Začátečník běh + kolo (jak trénovat)
Chogori 19.08.2012 11:22:07
Ahoj, něco přes rok rekreačně běhám – vzdálenosti max 6 km, většinou tak kolem 3–4km, tempo ca 6–7min/km, poslední dobou to neměřím, prostě běžím tak, abych to v klidu udýchala nosem. Teď jsem do toho ještě začala jezdit občas do školy na kole (zatím 2× týdně 36 km – 18 tam a 18 zpět). Chtěla bych běh prodloužit aspoň na 7–10km. Jinak nemám závodní ambice, tak mi nejde o nějaký super časy, spíš si chci zlepšit vytrvalost, aby se mi líp chodilo po horách :) Chtěla jsem se zeptat někoho zkušenějšího, jak nejlíp uspořádat „tréninky“. Je to v takových malých objemech jedno a můžu běhat a jezdit na kole třeba každej den, nebo to raděj nějak střídat. Po kole mě občas celkem bolí nohy (36km za den není žádnej výkon, ale je tam několik nepříjemných kopců), tak to nechcu nějak přehnat… Např. tento týden byl můj program následovnej: po rest, út kolo 36km + 2km běh, st 3km běh, čt 36km kolo, pá rest, so 6km běh, dnes plánuju běh zas kolem 5–6km. Je to ok? (s tím, že ty běhy budu postupně prodlužovat)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.