Chi Running
solator 23.10.2012 11:02:19
Přátelé, jsem naprostý samouk a běžec amatér, začal jsem běhat až po padesátce (let . Narazil jsem na různé bariéry, a to jak rychlostní, tak vytrvalostní. Velice mě proto oslovilo, když jsem zjistil, že existuje tzv. Chi Running. Přijde mi to jako něco hodně přirozeného a v souladu s tím, co uznávám.
Velice rád bych se dopídil k někomu, kdo tento způsob běhu vyučuje. Poradíte?
Díky moc, Pavel.
Tachlovice
kaz67 23.10.2012 14:37:26
ahoj, asi před 2 lety vzniklo toto vlákno:
www.behej.com/…orn-to-run/1":http://
nevím jestli ti to pravé co hledáš
solator 24.10.2012 20:06:15
>> pam65, 23. 10. 2012 17:33:01
Ahoj, googluju usilovně, ale vypadá to, že nejbližší běžci vyučující metodu Chi Running jsou v Německu, Itálii atp. Mezitím budu číst knihu a pak se uvidí. Ale velice mě to oslovilo, takže budu pátrat i nadále.
rudo 25.10.2012 07:24:20
>> solator, 24. 10. 2012 20:06:15
skontaktuj Petra Faboka v BB myslim ze chodieva do zlatej stovezatej
solator 14.11.2012 21:21:48
Děkuju moc, Petera zkontaktuji. Také jsem mezitím našel učitele z Mnichova, který by přijel na jaře 2013 do ČR a naučil nás to. Kurz by byl v angličtině. Případní zájemci mne mohou kontaktovat na solator@volny.cz, sem chodím jen veelicee zřídka… Díky! Pavel
solator 20.11.2012 20:45:38
Aktuální zprávy pro zájemce – hlaste se na můj e-mail, viz dříve, už je nás asi sedm nebo osm. Lektor z Německa, Wilfried Bernard, už nám přislíbil kurz na jaro 2013 (termín už máme taky, napíšu zájemcům mailem). Už máme předběžně rezervovanou halu a místo v Kolíně. Ohledně ceny a podrobností napíšu těm, kdo se přihlásí na mail.
Ještě jednou připomenu, že kurz bude anglicky, možná, pokud by nás bylo dost, by šlo udělat jeden den anglicky a druhý německy. Já německy rozumím málo, takže proto organizuji kurz v angličtině, ale zase bych rád Wilfriedovi sehnal dostatek zájemců, aby se jeho cesta a čas, který tomu věnuje, vyplatily.
POZOR ALE, POČET LIDÍ NA JEDEN KURZ JE OMEZEN NA 10, TAKŽE ZASE TAK MOC ŠANCÍ NA TO, ŽE NA VÁS VYJDE, NENÍ…
Neváhejte, pište a těšte se. A do té doby sledujte www.chirunning.com a další zdroje, určitě vás to nadchne minimálně tak jako mě.
Pavel, Olomouc.
mosad 10.04.2013 12:38:29
>> solator, 20. 11. 2012 20:45:38
Tohle jsem našel na netu http://www.behbezusili.cz/kdo_ asi to vyzkouším, ale vyhovuje mi termín až 18.5. nepůjde někdo dřív to testnout?
xnovak 10.04.2013 16:35:29
>> mosad, 10. 04. 2013 12:38:29
koukal jsem na to, protoze mi to poslal jeden znamy, ktery se o tyhel veci hodne zajima. Nicmene mi cena 1800 za osobu ve skupinovem kurzu prijde pomerne dost. Nevim … urcite to je ale jedna alternativa k lektorovi z nemecka pres Pavla.
Nicmene verim take a jsem si skoro jisty, ze na behej.com ve forech se najdou lide, kteri sice nedelaji primo chi running, ale diky barefoot behani a zkusenostem k nemu maji hodne blizko, pripadne – mozna se pletu – je to vicemene to same. Mozna bych se inspiroval u nich. Ale to je jen muj nazor.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.