Začíná sezona "závodů", kde čas v cíli není podstatný. Vyberte si [článek]
501
29.05.2013 10:40:38
Ne každý je soutěživý člověk, ale pokud rádi běháme, občas nás
přeci jen přepadne touha zažít závodní atmosféru na startovní čáře.
V takovém případě se tomu nebraňte a zkuste si některý
z následujících závodů. Rozhodně se tu nebudete cítit se svými
„netabulkovými“ výsledky nijak méněcenně.
Odkaz
na článek
Praha
marek27
29.05.2013 14:20:05
To je zas slátanina… Zajímalo by mne, co chtěla autorka článkem říct. Nebo jen měla pět minut času a splašily se jí ruce?
Co mají společného Český běh žen, Dvě míle s úsměvem a Nike Run Prague? Vždyť jsou to naprosto odlišné typy závodů.
Co je to za definici profíka? Já myslel, že profesionál je ten, kdo se během živí.
Nevšiml jsem si, že se píše více pro profíky. Dokonce bych řekl, že se pro ně nepíše téměř vůbec. Myslím, že těch našich pár profíků není moc dobrou cílovou skupinou.
Autorka tomu možná nebude věřit, ale začátečnice jsou skutečně jen ženy. Muž by se jako začátečnice asi cítil docela nesvůj.
Postrizin
SlavoK
29.05.2013 14:30:46
Jak píšou organizátoři na svých webových stránkách, je to vůbec poprvé, kdy se v zemi uskuteční speciální závod zaměřený na ženy všech věkových a výkonnostních kategorií.
Kdyz to organizatori pisou na svem webu, bylo by snad na miste, kdyby redakce upozornila na to ze je to nesmyl, a ne tady tu chybnou informaci sirila dal.
Čelákovice
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.