Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Suunto M5 men running pack

Suunto M5 men running pack

Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PepinoDSF muž 07.07.2012 18:57:37

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s tímto packem od Suunto ??

nakata muž 09.07.2012 10:52:43

Nazdar, mam M5 ale iba s hrudnym pasom, bez PODu. Hodinky su celkom male, hrudny pas pohodlny. Neviem co konkretne by si chcel pocut. Jedine co mi na nom vadi je, ze sa neda nastavit horny a dolny interval TP. Alebo som proste blby a neviem ako na to. Tak isto som nenasiel uplne trivialnu funkciu stopiek..

Motto: Pain is just weakness leaving the body

PepinoDSF muž 10.07.2012 08:28:03

Ahoj, jde mi o jakýkoli postřeh od někoho, kdo tento sporttester má. Slyšel jsem, že sklíčko je náchylné k poškrábání a musí se dokoupit nějaká ochranná folie. A taky mi jde o jednoduchost ovládání…apod. Ale vzhledem k počtu funkcí to bude trochu bádání. Ale mockrát děkuju.

vecerka muž 10.07.2012 11:17:28

>> nakata, 09. 07. 2012 10:52:43

Ahoj, mám dotaz za kamarádku, která tyto hodinky má. Umí zaznamenat mezičasy? Lze kalibrovat dokoupený FoodPod? Díky

nakata muž 10.07.2012 11:38:31

>> vecerka, 10. 07. 2012 11:17:28

ako som pisal, nemam footpod, takze ti neviem odpovedat.

PepinoDSF: ovladanie je celkom ok, za chvilu si na vsetko zvyknes. Co sa tyka odolnosti voci poskriabaniu, to mi pride take uplne standardne.

Motto: Pain is just weakness leaving the body

sassena žena 30.08.2012 16:07:52

Ahoj, tiez mam tie hodinky a som spokojna tak na 50%. Nema medzicasy a k stopkam sa neviem dopatrat.. Moznoze by chcelo viac sa s tym pohrat.. Objavil si nieco nove ty?

Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.