MUSIC a běh
slv 15.05.2007 09:48:37
Při projíždění fórem mě napadlo, že jsem neviděl žádnou zmínku o hudbě. Já běhám zásadně s hudbou a myslím že to je docela dobrý jak na udržování tempa, tak i na odreagování během běhu. V nedávný době nike rozjel kampaň nikeplus a zajímalo by mě, jestli s tím má někdo zkušenosti. Jestli je to opravdu přínosný nebo jestli to není jen taková hračka…možná by se sem dali psát i náměty na jakou hudbu kdo běhá apod…
Liberec
Advid 15.05.2007 10:32:01
slv 15.05.2007 12:30:19
tak dík. to už je docela starej thread, takže jsem tak do hloubky asi nekoukal..no ale vlastně to řeší jen polovinu otázky..
Liberec
Advid 15.05.2007 14:24:41
Starej thread – a to vadí? To budeme každé téma zakládat znovu a znovu, jen proto, že už trochu zapadlo?
A ta druhá polovina tedy měla být v názvu tématu…
slv 15.05.2007 14:50:21
ne to nevadí. jen jsem omlouval to, že jsem to nenašel. možná jsem mohl dát název jinej, to je pravda. ale takhle sem třeba napíše někdo něco nového zajímavého.....
slv 18.05.2007 15:15:20
navrhuju, buď toto vlákno smazat nebo sem psát návrhy technického směru..jako jaký mp3 používáte, jaká sluchátka sedí, jak vést kabely od sluchátek, aby nevadily apod…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.