Suunto - jako poznám, jestli je prázdná baterka v hodinkách nebo pásu
downunder 04.01.2013 17:21:28
Dobrý den, mám hodinky Suunto Quest asi 4 měsíce a teď se objevil symbol prázdné baterky. Je možné zjistit, jestli je ta baterka prázdná v hodinkách nebo v pásu, abych věděl, kterou mám vyměnit? Asi stejně nakonec koupím obě (tak či dojde časem i v tom druhém zařízení), ale zajímalo by mě, jestli to jde zjistit i jinka než metodou pokus-omyl při samotné výměně? Díky za odpověď
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 05.01.2013 14:58:08
Pokud vím, tak hodinky (moje T3) neumí zjistit, jestli baterka v hrudním pásu dosluhuje. To obvykle poznám tak, že hrudní pás hází blbosti, anebo tepy často vypadávají.
Docházející baterka v hodinkách se často pozná tak, že nefunguje zelené podsvícení, nebo občas nechytne tepák (tohle je občas matoucí), anebo je displej špatně viditelný, resp. viditelnost písmenek a čísel např. při hledání pásu kolísá.
jedna lemra 14.01.2013 23:19:31
>> Luckyboy, 05. 01. 2013 14:58:08
Čau, tady Šárka. Ohledně těch baterek – přestal se chytat tepák (nezobrazuje se na hodinkách), ale GPS funguje (asi) bezchybně. Že by to byla baterka v hrudním pásu? Všimla jsem si, že v hodinkách „bere“ nejvíc baterce právě GPS, takže by mě fakt překvapilo, kdyby v hrudním pásu to bylo jinak. Mám Conrad… čau
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.