý silový tréning, ale lepší by bylo spríntovat horní úsek nebo si vybrat kratší kopec.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.