Avia running shoes
lastboyscout 24.04.2007 21:16:22
Zajímal by mě váš názor. Dneska jsem v OC Chodov viděl a vyzkoušel velice lehké a příjemné závodní běžecké botky značky AVIA. Preferuji spíš Mizuna a Adidasy, ale když jsem je viděl, řekl jsem si proč je nevyzkoušet. A první pocit z nich byl docela fajn, za ty závodní, velice lehounké, chtěli asi tisícovku. Tak jsem se podíval po netu a našel : http://www.avia.com/…g_shoes.html
Jecminek.Maselnik 24.04.2007 21:33:40
zajímavé, za ty prachy by jistě stálo vyzkoušet. Kde jsi je tam viděl?
lastboyscout 24.04.2007 22:19:57
[quote=Jecminek.Maselnik]zajímavé, za ty prachy by jistě stálo vyzkoušet. Kde jsi je tam viděl?[/quote] Jo, kdybych si pamatoval jméno toho krámu, nebyl to žádný sportovní Hervis nebo A3 , jestli se dobře pamatuji tak buď Deichmann nebo Humanic – teď jsem se díval na stránky centrumchodov.cz a je to na 99% Humanic. Měli tam asi čtyři modely od téhle firmy (700 – 1200) a zrovna tyhle mě velice zaujaly. Jenom s touhle značkou nemám žádné zkušenosti, tak házím otázku do pléna
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 24.04.2007 22:33:29
zkus hledat bud na foru a nebo v poradne, protoze avia uz tu zminovana byla…
lastboyscout 24.04.2007 22:45:25
[quote=Luckyboy]zkus hledat bud na foru a nebo v poradne, protoze avia uz tu zminovana byla…[/quote] Máš pravdu, do poradny mě nenapadlo se podívat. Podle všeho je Avia u nás spíš neznámá, ale poměrně kvalitní značka. Problém je v tom, že zrovna mám boty troje , z toho dvoje skoro nový a kupovat si další mi přijde jako zbytečnost. I když za ty prachy… asi se tam ještě jednou vypravím, zjistím si přesně typ a pak si o něm vygoogluju víc.
korc 25.04.2007 07:43:38
[quote=lastboyscout][quote=Luckyboy]zkus hledat bud na foru a nebo v poradne, protoze avia uz tu zminovana byla…[/quote] Máš pravdu, do poradny mě nenapadlo se podívat. Podle všeho je Avia u nás spíš neznámá, ale poměrně kvalitní značka. Problém je v tom, že zrovna mám boty troje , z toho dvoje skoro nový a kupovat si další mi přijde jako zbytečnost. I když za ty prachy… asi se tam ještě jednou vypravím, zjistím si přesně typ a pak si o něm vygoogluju víc.[/quote] Ahoj,já si Avie koupil a podle vlastních zkušeností nedoporučuji.Jsou sice lehké,ale jednak mi nesedly a hlavně moc nevydržely,asi po 200km začali odcházet ,nejdříve se odlepovala nějaká guma z boku podrážky(asi stabilizační),poté se začala rozpadat podrážka ,kde je několik dalších nalepených gumových částí.Teď se začaly trhat i zevnitř na patě,přestože je pečlivě rozvazuji a u ostatních značek s tím problémy nemám.Takže jsem v nich naběhal zhruba 250km a nyní je používám pouze jako boty když jdu nakoupit ,nebo tak.
Mato 25.04.2007 09:12:49
Myslel si tie 2052-ky, alebo Avibolt? Tie Avibolt mi pripadali skor ako zavodne… Toto je asi jedina znama znacka, ktoru som este osobne nevyskusal, ale poznam ludi co ju mali a boli s nimi spokojni. Divim sa, ze su v nasich koncinach tak lacne- v USA ich tazko zozenies pod $ 80, co je tak priemerna cena bezeckych bot. Za tisicku nie je nad cim uvazovat- kup si ich a vyskusaj. Za tu cenu pomaly nenakupis ani na trhovisku a to AVIA je rozhodne lepsia znacka nez cinske smajdaky (nie ze by sa sili niekde inde, ze ? :) ).
ironman 25.04.2007 09:51:00
Avia jsem mel asi pred 12lety, lehke skorozavodni a jeste si pamatuju, ze nemeli jazyk. Asi rok jsem v nich behal TT a rychle bezecke treninky. Byly dobre a vydrzely normalne. Mel jsem je od kamose, ktery si je privezl z venku.
Otrokovice
Sef 05.05.2007 12:01:06
Lastboyscout: Dnes sem se stavil v Humanicu v OC Chodov a jestli myslime stejné boty, tak to nejsou AVIA, nýbrž AVIC. Řekl bych, že to je těžká Čína, odpružení nebude nic moc, ale za 800,– no nekup to :) Zítra je testnu a poreferuju.
millan 14.05.2007 14:42:47
včera 13. května jsem na Mělníku v TESCU viděl ve stánku s botama boty AVIA a 217m wxt za necelou tisícovku. Tady na e-shopu jsou za stejné peníze.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.